Förväntansfull!
Sitter brun och fräsch efter min alldeles första spraytan, gud så fräscht allting känns så fort man blir lite brun på kroppen! Det gäller ju att ligga i när man har vänner som letar sig kring halva jordklotet efter solen!
Förövrigt vill min förkylning inte lämna mig och jag gör allt för att piggna på mig tills på fredag för då packar vi väskorna och far iväg på den första och enda studentkryssningen! Woopaaah vad kul det ska bli!
(Kommer bilder på mitt nya bruna jag senare)
Kramkram /T

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Flyr till någonting mer intressant!
Nu har jag och Hanna kommit fram till en plan och ta tag i bloggen igen, vi tycker ju båda trots allt att det är himla kul och en rolig tid som väntar med student och KRYSSNING om mindre än en vecka (!?)
Har mer än nig och där till med skolan, då väljer jag att jobba och just nu åkte jag på en weekend med mamma till Sundsvall där vi bara ska dricka vin, shoppa och äta gott! Ja jag är så duktig att ta tag i saker... Men ibland behöver man bara vara också!
Bilder sedan 50dagars, Marité och för stunden.
Kram/T

Likes

Comments

De bästa månaderna i mitt liv
​Helt ärligt vet jag inte riktigt vart jag ska börja, jag har så otroligt mycket jag vill säga och dela med mig utav...

Som ni säkert vet så har jag varit bosatt på Teneriffa i 3 månader, dessa månader har satt guldkant i mitt liv!! Jag har lärt mig så otroligt mycket, jag gick in med inställningen att jag skulle klara av detta oavsett vad som skulle hända och vet ni vad, jag gjorde det! Första tiden var så otroligt tuff, men jag och Theres har stöttat varandra så fort det varit något. Utan henne skulle denna resa inte varit densamma<3

Innan jag ens förstod att jag skulle tillbringa 3 månader på Teneriffa förstod jag nog inte hur tuff denna resa skulle bli. Ett tag var jag nära på att åka hem, men jag känner mig själv och jag vet hur otroligt besviken jag skulle bli om jag skulle sätta mig på ett plan hem till kalla Sverige igen. Då skulle det hellre få vara jopbbigt ett tag, för hem skulle jag INTE. Jag är stark och jag visste att jag skulle klara av detta, så varför ens tvivla??

Jag sa till mig själv att jag skulle våga mer, våga ta mer initiativ, våga tro på mig själv, och framförallt- våga prata spanska. Jag ville så gärna bli bättre på det, och med handen på hjärtat kan jag så säga att jag lärt så mycket mer spanska på 3 månader än vad jag har gjort under 6 år i skolan.. haha tragiskt

Under denna tid har vi gjort så sjukt mycket, upplevelser jag kommer bära med mig under mitt liv. Jag har lärt känna nya människor som har blivit som en familj till mig. Det var så sjukt jobbigt att säga hejdå, ett ord som jag egentligen alltid tycker är svårt att få ur sig..
​Denna resa är den bästa jag gjort i hela mitt liv!! Om ni får chansen till att åka iväg såhär som jag har gjort så SKA ni ta den! Ni kommer inte ångra er, det kan jag lova.

Visst det har gått pengar, men vad gör det då jag har skapat minnen och vänner för livet❤️

"Travel is the only thing you buy that makes you richer"-
och ja, det är sååå sant!

Skulle kunna skriva en roman om min resa men just nu får ni nöja er med detta...

Tusen miljoners tack för de absolut bästa månaderna i mitt liv!!!​

This is not a goodbye, this is see you soon❤️

//H


Likes

Comments

VÄLKOMMEN HEM
Igår blev en underbart rolig kväll! Therese kom över på middag och vin hos mig innan vi fixade oss för att åka vidare till Max lägenhet där vi träffade många nya trevliga personer! Sen var det Oscars som stod på schemat där vi blev kvar kvällen lång!
Idag iallafall är det INTE vilken dag som helst för idag anlände äntligen Hanna efter tre långa månader!! Så otroligt roligt och pirrigt att få träffa henne igen❤️ efter några timmars återseende och lunch hemma hos dom åkte jag med mammsi och spontan fyndade en superfin kjol och en mysig puderrosa polo, nöjd!
Kramkram /T

Likes

Comments

Animation Team

Dessa 4 dagar har vi varit i Animation Team. Var lite skeptisk i början om vad jag skulle tycka, men det var faktiskt riktigt kul. Vi har fått lekt med barnen, anordnat olika aktiviteter, klätt ut oss på kvällarna för att delta i mini-discot, ja allt man kan tänka sig.

Idag är vi ledig vilket känns väldigt behövligt då detta är vår sista (?!!!) dag.. Alltså vart har tiden tagit vägen?

Måste skynda mig nu, det är SÅÅÅ mycket vi ska hinna med och göra idag så måste lägga på ett kol!

Kram /H

Likes

Comments

Fredag!
idag har min klass efter många om och men äntligen fått starta våran lilla dryck/alkohol utbildning! Så kul och nyttigt att lära sig. Efter en kort dag på skolan har jag precis tagit mig hem och fått i mig lite lunch.
Ikväll står ett arbetspass och väntar sen tar jag helg! Ser fram emot en fantastisk helg med goa vänner och sist men inte minst, på söndag hämtar jag hem Hanna från Teneriffa!!! Helt ofattbart❤️
Kramilikramar/T

Likes

Comments

Överlycklig!
Idag kom äntligen två av mina beställda klänningar hem till min dörr, min studentklänning samt balklänning och döm var precis så fina som jag hoppats på! Nu börjar jakten på passande smycken, skor, väskor! Åh vad förväntansfull jag blev nu, jippi!

Idag åkte jag runt såhär, kepsen blev min räddning i ett regnigt väder med ett allt för risigt hår!
/T

Likes

Comments

Regn & Regn
Kom precis in efter att ha tagit en PW i regnet upp till solariet, är alltid så skönt när man får åtminstone lite färg på kroppen!
Skulle egentligen ha varit med min kära klass på en fjälltur med skidor under mina fötter MEN känner starkt att det verkligen inte är någonting som jag skulle klara av med tanke på att det är en övernattning inkluderad och en liten "överlevnads" test så jag valde därför att stanna hemma, me tanke på ett fruktansvärt väder gjorde jag helt klart ett bra val!
Nu ska jag istället försöka plugga lite innan jag åker iväg och handlar.
P&K /T

Likes

Comments

(Detta var ett av alla tecken vi fick lära oss igår) Tecknet vi gör på denna bild betyder att allt går bra och att allt är okej. Så då visste instruktörerna att allt var okej med oss.

Under the ocean
Har inte berättat för er, men för några veckor sedan berättade en kollega om att man kunde åka och dyka med tuber, inte alls långt från Costa Adeje, där vi bor.

Så tidigt igår morse kom vår kollegas flickvän och hämtade oss här på hotellet och skjutsade oss till dykcentret- zero Gravitiy.
Väl där steg pulsen lite extra och vi fick fylla i olika papper om säkerhet samt svara på frågor. Sedan blev vi tilldelad varsin våtdräkt och allt där till och sen var det dax för genomgång av utrustning, hur viktigst det är att man andas hela tiden med tuberna, att man jämnar ut lufttrycket i öronen då man går ner så långt i vattnet för annars kan man förstöra öronen och tecken man ska kunna innan man dyker.
Vi var väl ca 8 personer som skulle ut och dyka så vi delades in i tre grupper, jag och Theres kom hamnade i samma grupp vilket var det bästa då vi fick dyka tillsammans.
Vi dök på ca 6-8 meter djup vilket jag tycker är sjukt coolt då detta var första gången för mig. Var som en helt annan värld där nere, massor av olika fiskar i alla dess formar och färger och det roligaste var att en sköldpadda simmade förbi och hängde med oss. Den var inte alls rädd utan simmade med oss så vi fick klappa den, och herregud vad stor den var, blev nästan lite rädd där ett tag då den nafsade på armen min.

Vill bara tillägga att jag har varit sååå nervös hela veckan och trodde att jag skulle hoppa av, men jag är en sådan person om jag har gått in med inställningen att jag ska göra något så SKA jag göra det. Och jag är så stolt över mig själv att jag gjorde det, för jag hade blivit så besviken på mig själv om jag skulle hoppa av..

Detta är det coolaste och häftigaste jag gjort i hela mitt liv! Vilken känsla och upplevelse. Så om ni någongång funderar på att dyka med tuber, gör det, ta chansen!!!

🐢/H

Likes

Comments