Heej är äntligen tillbaka igen.. Vet faktiskt inte riktigt hur jag ska skriva just nu. Lusten att skriva här på bloggen försvann ett tag. Kände att jag behövde fokusera mer på mig själv liksom. Nu är jag tillbaka igen om är jättetaggad på att skriva så ofta jag orkar och kan. Hoppas ni förstår att jag inte alltid har lust eller ork att uppdatera men ska försöka så ofta jag kan.

Jag mår mkt bättre rent fysiskt nu när jag gått på mina tabletter ett tag. Däremot rent psykiskt är inte helt där än. Går till psykolog och de senaste 3 veckorna har jag gått till skolpsykolog i princip nästan varje dag, vilket hjälpt mycket. Men har börjat gå på vårdcentralen också. Jag gick ju på ett möte för flera månader sen, men sen dess har han inte hört av sig. Så jag var där idag igen. Så han kommer skicka påminnelse varje gång jag ska dit så jag inte glömmer.

Som sagt så ska jag försöka lägga mer tid på bloggen igen. Hoppas alla ni mår superbra. Så hörs vi imom..

Puss puss😘


// Elin

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 22 readers

Likes

Comments

Personligt, Vardag

Halloj..
Hur mår ni? Jag mår faktiskt bra..
Får dock inte tag på min psykolog för glömde bort min senaste tid så ska se om jag får tag på honom via vårdcentralen.
Mitt mående rent fysiskt har blivit mycket bättre på bara ett par veckor.. Mitt ben gör inte ont knappt och jag har blivit piggare utav mina vitaminer och järnet..
Dock är psyket inte lika bra än.. Men de går uppåt känns det som. Ska försöka få tag på psykologen som sagt så jag kan ordna detta.
Jag och min pojkvän blev 1 år för 5 dagar sen.. Dock var firandet inte de bästa tyvärr. Men de ska vi inte gå in på eftersom att de är privat.
Imon ska jag dammsuga och städa lite tänkte jag.
Slutar snart 9an också. Sen blir det gymnasiet. Snart är det chans till omval också vilket jag ska göra. Ska ändra till natur och samhälle istället för natur och natur..
Men de fixar väl sig.
Hoppas iallafall att ni mår bra så hörs vi..
// Elin

Likes

Comments

Personligt, Vardag

Heej
Som ni alla vet så var ju jag och tog blodprov för nån månad sen och jag började med vitamin och järntabletter för cirka 3 veckor sen.. Dem har gjort en stor förändrig gällande mitt ende. Jag är mycket piggare, gladare, jag orkar mer osv.
Jag är verkligen superglad att dessa tabletter funkat.
Ska kolla blodprov snart igen för att se hur mina blodvärden ser ut för tillfället och se om de skett nån förändring sen sist.

På torsdag nästa vecka ska jag ha min första sånglektion hos kulturskolan. Jag trodde jag skulle haft den idag. Men de visade sig att dem inte arbetar när det är studiedag. Så jag får vänta tills nästa torsdag.
Det ska bli superkul att få börja göra nåt jag tycker är roligt istället för att ligga hemma och tråka. Jag kan ju redan sjunga bra. Men jag känner att jag vill fördjupa mig och bli bättre på att hantera rösten på ett bra sätt..
Att sjunga tycker jag är bland de roligaste som finns faktiskt..
Så de ska bli jätteroligt att göra det!!
I helgen ska jag till Jonthe (aka pojkvän) och fira r 1 årsdag. Han ska lära mig åka inlines och så ska vi ha filmmys och på söndag ska vi på bio "Beauty and the beast"
Har velat se sen sen trailern släpptes. Så den är jag astaggad över.

Jaja jag hoppad iallafall att ni mår super.

// Elin

Likes

Comments

Kärlek

Klockan är snart 12 och jag kan ej sova.. Jag är skrivsugen så varför inte!

Ja som ni ser på titeln så kommer jag prata om min pojkvän i detta inlägget.. Eftersom att jag kände för det och för att jag vill..

Ja vad ska vi börja.. Min pojkvän ja!

Vi har snart varit tillsammans ett helt år och jag hoppas verkligen det blir många fler också..

Hela min förälskelse för honom började egentligen år 2015.... Ja, jag och Jonthe kände knappt varann trots att vi hade gått i samma klass i 2 och ett halvt år..

Men ja vi umgicks ju inte och vi hade olika umgänge helt enkelt.

2015 var de året min bror fick sin cancer och det var väl då jag kom in i en så kallad depression och trots att jag och Jonthe knappt pratat med varann så var han den som brydde sig mest. Han frågade hur de var med mig osv.

Det var då mitt intresse för honom började växa. Inte bara för att han brydde sig utan för att han var omtänksam och gullig emot mig.

Jag kände liksom att han var den första killen som någonsin försökt visa sympati.. De flesta andra killarna har mest ignorerat mig och inte precis visat intresse för mig.. Jonthe var den första.

Sen vet jag faktiskt inte vad som hände. De slutade typ med att vi började umgås med hans vänner och så blev vi en grupp.. Det var då dem äkta känslorna kom..

Den dagen jag verkligen insåg att jag på riktigt var kär i honom var på en av mina bästa vänners födelsedagsfest. Den 23e januari.

Jag kom ihåg att vi skulle spela snöbollskrig eller vad de va och han började babbla på om olika strategier från spel man kunde använda sig av. I know, det låter nördigt men jag föll för det. Jag tyckte de var gulligt liksom..

Efter den dagen så började vi höra av oss varje dag och för mig blev det som en rutin.. Vissa dagar skypade vi i timmar och andra dagar blev de bara sms..

Jag blev mycket lyckligare bara av att ha fått in honom i mitt liv..

Men de som fick mig att tvivla va att jag inte trodde han kände nåt tillbaka..

Eftersom att andra killar tidigare avvisat mig så var jag rädd för att bli förälskad i honom. Men de gick inte att undvika. Jag var tokkär i honom och jag älskade det..

Det slutade med att jag skrev ett sms till honom om hur jag kände. Då jag inte fick svar.

Jag trodde jag fuckat upp hela vår vänskap. Men jag hade fel. De visade sig att han hade känslor för mig med och när jag fick reda på det. Var jag den lyckligaste tjejen på planeten.

Vid den tidpunkten var jag chockad. Jag hade liksom hela livet trott att jag aldrig skulle få nån. I know, jag var ung men jag trodde verkligen det. Jag vet att unga inte ska tänka så men gjort är gjort.

Den 20;e mars blev han min. Den underbaraste och finaste människan i universum.. Han har alltid ställt upp för mig och funnits vid min sida genom allt.

Hela 2016 var rena helvetet för mig. Men han gjorde helvetet till rena himlen..

Han stod upp för mig, han fanns för mig när min bror gick bort. Han var vaken hela den natten endast för min skull och jag kan aldrig bli nog tacksam för det..

Jag trodde aldrig att de fanns såna underbara människor som honom förrän jag mötte en själv. Honom kan jag säga att jag aldrig vill förlora.

Han är liksom min sol i spöregn och jag är så tacksam för allt han gör för mig..

Utan honom vet jag inte vart jag ska ta vägen!

Jag älskar dig Jonthe..

4ever and everLikes

Comments

Vardag

Idag är en sån där jobbig jävla dag igen. En sån dag när jag bara vill försvinna och inte komma tillbaka..

Imorgon ska jag iallafall till psykologen igen. Prata ut om de som hänt de senaste veckorna.. Ska också be om att träffas en gång i veckan istället för varannan.. Känns som att de behövs oftare..

Jag har 2 redovisningar som måste vara klara imorgon och som är typ halvklara. Så ska sätta mig med dem efter detta..

Min huvudvärk försvann ett tag och har kommit tillbaka nu igen.. Vet fan inte vad de kommer ifrån..

På onsdag ska jag in till Kalmar och röntgas för att se vad de är med benet..

Jag har blivit en aning piggare sen jag började med vitamintabletterna.

Jag orkar göra mer nu iallafall. Så ska försöka vara med på idrotten på torsdag igen..

I fredags fick jag träffa min bästa vän igen efter 1 år.. De var otroligt roligt eftersom att hon är en av dom få som förstår mig fullt ut och de kändes som att jag känt henne hela livet typ..

Hoppas verkligen jag får träffa henne snart igen..

Nu måste jag plugga..

// ElinLikes

Comments

Vardag

Heej..

Idag är det söndag och sista dagen på höstlovet..

Mitt lov har varit sjukt tråkigt om jag ska vara helt allvarlig..

Har inte gjort ett skit sen i onsdags typ..

Så de känns som att dessa få dagar har varit som en evighet..

Så de ska bli skönt att komma tillbaka till skolan för där fokuserar jag på annat och tiden går snabbare..

Imon ska mamma äntligen hämta ut mina tabletter så jag får ordning på mina vitaminhalter och järnhalter i blodet.. Har varit hyfsat yr de senaste veckorna..

Min huvudvärk har blivit lite bättre. Det är tydligen en inflammation i mina bihålor. Så måste knarka massa jävla inflammationshämmande och nässpray hela dagarna..

Nästa helg ska jag förhoppningsvis åka till kalmar med min bästa kompis för första gången och shoppa och sedan dra hem till henne och umgås och sova över och lite sånt.. Är sååå taggad!!

Mina funderingar på att skaffa youtube går upp och ner.. Har beslutat mig för att om jag ska jag skaffa youtube så ska jag isåfall lägga upp covers och sånt. Men jag måste skaffa en ordentlig mikrofon isåfall..

Får se hur de blir med det..

Idag mår jag lite bättre psykiskt är vad jag gjort dem senaste dagarna.. Har försökt tänka på annat än negativt..

Jag hoppas ni mår toppen iallafall..


// Elin

Likes

Comments

Personligt

Heej.

Detta inlägg kommer bli ganska känslomässigt.

Detta är något som är väldigt känsligt för mig och allvarligt för mig..

Mina tankar är väldigt komplicerade och avancerade att hantera och mina tankar är de jag har mest problem med just nu.

Min hjärna är alltid full med tankar och funderingar och min hjärna har nästan aldrig en lugn stund och där har vi anledningen till att jag har svårt att sova. Just eftersom att mina tankar snurrar precis hela tiden..

Mina tankar är oftast om det som hänt och min framtid.

Tankarna kan ibland hindra mig från att göra vissa saker..

Ett exempel är att jag inte riktigt vågar lita fullt ut på folk, eftersom att folk har svikit mig tidigare och min hjärna inbillar sig att alla människor kan vara likadana..

Just eftersom att jag har litat på dessa människor och att dem sen svikit mig, så är jag så oerhört rädd att de ska hända igen.. Självklart att det kan hända igen men man vill ju ändå kunna släppa taget lite och känna att man litar på sin omgivning trots allt..

Jag ser också ner på mig själv mycket. Att jag inte duger som jag gör. Att jag är överviktig, ful, äcklig och helt dum i huvudet. Detta har lett till att jag nu på senaste tiden inte riktigt vågat äta speciella grejer, på grund av att de kan bidra till viktökning. Även fast jag vet att det inte är sant så har jag dessa tankar inom mig iallafall. Vilket lett till att jag äter på tok för lite..

Den ända gången jag klarar att äta godis är hos min pojkvän och de är för att de är den ända stunden jag känner mig avslappnad och kan fokusera på annat.

Men min ångest har också bidragit till att jag äter lite.

Vissas ångest kan göra så dem äter mer, mindre eller ingenting. Och för mig är de mindre.. Vilket lett till att jag gått ner 4 kilo under 2 veckor..

Som jag skrivit tidigare så ska jag börja med vitamintabletter och järntabletter på grund av att jag har brist på dem ämnena.

Sen ska jag in och röntga benet om 2 veckor och de är jag också jävligt nervös över.. Eftersom att min bror hade cancer, så är jag extra orolig...

Och allt detta är mestadels på grund av min idiotiska hjärna som förstör en stor del av mitt mående psykiskt och fysiskt..

En tröja jag hade förra året som nästan var lite för liten för mig då är för stor för mig nu.. Min pojkvän fattar vilket tröja jag menar..

Sen 5an har jag nästan förlorat 15 kilo + att jag växt sen dess så de har jämnat ut sig..

Jag är ju inte undernärd, men fortsätter jag såhär så kommer det ske tillslut..

Hade mitt första psykologbesök i tisdags.. Det gick bra.. Vi ska träffas varannan vecka.. Hoppas bara de hjälper..

Ber också om ursäkt för deppiga inlägg den senaste tiden.. Det kommer bli mer positivt från och med nu.

// ElinLikes

Comments

Mode

Hejsan, eftersom att det snart är sommar tänkte jag tipsa om 10 olika klädesplagg som jag tycker är snyggt under sommaren..

Enjoy :)


  • Mode
  • 127 readers

Likes

Comments

Personligt

Hejsan allesammans..
Idag vaknade jag runt 10 tiden med en extrem huvudvärk och denna huvudvärk har pågått i ett tag nu och jag har ingen aning vart den kommit ifrån.. Well well, life sometimes sucks..
Som jag berättat så tog jag blodprov för 1 vecka sen ungefär och svaren på dem har kommit. De visade sig att jag har vitaminbrist och järnbrist.. Så dem skrev ut järn och vitamintabletter som mamma ska hämta ut på måndag.
Anledningen till dessa brister är pågrund av att jag äter väldigt dåligt nu för tiden.. Så jag får inte i mig dessa saker..
Kan ju fan aldrig äta pågrund av min ständiga ångest..
Sen var jag på vårdcentralen förra veckan och kollade upp benet, som jag också pratat om och jag ska åka in på röntgen om 2 veckor ungefär för att se så de inte är något allvarligt..
Min sömn har inte blivit så mkt bättre dock..
Var tvungen att stanna hemma från skolan för någon vecka sen pågrund av yrsel och huvudvärk för att jag sovit dåligt..
Men jag ska försöka få en bättring på de..
// Elin

Likes

Comments

Personligt

Hej..
Idag är det fredag och har precis varit hos psykologen. Mötet gick bra.. Jag mår inte precis bättre men de kommer väl.
Vår lektion slutar om 20 minuter och känner inte precis att de är någon mening med att gå till den när vi slutar snart. Så sitter just nu och väntar på dem andra.
Jag mår en aning bättre än igår.. Men lyckligare kan man ju bli.. Det börjar bli lite av en vana att må såhär.. Men det ska bort om jag så får kämpa i flera år. Hoppas iallafall att ni mår toppen och att ni har en bra dag.

// Elin

Likes

Comments