morgonen började med en trött mamma o kaffe, två barn som inte släppa sina datorer för att ta på sig eller äta frukost. efter många om, men o ska bara så är de påklädda o sitter med sin frukost.

Idag har vi nämligen vart på banken, fixat försäkring till lillan. men anledningen varför vi bokade mötet var för att fixa ett bättre sparande till våra barn. så nu är de fixat o hoppas att de kommer gå bra, jag bara ler o nickar för jag fattar inte alla de olika alternativen (tur att gubben förstår)
hur ser och hur gör ni med sparandet?
innan sparade vi bara 200kr var till barnen men nu blev de lite ändringar o sparar till dom på ett o samma konto där vi får dela upp senare. med planen att köpa en lägenhet att investera i (gubbens tanke iaf)

nu är de bara 2,5 månader kvar innan  jag ska fortsätta med min utbildning, än så känns de helt ok, men stressen o ångesten kommer sakta smygandes. först o främst då jag fick ta ett uppehåll och låta min underbara klass gå vidare, kommer sakna dom oerhört mycket. kommer få en helt ny klass att lära känna o dom kommer säkert oxå vara helt ok. de återstår att se. när nu måste jag fortsätta med min fika innan lotten blir kall 😆

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

vaknade vid 4 tiden och var hur pigg som helst, men valde att dra täcket över huvudet och sova vidare till 6.30. satte på kaffet och började med tvätten. det tar knappt 2 dagar så är korgen överfylld. frukost vid 7 till S innan skolan börjar, vi andra väntar helst till 8 innan vi äter. När vi lämnat K på förskolan tog jag o E en skön promenad runda på ca 40 min.. de e så skönt att bara gå o rensa tankarna o hoppas på att man blir något smartare 😉
när vi väl kommit hem börjar ju att städa för man vet ju inte om man får besök, plocka bort allt lego som ligger högt och lågt, i lådor, i bokhyllan. va helt inne i städningen så jag missade att äta lunch. när båda barnen väl kommit hem tar det inte lång tid innan bombnedslaget kommer igen 🙈menmen om vi nu får besök så är detta ett hem där man ser att de bor barn o man får ta de som de kommer. men jag tycker om att se när de e rent o snyggt då känner man sig nöjd över sitt presterande. nu e de dags för den trötta mamman att krypa ner ännu  längre ner under täcket och somna snabbt

Likes

Comments

Idag tog vi bussen in till Kungsbacka jag och Elva, det var våran första busstur tillsammans och det var så skönt att Elva sov hela vägen in. Där vi mötte upp min mamma för att gå en sväng på kungsmässan, kolla i affärer och avslutade med en fika på Espresso house med en latte och muffins.

Att det kan vara så roligt att köpa barnkläder, köper hellre till barnen än till mig själv. men idag hittade jag ett par byxor på hm till mig och en kofta till Elva. Hittade även så fina newbie klänningar och byxor (med spets på rumpan) på Kappahl, hade velat köpa mer kläder till Elva men får lugna mig lite :) hon växer så mycket nu så det är bättre att köpa mer när hon kan ha stl längre.

På kvällen passade på att spela lite minecraft (vi älskar verkligen att spela i denna familjen) och därefter hade vi lite mys med chips och ostbågar och kollade på skattkammarön och nu sover våra små äntligen.

Likes

Comments