idag var de sista dagen för min lille knut på förskolan, sista gången jag fick hämta honom. trodde inte att jag hade sådana känslor. passade på att fråga om kölistan. joo de e ju just den som man vill komma på snabbt. till nästa hösten kanske Elva kan få en plats. när vi kom hem så blev de lite glass och jordgubbar. På måndag blir det sommarfest på förskolan så då blir det att säga hejdå till fröknarna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

denna helgen har vart en av de jobbigaste på länge, Robert och Sigge har vart på Lanbit i helgen i Kungsbacka, vilket de båda har uppskattat mycket, o jag har längtat så efter dom. men äntligen är familjen samlad igen. jag löste att min mamma skulle komma hit och hjälpa mig att passa knut och elva medans jag skulle plugga. visst de va vad jag trodde, ingen koncentration för fem öre, så det blev inte så mycket skrivande på mina tre tentor, men men. trevligt har vi ändå haft det, suttit ute i paviljongen och kollat på film, jag älskar min mamma, men åå va skönt att hon åkt hem.

här kommer lite bilder från denna långa helg


Idag söndag hade vi fotbolls sammandrag som denna helg hölls i Trönninge BK i Varberg, då dom är såpass små så räknas inte mål på samma sätt som när de blir större och att ändå heja på de andra lagen när de gör något bra och hejar på så ser man att de ändå sträcker lite på sig. sigge var målvakt första halvleken släppte in 3 mål men det gjorde inte så mycket. idag gjorde Sigge sitt första mål, shit va stolt jag blev, han blev såå glad o visste inte vart han skulle ta vägen. de va så snyggt önskar att jag hade spelat in det, han fintade förbi två o tunnel på målvakten .Sigge tycker inte om fotboll så mycket men då hans pappa är tränare så tycker vi ändå att fotboll är en bra sport för honom.


det känns som om jag kan skriva hur mycket som helst om hur helgen har varit.
jag fick äntligen knut att sätta sig i frisör stolen. han är en bestämd kille som vet vad han vill och om han inte vill göra något så får man absolut han inte att göra det. vi har mutat honom med 1000 kr om han klipper av allt hår,
men nej det får vi absolut inte göra. men topparna blev klippta (ca 4 cm),
av en man som vi garanterat kommer gå tillbaka till som Knut kände sig säker på

Likes

Comments

I samarbete med The Square i Kungsbacka började veckan med ett frukost event som anordnades av den underbara bloggerskan, mamman och grannen Elin @Ovaddad

vi fick en föreläsning om Herbalife som jag redan har påbörja, och fick provsmaka tre olika sorter, men jag tror ändå att jordgubb är min smak för tillfället, därefter blev det en god hotell frukost buffé som är framtagen av "mat Tina" och massa mingel bland de andra bloggarna.

under eventets gång fick vi tävla där vinnare kunde vinna ett egendesignat mobilskal och från #caseapp sedan var även en tjej där som pimplade naglarna på oss från O.P.I. resultatet blev helt magiskt och älskade verkligen de olika färgerna och motiven.

mot slutet av eventet fick man en ljuvlig goodiebag fullproppad med massa produkter från företag som kunnat göra detta möjligt!

så tack@Ovaddad och tack även de företag som kunde göra denna frukosten möjlig

Sponsorer:
@blomtsterbaren
@smakbox
@O.P.I
@Lomapaloma
@tantgrön
#caseapp
@the square kungsbacka

Likes

Comments

god morgon!

idag känner jag mig inte alls så pigg för till tillfället. men snart vaknar jag till. dagen börjar snart med ett bloggevent, en frukost på the square, som hålls av @Ovaddad. Nu har jag inte riktigt tid för att skriva mera. Återkommer senare under dagen.. kram

Likes

Comments

kan inte förstå att det redan har gått fem månader, tiden bara flyger och snart har jag även studerat i fem veckor. men det har inte med saken att göra. i fredags var vi på 5månads kontroll och vaccination, dock så tyckte inte BVC att Elva hade gått upp så pass mycket som de velat då hon de vill att hon ska gå upp 150-200gram i veckan (600-800gram i månaden) förra månaden vägde hon 5965g och 61.5cm, nu väger Elva 6285g och 62,3cm. Så en ökning på 320g på en månad.

BVC så att de skulle vara bra om vi gav henne lite ersättning efter amningen, vilket hon fick en flaska igår och blev supernöjd o sov bättre på natten. Så idag fick hon en flaska vid lunch och en nu på kvällen med ca 90ml o så ammar jag innan och efter. Hon sover spå gott. har vart lite emot att ge henne ersättning då jag vart rädd att amningen kommer gå åt skogen. har inte behövt tänka så med de andra, första barnet ammade jag i max 1månad därefter endast ersättning, andra barnet så ammade jag till han var runt 11 månader och inte behövt tänka på ersättning och nu med sista som jag anser att amningen funkar felfritt men att hon inte går upp som hon ska.

Men måste ändå påtala att jag älskar att amma och har planerat att amma tills hon blir 1 år.tog även superfina syskon kort, är så nöjd och vill dela dom med er


Likes

Comments

det är så skönt att man kan vara lite spontan (om man nu kallar detta spontant). i torsdagskväll innan jag la mig hörde hanna av sig. hanna är min lillebrors ex o en underbar mamma och vän. Jag har känt henne i ca 9 år. Vi fick våra första barn 2009. Jag i Februari och hon i December, att få följa varandras barn och graviditeter så nära tycker vi båda är grymt. Dock då blev de så tråkigt när min bror bestämde sig för att lämna henne för 1 år sen. Men det är en annan historia som jag inte vet om jag är beredd att berätta ännu.

Men som sakt hanna är här nu denna hegen med sina underbara barn Lukas och Milton. Vi satt hela kvällen igår på altanen drack lite cider o bara snacka om allt möjligt, så skönt att man inte behöver "spela" någon man inte är. Att allt är så naturligt. Denna dagen spenderade vi först en lång frukost o därefter städdag på stranden med korv o bröd. Väl hemma slappade vi tills maten va klar o därefter film o gott med barnen. Nu ligger vi i olika rum för nattning

Likes

Comments

Måndag

de här med att känna sig stressad över att hinna med, jag tog en paus från det men nu börjar igen. de här med att studera, precis blivit klar med en inlämning som ska vara korrekt skrivet i ren svenska och referenslista som ska vara korrekt skrivet i alfabetsordning. sen får man tänka på att inte skriva av och referera till de olika texter som man skriver om. två seminarier denna veckan med två föreläsningar, så nästa vecka blir det väl att påbörja den stora tentamen skrivningen.

samtidigt är min man hemma och är "pappaledig" just nu klipper han gräset o dottern ligger bredvid mig på golvet så antar att jag får ta en paus och läsa lite litteratur lite senare.

sen blir de grupparbete på onsdag med en gestaltning som utgång på ett "problem"

Tisdag

jag kommer ihåg hur jag blev när jag började med studierna, trodde aldrig att jag kunde bli en sådan person, grinig, arg, tände till på 3 sekunder. efter de pågått i ca 2 månaders tid fick jag göra en liten ändring på mitt liv. de var som jag glömde av barnen och de var hemskt. jag gick inte in 100% i studierna utan gick ner till 70% då jag ansåg att när jag var hemma skulle barnen inte behöva vara på förskolan hela dagarna så då gjorde jag de jag var tvungen till och inte mer därtill. resultatet på studierna blev godkänt men jag är nöjd för att jag klarade det, nu när jag börjat igen och nu har tre barn så får jag ta tillfället att åka in tidigare och få lite plugg gjort så jag snabbt efter föreläsningar och seminarier snabbt kan åka hem och vara mamma igen. denna dagen börjar med att läsa lite texter ska försöka hinna läsa 5 kapitel och en text på ca 25 sidor. dags att sätta igång

ha en underbar dag


Likes

Comments

blev en liten kvälls promenad, helt vindstilla o solen värmer gott än

Likes

Comments

vaknar av att jag hör barnen skrika, men de gör jagoftast varje helg. för då sitter barnen  vid datorn och spelar minecraft. nu blir det frukost och senare ska de bli barnkalas i simhallen. få se hur de blir då Robert åkt på ett ryggskott o vi ställt upp att ha tre barn utöver våra tre
när jag gjorde min shake så sprang barnen ut och ville ha så det var bara att fixa

Likes

Comments

när vi fick reda på att vi var gravida igen så gjorde vi upp en plan.
en plan som jag vart med och bestämt, för att lösa det med mina studier så jag blir klar ganska lagom ändå.
men här är då problemet, hur mycke man planerar och fixar o donar så kan man inte styra sina känslor. när Elva somnade brevid i soffan då började det smyga sig på. men när de började närma sig att åka iväg så blev det jobbigare o jobbigare, (kan säga att jag är en riktig känsloperson)
Robert som nu är föräldraledig i 5 veckor har en plan att nu blir de andra bullar. på tiden säger jag, han ser ju inte vad som behövs att göra i hemmet, så jag stoppar självklart inte honom. men så visar han mig mina saker jag tagit fram och inte bort 2 glas och mixen till mina shakes, då kan jag inte hålla tillbaka mina känslor, denna  separation är så svår och det är även svår att förklara. men jag vet att hon har de bra med sin pappa där hemma, antar att första dagen är jobbigast.

Likes

Comments