Min bebis valpar. Jag vill behålla allihop... Om mindre än två veckor är hon tillbaka hemma. Äntligen!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 18 readers

Likes

Comments

Jobb idag med min fina Emelie ute på Kungsholmen. Önskar att jag kunde visa er före- och efterbilder på objekten vi stylar, det är så kul att se skillnaden. Idag var målgruppen ett äldre par.

Igår skrev jag ett mail till en kvinna som söker medryttare till sitt sto. Jag kollar mailboxen för jämnan efter ett svar. Tänk att få spendera fritiden i stallet, det skulle vara magiskt att vara där efter jobbet. Hästar och stallet är verkligen som terapi, det är något jag längtat efter så länge.

  • 48 readers

Likes

Comments

Nils bjöd mig på teater ikväll. Rampfeber. Jag förstår mig inte riktigt på teater alla gånger, men skådespelarna är ju fantastiska. Tänk att dom orkar hålla på sådär, spela sina föreställningar och briljera hur än livet må se ut utanför scenen. Imponerande.

Imorgon blir det dansk middag hos föräldrarna med hela familjen.

  • 47 readers

Likes

Comments

Alltså, gårdagen. Lunch i denna vackra trädgård med pool. Var vi verkligen i Sverige? Det kändes inte så iallafall! Underbara Sverige och underbara tillvaro. Jag är så lyckligt lottad att ha ett så roligt jobb med så galet härliga kollegor!

  • 51 readers

Likes

Comments

Jag skulle ställa iordning lite bland tavelramarna idag på jobbet och rätt vad det är går en av ramarnas glas sönder och faller i stora skärvor över mina ben. Mitt knä skars upp och jag fick skjuts av Nils in till fru doktor. Jag som hade tänkt gå och simma idag.

Väl tillbaka på jobbet kom han förbi med en så himla fin bukett med rosor. Vilken underbar pojkvän jag har!

  • 57 readers

Likes

Comments

Två olika objekt från förra veckan.

  • 61 readers

Likes

Comments

Jag och mannen med det galna håret tog en promenad till ett gym i närheten av där vi bor. På vägen dit var himlen helt rosa, så fint! Det är fortfarande så varmt ute, nästan sommarvärme.

Käkade lite middag och gjorde lunchlåda till imorgon. Gud sicken god tryffel-bea som vi testade!

  • 65 readers

Likes

Comments

​Jag och Saga stylade en trea ute i tullinge för ett tag sedan. Lite höstigt blev det allt:-) Jag älskar att jag får utlopp för så många olika inredningsstilar i jobbet, annars skulle jag göra om hemma jämt! 

  • 61 readers

Likes

Comments

I Söndags bjöd vi familjen på kräftkalas hemma hos oss. En ganska så städad sådan med tanke på jobb osv på måndagen. Vi lyssnade på portugisiskt och storband till kräftorna. Till efterrätt serverade vi en såååå god tårta med maräng och sockerkaksbotten varvade med grädde smaksatt med fläder och jordgubbar.

Likes

Comments

Idag tog jag och Nils en tur till Sandviken för att hälsa på Stella och hennes valpar hos kenneln. Jag är ju fodervärd vilket innebär att kenneln får en kull valpar på Stella. Den 28e augusti föddes dessa små ljuvliga varelser. Nu är dom en vecka gamla och Stella tar så väl hand om dom. Hon är väldigt vaktig och en bra mamma säger uppfödaren. Det är tydligen inte alltid så är fallet och då föder man inte upp fler hundar från den genen. Tänk att även sånt går i arv, moderskänslor.

Det var verkligen en lättnad att få träffa Stella och se att hon har det bra.

  • 70 readers

Likes

Comments