Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Den här dagen började med frukostmys hemma hos min syster och hennes familj. Jag och Elias sjöng tipp-tapp och dansade loss typ femton gånger till samma låt. Dagens cardio!

Därefter blev det lunch bestående av lax med pestotäcke och sötpotatis till. Sedan träning och en gnutta sol. Jag brukar sällan sola solarium men jag behöver verkligen ljuset för att må bra. Helt otroligt vad lite träning och ljus kan göra. Jag kände mig så kraftlös innan och nu efter träning och middag skulle jag kunna springa ett marathon.

Apropå det så ska vi springa Göteborgsvarvet ihop med jobbet nästa år. Det är en halvmara och jag har aldrig sprungit så långt tidigare. Det blir till att hålla igång med träningen nu med andra ord. Känns så skönt att vara på banan igen.

En gammal kollega till mig tävlade i bikini fitness i helgen, blir så sugen att testa! Det är mitt mål till 2018! Måste bara bygga lite armar, axlar och rumpa först...
Deffen känns inte som det svåra, utan att få muskler och behålla dem... man ska alltid ha mål! Lets goooo

Skönt att tiden med måltidsersättningar är förbi!

En apelsin och 250g minikeso efter träningen. Får nästan tvinga i mig all mat jag äter efter att ha fått mitt kostschema. Äter mer än vanligt trots ett lägre kaloriintag. Äntligen har poletten trillat ner och jag fattar hur jag ska äta rätt!

Tänk att jag vägde arton kilo mer i början av detta år. Sjukt.

Likes

Comments

Hörde idag att min chefs lägenhet (som är till salu) har blivit uppmärksammad av en hel del bloggare och bland annat nämns hos trendenser. Det ifrågasätta om det verkligen finns de som kan bo såhär - med barn dessutom. Och ja, det gör det. Min chef är perfektionist ut i fingerspetsarna och har lärt mig så mycket på den korta tiden jag arbetat hos Design Therapy, inte minst när det kommer till färger och nyanser. Hon är helt galet bra på det hon gör. Jag skämtade senast idag om att jag ibland känner mig som assistenten (Anne Hathaway) i filmen ”Djävulen bär Prada” när jag får olika uppdrag av henne. Haha! Vill aldrig göra henne besviken.

Likes

Comments

Äntligen har jag haft samtal med min coach hos itrim och fått ihop ett riktigt grymt kostschema. Direkt efter mötet gick jag ner till affären och handlade allt jag behöver, jag är supertaggad! Jag har gått upp tre kilo sedan jag avslutade min diet på endast måltidsersättningar. Jag vet att man alltid går upp litegrann när man börjar äta igen men anledningen till att jag fått ett kostschema är att jag helt enkelt inte vet hur man ska tänka för att få i sig all den näring man behöver under en dag utan att det blir för mycket kalorier. Jag blev förvånad över hur pass mycket jag kommer att äta, faktiskt mer än vanligt, dock riktig mat. Med riktig mat menar jag färska råvaror och inga färdigrätter, ingen snabbmat. Bara ren, ekologisk och enkel mat.

Galet taggad över min nya plan och att få ha en liten nördig hobby som detta, att planera mina måltider. Ibland krävs det inte mycket:-)

Tanita - vågen som bland annat mäter fettprocent, muskelmassa och förbränningen. Den skriver ut ett kvitto med all info efter varje invägning. Så kul att jämföra de olika värdena efter varje gång.

Likes

Comments

Att det skulle ta så mycket energi att flytta, jag är fortfarande helt tom i kropp och själ efter helgen. Lite piggare blev jag dock när jag hämtade ut ett stort paket från H&M med kläder som jag beställt, lite som en ”nystart”. För det är helt klart en ny energi i luften. Jag känner mig stark och motiverad att skaffa mig bra rutiner och en ny livsgnista! Nu har jag ett jobb jag stormtrivs med, en ny mysig liten lägenhet och snart är jag i mitt livs bästa form!

Häromdagen köpte jag ett nytt aktivitetsarmband och det är helt klart bästa motivationen till att komma igång med vardagsmotionen. Jag tappade mitt förra band en natt när jag var ute och vilken skillnad det var utan den! Äntligen har jag fått tillbaka min trogne vän igen. Nästan tiotusen steg idag. Check!

Älskar min nya pyjamas!

Likes

Comments

Styling jag gjorde i förra veckan för Design Therapy på söder :)

Likes

Comments

Var precis och köpte en hel korg full med städprylar för att få inspiration till att städa inför flytten imorgon. Vissa medel klarar jag verkligen inte av lukten på för att det påminner mig om äldreboenden. Jag jobbade extra på ett äldreboende när jag var 19-20 och sedan dess tål jag inte Ajax spray. Blää.

Vilken tur att snön har smält bort så att vi slipper bära möbler på isbana imorgon. Ska bli så skönt när allt detta är över! Då ska jag pynta och baka inför första advent och verkligen bo in mig i nya lägenheten. Familjen kommer på fika på söndag och innan dess vill jag ha gjort iordning det mesta. Längtar lite nu. Mest efter att få inreda. Det blir som ett nytt kapitel att byta lägenhet även om jag inte flyttar så långt bort.

Likes

Comments

Jag vill inte säga att jag är besviken på mig själv, för jag har verkligen gjort mitt bästa för att hantera allt runtomkring mig. Det har varit tufft på många plan och jag har fått ändra en hel del i min vardag för att få allt att gå ihop och fungera. Jag har till exempel bytt jobb och så flyttar jag nästa helg.

Som vanligt när jag börjar må dåligt så börjar jag missköta träningen och kosten. Jag planerar inte mina måltider, dricker för lite vatten och efter jobbet lägger jag mig på soffan och äter för att sänka min stressnivå. Jag blir så ledsen när jag läser tillbaka i bloggen och inser att jag helt förlorat den livsglädje jag kände för några månader sedan. Men trots att jag gång på gång möter motgångar och prövningar får jag sån galen motivation av att läsa det jag skrev då, jag vet att jag kan må sådär igen.. Jag är så stolt över mig själv och tänker inte hamna tillbaka på ruta ett och avsluta året så som det började.

Imorgon börjar jag om. Nu är det bestämt.

Följer ni med på min resa?

Likes

Comments

Styling med Design Therapy

Likes

Comments

Styling för Design therapy.

Likes

Comments