Header

En liten etta på Drejargatan inne i stan. Den blev så mysig. Ett jobb jag gjorde nu i veckan som ett provjobb ihop med min chef på design therapy. Nästa vecka ska jag göra två jobb all by myself. Kul!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Min första styling på mitt nya jobb.

Likes

Comments

Provjobbat idag och gjort en styling av en 4a inne på Sankt göransgatan för ett företag som har så mycket fin inredning och är i konstant utveckling. Teamet där är så proffsiga och härliga. När jag skulle på intervju hade jag egentligen inga förväntningar alls, men under samtalets gång kände jag ett pirr i kroppen som blev starkare och jag blev nervös, jag ville verkligen ha det här jobbet! Jag har inte känt mig så inspirerad på länge som jag gjorde idag.

Ser fram emot att få se fotografens bilder. Lägger upp dem här direkt när de finns på hemnet.

Likes

Comments

Jag andas. Lugna, djupa andetag långt ner i magen. Känner att oron blir svagare och svagare för varje utandning. Jag är värd att må bra, värd att bli älskad.

Jag är värd ett liv utan bråk, skrik och negativitet. Jag är värd kärlek, vänskap, en kärleksfull och stöttande, omtänksam familj.

Jag ska omge mig med positivitet, kärlek, vänskap, kreativitet och allt det som jag mår bra av.

Alla förtjänar att må bra. Alla kan börja om trots bakgrund. Är det inte underbart?

Imorgon vaknar jag upp med solen inom mig.

Likes

Comments

Regn ute, sport på tv, städning inne. Idag ska jag göra en ordentlig rensning härhemma. har sparat saker länge som jag tänkt sälja men det blir aldrig av och nu är det så mycket prylar att jag kräks på dem. Dags att slänga och börja på ny kula. Saker är bara saker. Det belastar mer än vad det förhöjer när det blir för mycket. Tänk att kunna packa ner allt vad man äger i en kappsäck och bara resa iväg. Börja om. Är inte det en fantastisk tanke? Jag är så less. Nu kör jag i 6 månader med hårt jobb och sparande. Rensar ut. Och sen ska jag resa. Jag gör det bara.

Älskar att jag är singel och har världen framför mina fötter. Jag kan göra vad jag vill! Wow! Let's go!

Men först, städa! Hahah

Likes

Comments