Header

Hörni! Jag vägde mig precis, jag har gått ner 12,5 kilo och är nere på 70-talet! Wohoooo! Jag behövde verkligen det här kvittot på att det jag gör faktiskt fungerar. Var så nära på att ge upp efter platån på 81.5kg. Helt plötsligt försvann två kilo, är det inte märkligt hur kroppen fungerar?

Tack för era peppande ord, blir så sjukt glad!! Vilken fredag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

"Jag klarar inte detta längre." Det är de enda tankarna som rört sig i mitt huvud de senaste dagarna. Allt hamnade ur balans i förra veckan när jag jobbade så sena kvällar och inte kom iväg på min workshop eller träningen för att jag höll på att bli sjuk under helgen. Jag har inte kommit iväg till träningen på alldeles för länge nu och kan inte heller hitta motivationen till att ta mig dit. Jag vet inte vad det är som hänt. Jag känner också att det här med måltidsersättningarna börjar bli ett ohållbart sätt att leva på, det får mig snart att klättra på väggarna. Jag kan inte hitta några argument till varför jag ska fortsätta nu när jag börjar trivas i min kropp.

Jag är så rädd för att falla tillbaka i mina gamla vanor igen, att hetsäta en massa skräpmat och tappa de rutiner som jag byggt upp nu. Jag måste prata med min coach så att jag kommer tillbaka upp på banan igen.

Det enda jag kan komma på är att det är hormonellt. Känner mig svullen, är på en platå, vill äta massor med choklad och känner mig lite nere. Hoppas det går över snart. Pallar inte.

Likes

Comments

Tack för era fina kommentarer under mitt senaste inlägg! Jag blir så himla glad att ni finns där och hejjar på mig!❤

Ser så ledsen ut på bilderna men det är jag inte, bara trött! Och har ingen concealer/foundation idag vilket jag inte brukar ha när jag jobbar. Jag har fortfarande kvar ärr från min dåliga hy som jag hade innan viktnedgången. Jag har lagt märke till att jag får extremt dålig hy av att äta gluten/kolhydrater. Just nu är min hy slät och normal och jag har inte en enda finne trots pms! Det beror BARA på kosten och det kan jag garantera. Jag har alltid fått så himla fin hy de gånger jag exkluderat kolhydrater/gluten ur kosten tidigare. Det spelar ingen roll vad jag använder för hudvårdsprodukter eftersom allt påverkas inifrån. Sedan att jag ändå börjat äta bröd igen efter ett tag är en annan femma, jag har verkligen varit beroende. Bröd är ju så djävulskt gott., synd att det triggar min aptit så mycket. Kommer nog inte kunna äta det framöver men det finns substitut, bland annat en supergod äppelkaka som jag kan lägga upp recept på framöver...

Likes

Comments

Okej. Det här är riktigt jobbigt för mig att visa. Men skitsamma, om jag kan inspirera någon så är det värt det. Om inte annat blir jag inspirerad och taggad att fortsätta min viktminskning när jag ser skillnaden. På bilden ser ni min mage med 11 kilos viktskillnad.

Jag har 14 kilo kvar att gå ner och jag måste säga att det hittills har gått relativt smärtfritt, jag är så tacksam för att jag tog det här beslutet. Det är JAG och ingen annan som gjort det här för mig. Jag mådde verkligen SKIT för en månad sedan och jag var extremt olycklig. Idag är det som att jag är på väg att bli mitt riktiga jag igen, jag mår så galet bra och börjar få tillbaka mina framtidsdrömmar, min livslust och jag tycker om mig själv igen! Det är så mycket mer än bara vikten som bidrar till den känslan såklart. Det som händer inombords gör utan tvekan den allra största skillnaden.

Det är bara att fortsätta nu hur jävla jobbigt det än är. Att förändra vanor och tankar är ett heltidsprojekt men jag kommer aldrig ge upp.

Likes

Comments

Jag har anmält mig och ska springa vårruset den 22a maj! Jag ska få en tröja från itrim att springa i och tänkte skriva hur mycket jag har gått ner i vikt på den. Ser fram emot det såååå mycket!!

Likes

Comments

Fasen, idag fuskade jag. Jag var på så dåligt humör imorse efter dåligt med sömn och rätt så uppenbar pms. På lunchen åkte jag hem och åt två ägg på knäckebröd med mayonnaise. Jag hittade mörk choklad också och åt två bitar. Kände mig som en riktig knarkare för jag kände mig helt hög av att äntligen få äta någonting. Så sjukt, jag tappade verkligen kontrollen helt. Ikväll åt jag lite pizzasallad med keso. Bara att ta nya tag imorgon och vara glad för att jag inte åt på McDonalds.

Nu ska jag kolla på biggest loser och ladda upp för morgondagen.

Nu kör vi!

Likes

Comments

Lika bra att fortsätta nu när jag har kommit såhär långt, inte sant? Det är spännande hur något inom mig vill att jag ska unna mig ett mål på McDonalds, slänga i mig ett wienerbröd eller bara ta liiite mjölk i kaffet. Vart kommer den där förrädiska lilla svikaren ifrån som inte vill att jag ska lyckas? Flera gånger om dagen vill den sidan att jag ska strunta i allting och gå över till lchf istället, bara för att få känna mättnad. Men nej, jag tänker fullfölja det som itrim sagt åt mig, det spelar ingen roll hur många bra ursäkter som dyker upp.

Allt sitter i dina tankar, i ditt huvud. Bestäm dig och vänd aldrig tillbaka.

Likes

Comments

Aldrig mätt. Så trött på måltidsersättningarna nu efter lite mer än en månad med dem. Jag är fortfarande motiverad, men det är verkligen hemskt. Hemskt tråkigt!! Två månader kvar och jag är tillbaka på den där jäkla platån igen. Såhär var det ju för ett tag sedan så jag vet att det snart kommer hända saker på vågen igen men gaaaaah är så jäkla hungrig. Kommer aldrig göra om detta. ALDRIG!!

Likes

Comments

Denna konstanta hunger. Det är värst efter det sista målet klockan 18. Då får jag inte äta förrän klockan 09 imorgon bitti. Min fun light-saft är slut och jag har druckit mycket mindre på grund av det, därmed känner jag mig hungrigare. Jag tror många gånger att jag ätit fast jag egentligen bara varit törstig tidigare. Det kan ha bidragit till min viktuppgång. Hur känner man egentligen skillnad på törst och hunger?

Vägde mig igen precis och platån har släppt nu. 81 kilo och alltså ett halvt kilo lättare idag. Snart är jag nere på 70-talet. Fattar ni?! Alltså waaaoow. Shit vad bra det går ändå! Funderar på vad jag ska unna mig när jag kommit ner till 79,9kg. Det går undan nu!

Likes

Comments

Bavaria bjöd in oss till en heldag på Gröna Lund idag! Det var så kul att se Elias glädje när han såg alla karuseller och tåg. Jag och min svåger åkte de lite större attraktionerna efter lite tjat från hans sida. Jag är en sån himla chicken! Man ser verkligen skräcken i mitt ansikte på bilden nedan från när vi åkte "twister" haha.

Det var verkligen frestande med allt gott som serverades överallt, men jag hade med mig mina måltidsersättningar och körde på som vanligt med min diet.

Likes

Comments