Header

Jag känner att det är så mycket på gång, lugnet före stormen. Jag har hittat inspirationen inom mig igen att förverkliga mina drömmar. Det är så mycket som jag vill göra och jag är helt fri att göra precis vad jag vill. Är det inte världens mest underbara känsla?

Det finns en person som alltid får mitt hjärta att rusa upp, som ger mig så mycket inspiration och gör att jag känner mig oövervinnerlig. Han visar att allt är möjligt och att jag förtjänar det bästa. Varför glömmer jag bort det ibland?


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Trots semester med noll motion har jag gått ner 0,5kg. Det betyder att jag gått ner 18 kilo sedan jag vägde som mest i februari.
Jag har fyra kilo kvar till målvikt och är mer taggad än någonsin att komma dit!! Men det är som sagt fett jag vill bli av med och inte muskler så det får ta sin tid. Ett kilo i veckan är en rimlig takt skulle jag gissa.

Likes

Comments

Soliga dagar i porto cristo. Det är här som Josefine jobbar och hon öppnade sin första restaurang. Det är nog första gången jag gått runt i bikini och känt mig helt bekväm. Bara DET är ett mål som jag strävat efter länge. Men det handlar heller inte om att ha en perfekt kropp med låg fettprocent, utan allt sitter i det mentala. Att jag faktiskt accepterat hur jag ser ut och känner mig hemma i mig själv. Det är liiite kyligare här hemma. När jag landade på Arlanda var det 13 grader, så ungefär tjugo graders skillnad...

Likes

Comments


"Glad midsommar!" Sa stewarden på SAS när jag klev på planet. Snart hemma! :-D

Likes

Comments

Jag känner ett sånt lugn. Att vara bortrest i solen har fått mig att bli av med min tandagnisslan och det finns ingen tid att passa, inga måsten. Det är så vackert här i naturen och jag njuter av varje stund tillsammans med mina vänner. Önskar att alla kunde få åka iväg såhär ibland och bara koppla av, tänk vad lyckligt lottad man är som har möjlighet till det.

God natt

Likes

Comments