Header

Fotografering samma dag och vi sprang runt som små myror för att färdigställa alla rum. Snäckskalslampan gav verkligen takhöjden rättvisa här i sovrummet, älskar den lampan!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag är ledig idag och solen strålade när vi vaknade så vi gick iväg ned till mot sjön. Jag köpte en kaffe på vägen och intalade mig att det var varmt och att jag kanske skulle få lite färg på mitt bleka vinteransikte... Nu kollar jag på "en gång i Phuket" och drömmer mig bort till en solsemester. Ingenting är omöjligt som man brukar säga, men frågan är om solsemestern kanske blir permanent?

Likes

Comments

Färgen på mattan, den är liksom inte rosa och inte heller korall. Den är rosé och den är sååå fin i sin silkiga lyster! Är så trött på stilen med linne, grått, vitt och skandinaviskt. Iallafall för en stund vill jag ha in lite färg och flärd i tillvaron...

Matta, poster, coffe table book.

Likes

Comments

Just dreamin' about Frank. Fantastic Frank.

Likes

Comments

Stella ville absolut att jag skulle sitta ute med henne i "solen". Det är sådär lagom varmt men vad gör det när man maxar med filtar, mössa, nya numret av Residence och såklart, Ernst.

Jag fyndade hans bok "året med Ernst" på bokrean och drömmer mig bort till de lantliga miljöerna.

Likes

Comments

Nu är det snart dags att börja städa upp på balkongen och förbereda för vårsolen!

Såhär brukar jag göra:

1. Släng ut gamla växter och annat skräp som samlats under vintern.

2. Sopa golvet. Skrubba alla räcken och möbler med såpa och tvätta fönstren.

3. Gör det ombonat med textilier. Lägg ut en matta du inte är rädd om (finns snygga och billiga på tex hm home eller varför inte trasmattor från myrornas) ta fram plädar och kuddar och gör sittplatserna riktigt gosiga att slå sig ned i.

4. Plantera uteväxter i olika storlekar av krukor. Placera dem på till exempel gamla äppellådor, pallar eller annat du kan komma på. En enkel "bokhylla" är också fint att förvara växter och andra föremål på. Till exempel tidningar, ljus, skulpturer, radio (om du har tak över balkongen) osv.

5. Lyktor i olika storlekar både på golv och bord gör det extra mysigt.

Det är enkelt att göra balkongen riktigt inbjudande med hjälp av loppisfynd! Myrornas har så mycket fint och billigt som platsar på balkongen. Det behöver verkligen inte bli dyrt om man inte vill!

Likes

Comments

Hej på er godingar! Vad har ni gjort idag? Jag och mamma hade en sån mysig stund ute i solen och träffade på denna vackra och gosiga häst. Som jag saknar att vara i stallet. <3

Likes

Comments

Sovrum, det är ändå roligast att inreda. Här är ett jobb jag gjorde i förra veckan. Just nu älskar jag rosa toner tillsammans med grått och beige, tror att många kan ta till sig de färgerna såhär i vårtider.

Likes

Comments

Så himla kul att se hur det snackas om mina stylingar i andra länder! Här ett sovrum som jag gjorde i Sundbyberg för nästan två år sedan. Det var en tom lgh som jag och Ida inredde och den slog faktiskt försäljningsrekord i området.

Jag översatte texterna nedan i google translate och fick fram att den tyska skribenten ifrågasätter hur praktiskt det är med så många kuddar i sängen (haha!), även om det ju ser väldigt tilltalande ut. Svaret är nog att det inte är så praktiskt (jag sover helst utan någon kudde alls)! Men i styling får man ha så många kuddar man vill... :-D

Likes

Comments

Nu har jag tagit bort både instagram och facebook. Kanske gör jag nya någon dag där jag bara har min familj och mina närmaste. För närvarande behöver jag vara egoistisk, se inåt. Någonstans har jag tappat mig själv och mina drömmar. Vart tog jag vägen?

Jag var ute i snön idag i mina föräldrars trädgård och busade med Stella. Hon sprang runt och lekte med grannens hund Doris och plötsligt kände jag mig så himla glad, som när jag var liten. Jag måste hitta tillbaka till den livslusten jag hade då när allt var spännande och jag inte brydde mig om det materiella. Allt var ett äventyr och naturen var min lekplats.

Två mål jag har är att skaffa en liten motorbåt till sommaren och att ta ridlektioner samt att vara ute i naturen så mycket som möjligt. Så tre mål blev det. Bra mål!

Likes

Comments