Header

Hej på er godingar! Vad har ni gjort idag? Jag och mamma hade en sån mysig stund ute i solen och träffade på denna vackra och gosiga häst. Som jag saknar att vara i stallet. <3

Likes

Comments

Sovrum, det är ändå roligast att inreda. Här är ett jobb jag gjorde i förra veckan. Just nu älskar jag rosa toner tillsammans med grått och beige, tror att många kan ta till sig de färgerna såhär i vårtider.

Likes

Comments

Så himla kul att se hur det snackas om mina stylingar i andra länder! Här ett sovrum som jag gjorde i Sundbyberg för nästan två år sedan. Det var en tom lgh som jag och Ida inredde och den slog faktiskt försäljningsrekord i området.

Jag översatte texterna nedan i google translate och fick fram att den tyska skribenten ifrågasätter hur praktiskt det är med så många kuddar i sängen (haha!), även om det ju ser väldigt tilltalande ut. Svaret är nog att det inte är så praktiskt (jag sover helst utan någon kudde alls)! Men i styling får man ha så många kuddar man vill... :-D

Likes

Comments

Nu har jag tagit bort både instagram och facebook. Kanske gör jag nya någon dag där jag bara har min familj och mina närmaste. För närvarande behöver jag vara egoistisk, se inåt. Någonstans har jag tappat mig själv och mina drömmar. Vart tog jag vägen?

Jag var ute i snön idag i mina föräldrars trädgård och busade med Stella. Hon sprang runt och lekte med grannens hund Doris och plötsligt kände jag mig så himla glad, som när jag var liten. Jag måste hitta tillbaka till den livslusten jag hade då när allt var spännande och jag inte brydde mig om det materiella. Allt var ett äventyr och naturen var min lekplats.

Två mål jag har är att skaffa en liten motorbåt till sommaren och att ta ridlektioner samt att vara ute i naturen så mycket som möjligt. Så tre mål blev det. Bra mål!

Likes

Comments

Mitt liv är så innehållslöst just nu. Jag är en robot som bara gör det nödvändigaste för att hålla huvudet över vattenytan. Jag försöker njuta av det faktum att jag faktiskt kan göra vad jag vill med mitt liv. Om jag vill flytta så kan jag det, byta jobb, resa jorden runt. Möjligheten att göra precis vad som helst finns. Det här året ska jag resa mer, yoga och vara i nuet. Ta hand om mig själv. Efter ett år av hårt jobb och svajande känslor så behöver jag lugn och ro för själen. Hitta tillbaka till hälsan. 17 kilo ska bort innan min 29-årsdag. I och med att jag mår bättre mentalt kommer även kilona försvinna kan jag lova. Det går liksom hand i hand... Undrar hur mitt liv ser ut om ett år. Spännande tanke! Kram på er

Likes

Comments

Jag är fortfarande inte helt frisk och tänker inte inleda det nya året med snuva och hosta så jag stannade hemma från jobbet idag också. Hälsan går först, alltid!

Däremot ska jag inleda det nya året med min nya hälsosamma livsstil. Jag har gått med i Viktväktarna online och det är så jävla bra! Har redan gått ner två kilo och har femton kilo kvar. Det bästa med viktväktarna är forumet där man får pepp av andra medlemmar. Jag är alltså inte ensam i detta! En tjej har redan gått ner sina 18 kilo och jag är så glad för hennes skull. Snart är jag där! Har ni några mål inför nästa år?

Kram på er

Likes

Comments

Här ligger jag och hostar hemma hos föräldrarna och mår ännu inte helt bra. Någon plingar på dörren och det visar sig vara Sofie och Jossan som har en julklapp med sig. Ni kan ju ana hur glad jag blev, verkligen rörd. Jag fick något som jag pratat om länge. Något jag inte unnat mig. En porslinsmugg med ett "C" på från design letters och Arne Jacobsen. Jag kommer dricka kaffe ur den varje morgon kan jag lova och den ska få finaste platsen i vitrinskåpet. Ursnygg! Tänk att jag har så fina vänner <3

Likes

Comments

Vi äter ju dansk julmat hemma hos oss och mamma är vegetarian men lagar ändå den godaste flaeskesteg som går att hitta. Det är lite sjukstuga här men vi har ändå försökt göra det bästa av dagen. Så himla mysigt när alla är samlade och sover under samma tak. Som när man var liten :)

God natt och god jul på er.

Likes

Comments

Varför är det inte lika enkelt att ge sig själv råd som det är att hjälpa någon annan? Jag tycker ofta att svaren är ganska självklara när någon ber mig om min åsikt och sen när jag själv ska besluta mig för något så velar jag fram och tillbaka, tänker "för mycket". Jag har accepterat att detta är mitt liv och att det kanske inte måste vara enligt "mallen" utan att det faktiskt är okej att göra på mitt sätt. För det är ju faktiskt bara jag som vet exakt hur allting ligger till och i slutändan är det ändå jag som ska leva med konsekvenserna. Jag uppskattar att få råd från andra, men tänk om jag blir så påverkad av vad alla andra tycker att jag glömmer bort min egen röst. Jag har hamnat i ett tillstånd som jag sakta men säkert håller på att ta mig ur och bit för bit faller på plats.

Jag och Stella var ute på en långpromenad i det slaskiga vädret. Vi gick ned till edsviken och möttes av en galet vacker utsikt så vi satte oss i en hammock och njöt av stunden. Inte en människa ute, bara änder som kvackade och ljudet av bilar på andra sidan sjön. Kall och fräsch luft. Då mådde jag bra. Jag provade att jogga lite och samma sak där, det kändes så himla bra.

Behandla dig själv som din bästa vän.
Hur skulle du ge hen råd att sköta sin kost? Sin hälsa? Sina relationer?

God natt på er. Kram

Likes

Comments

Ett litet videoklipp med Stella framför lucia :)

Likes

Comments