Tänk att tiden i stallet alltid lyckas springa iväg så snabbt. Jag som bara skulle dit och fota en grupp som hoppade blev kvar i några timmar. Men det är ju så mysigt, och efter en dag i biblioteket är det så skönt att bara koppla bort plugget och bara vara. Extra kul när bilderna blir bra och hästarna har roligt. Nu väntar sängen och imorgon ännu en dag i biblioteket, wohow.

/ Johanna

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dessa två bilder sammanfattar känslan just nu ganska bra. Deadline om två dagar, 80% av uppsatsen känns ändå "färdig" men vi har en handledare som itne svarar. Så oklart hur det egentligen går. Men förhoppningsvis framåt. Jag hoppas på att kaffe och lite socker ska hjälpa. Nu kör vi några timmar till!

/ Johanna

Likes

Comments

Godmorgon onsdag,
Ingen morgon utan kaffe, helst två koppar. Jag dricker mitt kaffe samtidigt som jag klär på mig och packar väskan för ännu en dag i biblioteket. Universitetet och hästar, det är mitt liv den här veckan. Deadline på fredag så ha tålamod med mig. :)

/ Johanna

Likes

Comments

Vilken toppenkväll i stallet! Eller den började med besvikelse då jag fick byta från ritmik till en annan häst, men besvikelsen gav sig snabbt. Tre hästar har jag hunnit med ikväll. En kortare longering för ritmik, en galet bra hopplektion med Wille och en helt okej hopplektion med happy. Jag lär känna av mina muskler imorgon men jag bryr mig inte.
Det här var precis vad jag behövde, en paus från allt plugg och fokusera på annat för några timmar. Nu väntar en dusch, en kvällsmacka och sen sängen! :)
#hästärbäst

/ Johanna

Likes

Comments

Godmorgon tisdag.

Idag är minsann inte en pigg morgon, men kaffe hjälper mot det mesta, right? En stor kopp kaffe, eller två, och morgondans till Taylor Swift, så inleder jag min tisdag. Ute är det grått men det gör mig inget, jag ska ändå spendera dagen i biblioteket, fast idag med paus för möte med utbildningsgruppen också, ikväll väntar (såklart!) stallet, dubbelt upp idag också. Men först frukost och sen iväg till universitetet. Trevlig tisdag kära vänner :)

/ Johanna

Likes

Comments

Min hjärna är en enda mosig massa just nu. Vi har kämpat på med vår b-uppsats hela dagen, tillslut kunde jag inte ens stava ordentligt. Så då gav vi upp för dagen, men det går framåt iallafall vilket är skönt. När jag kom hem från biblioteket så byta jag om till träningskläder och drog ut på en löprunda i skogen. Så skönt, så tungt men framför allt skönt för hjärnan att koppla bort och inte tänka ett tag. Jag sprang varken långt eller fort men det gjorde mig absolut ingenting faktiskt, jag kom ut. Träningen har gått upp och ner senaste, eller framför allt motivationen och tiden. Men har lovat mig själv att komma ut en gång per dag iallafall, gå eller springa eller gymmet. Det kommer jag må bra av.

Nu dusch, middag och kvällsjobb. Vi hörs lite senare!

/ Johanna

Likes

Comments

Hur fin outfit? Lagom chill men ändå uppklädd, jag skulle minsann inte tacka nej till den! Vi har haft lunchpaus i skrivandet men nu är det tillbaka till dokumentet och vår analys av Disney och samhället. Otroligt intressant ämne, svårt att skriva men väldigt intressant. :)

This post contains adlinks from Adviral

/ Johanna

Likes

Comments

Godmorgon måndag,

Hur mår ni idag? Jag vaknade faktiskt med ett leende på läpparna, jag såg den blå himlen genom persiennerna och mitt kaffe smakar extra bra. Vilket är skönt, för det är en tuff vecka som kommer nu. Deadline för b-uppsatsen på fredag så nu är det bara att köra på! Heldagar i biblioteket, fullt fokus och skriva skriva skriva.

Men först en till kopp kaffe, ute på balkongen och ladda upp inför dagen i biblioteket. Trevlig måndag :)

/ Johanna

Likes

Comments

Instagram@lindholm90