Go kväll,

Här sitter jag nyduschad och kikar på Criminal Minds (älskar Spencer!), som jag älskar och ogillar detta program. Herregud det är obehagligt, läskigt, spännande, roligt och fantastiskt i ett ju. Har iallafall en kopp te bredvid mig och egentligen en hel hög dokument som ska läsas men tar det lite senare. Har hunnit med att träna, ett pass som faktiskt gick ganska bra även fast jag var opeppad, gillar när opepp vänds till pepp.

Imorgon väntar först föreningsmässa för KRAMA, följt av fakultetsmöte och sen stallet på kvällen. En helt okej tisdag ändå, och faktiskt en ganska bra måndag idag. Vad har ni gjort idag?

/ Johanna

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag fortsätter drömma om en jacka i eller med fuskpäls. Just nu är det denna från New Look som gärna får hänga i min garderob. Annars drömmer jag också om en från IvyRevel, men plånboken säger solklart nej just nu. Vad drömmer ni om just nu? :)

/ Johanna

Likes

Comments

Godmorgon Måndag,

och välkomna alla nya läsare som hittade hit igår. Vart ni kom ifrån vet jag inte man jag är glad över att ni hittade hit! Välkomna :)

Jag börjar veckan med en stor kopp kaffe samtidigt som jag vänder ut och in på hela min garderob i jakt på något att ha på mig. Föreläsning, möte med projektgruppen, plugg och gym står på min agenda idag. Men först kaffe. Hur börjar ni er vecka? :)

/ Johanna

Likes

Comments

Welcome home to my Broken Promise Land
Where the sun don't shine
And the cold wind whines
Welcome home to my Never Ending Land
Where the skies are grey
There's no star to lead my way

Broken Promise Land - Weeping Willows

Så mycket bättre får mig att uppskatta svensk musik, gråta så hjärtat gör ont, skratta och upptäcka ny musik. Just nu älskar jag Weeping Willows absolut sorgligaste, mörkaste och deppigaste låtar. Inte för att jag är deppig, men dom är så bra. Så inatt somnar jag till dessa låtar.

/ Johanna

Likes

Comments

Min kropp är helt slut! Får kämpa för att inte lägga mig i soffan, för då kommer jag minsann fastna där. Men måste först in i duschen, sen äta mat, försöka läsa lite ur min kurslitteratur och fila på lite skolarbete. Typ. Men soffan känns otroligt lockande kan jag ju meddela.

Det är sällan man känner sig helt, totalt, toktrött i kroppen som man gör efter en dags stalljobb. Stegräknaren visar 16 762 steg, vilken betyder att jag borde ligga på närmar 20 000 steg idag, har inte alltid telefonen med mig vet ni ;) Känns ju helt okej ändå, men förstår att benen och fötterna är trötta!
Nej, nu måste jag duscha, hoppas ni haft en fin söndag :)

/ Johanna

Likes

Comments

Go kväll,

Kan man klä ut sig till tomte på halloween? Eller bör man vara något läskigt? Varför känns det som att affären är 7 mil bort (mer som 800m typ..), varför har jag så dålig framförhållning och varför ställer vi egentligen om klockan?

Lite kvällsfunderingar såhär på lördagen. Vad klurar ni på?
Förutom att försöka hitta svar på dessa frågor lagar jag middag (det här äter jag ikväll), funderar på om jag kan gå halvt utklädd till tomte till en halloweenfest (häng?) och förvirras över tidsomställning. Annars är det fint :) Vad gör ni ikväll?
/ Johanna

Likes

Comments

Instagram@lindholm90