Såhär såg jag ut tidigare idag, när jag landade i Göteborg, nu sitter jag i pyjamasbyxor. Nytränad, nybadad, med lite godis bredvid mig och ett glas rödvin i handen. Ska läsa vidare lite till i en av kursböckerna men sen tar jag helg för en kväll :) Hoppas ni har en trevlig kväll!

Här sitter jag ikväll :) 

/ Johanna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Hej från tåget påväg mot Göteborg. Jag lämnar ett soligt, men blåsigt Karlstad bakom mig för en helg tillsammans med familjen. Jag hoppas Göteborg bjuder på sol och inte fullt så mycket blåst som Karlstad har i dagarna. Tågresan ner kommer ägnas åt tentaplugg, wohow vad kul. Men jag har iallafall en godispåse bredvid mig. Trevlig eftermiddag på er :) 

/ Johanna

Likes

Comments

Godmorgon fredag!

Hur har ni sovit inatt? Jag sov som en stock, trots att det stormar hej vilt utomhus. Sitter just nu i skolan och inväntar att dagens första och enda föreläsning ska börja. Sen ska jag hem, packa klart, äta lunch och mot tågstationen, en weekend i Göteborg väntar. Ska bli så skönt med lite miljöombyte om jag ska vara ärlig. Fast helgen kommer ju ägnas åt tentaplugg, men i Göteborg. Och jag kommer få hotellfrukost, och familjehäng, och troligtvis ett litet besök i hotellets spaavdelning om jag har tur.

Men först, Wordpress i 3h. :)

/ Johanna

Likes

Comments

Alltså hockey, en oväntat rolig aktivitet ändå. Trots att Färjestad tyvärr förlorade så var det skön stämning, humöret avr på topp och sällskapet magiskt! Det var definitivt inte den sista hockeymatchen jag gick på :)
Nu, packa min weekend bag och sen sängen. Hoppas ni haft en bra kväll!

/ Johanna

Likes

Comments

Jag vaknar 30 min innan väckarklockan ringer, vrider på huvudet och där ligger du. Du sover fortfarande men din kropp märker att jag är vaken och dina armar drar in mig i en lång kram. Lämnar motvilligt sängen och tänder ljus i lägenheten innan jag sätter igång kaffebryggaren. Doften av nybryggt kaffe får dig att lämna sängen och tillsammans ordnar vi frukost. Vi myser ner oss i soffan, vi har all tid i världen känns det som. Vi delar paraply när vi går hemifrån och vid bussen pussar du mig hej då innan våra vägar skiljs för dagen. Jag ler hela vägen till skolan trots regn och blåst.  ​Godmorgon torsdag,

Nej sådär såg inte min morgon ut. I verkligheten äter jag min havregrynsgröt med blåbär med ena handen samtidigt som jag skriver detta med andra. Kaffet får jag svepa någonstans under tiden som jag klär på mig. Är ungefär lika peppad på att gå ut som jag var på att lämna sängen. Men mot skolan ska jag. Lever kvar i min drömmorgon ett tag till och lindar in mig i min favorithalsduk och min mjukaste tröja helt enkelt. Godmorgon torsdag.

/ Johanna

Likes

Comments

Hej från biblioteket,

har suttit på samma plats (utöver lunchrast) sen strax efter 9 imorse. Hjärnan är lite mosig men tror något har fastnat iallafall, eller jag hoppas det. Någon mer timme eller två blir det här, sen hem och byta om och till gymmet. Men vi hade en photobooth paus, alltid bra att ha!

Hatkärlek till denna bok just nu.

Tentapeppen just nu hos oss

Men min hatt är iallafall fin :)

/ Johanna

Likes

Comments

Så här ser min utsikt ut idag, tentaplugg hela dagen i biblioteket. Åh peppen är total (eller inte) men paniken över tentan hänger över mig så det är lika bra att köra på. Ämnet är otroligt intressant och roligt men tentaplugg är verkligen aldrig särskilt kul. Men ikväll väntar iallafall yoga, alltid något att se fram emot. Dessutom har jag sovit lite halvtaskigt då det varit storm (typ) i Karlstad inatt och mina fönster har skakat av blåsten. Men det är bara att bita ihop. Så nu kör vi onsdag i min allra färggladaste outfit. Tur att gräddhyllan bjuder på ögongodis idag, något positivt iallafall! ;)

/ Johanna

Likes

Comments

Alltså jag älskar min hatt, lätt mitt bästa köp den här hösten! Utöver min hatt älskar jag även spellistan Discover weekly på Spotify. Jag har insett att det är hemskt roligt, men svårt att koda hemsidor. Andra favoriter just nu är grönt te, morötter, yoga passet på onsdagar, kvällarna i stallet.

I det stora hela är livet faktiskt ganska bra just nu, trots att vi har tenta på måndag och jag känner mig inte det minsta redo för det. För till helgen får jag miljöombyte och får dessutom träffa familjen igen. Det var längesen nu och jag behöver boosta lite. Annars är som sagt livet fint just nu. Skulle jag klaga på något är det väl att det finns för lite pengar på mitt konot och att den där speciella personen jag gillar (gillade?) inte har samma intresse tillbaka. Men det är sånt som händer. Så jag fokuserar på det positiva, så som att träningen går bra just nu, ridningen går bättre för varje (nästan) gång och jag är överlag ganska nöjd med livet. Livet är lite rörigt, men det är det. Det är inte så farligt rörigt ändå, lite rörigt ska det ändå vara. Eller? 

/ Johanna

Likes

Comments

Instagram@lindholm90