Herregud vad det är varmt, som svensk måste jag ju klaga lite på vädret, det hör ju liksom till på något sätt. Förstå mig rätt, tycker det är superhärligt med sommarvärme men det behöver inte bli varmare. Jag och gipset föredrar om den värmen väntar lite. Anyhow, nog pratat om vädret. Vet ni vad jag har gjort idag? Efter att jag kom hem från tågstationen och skulle mot universitetet så lämnade jag kryckorna hemma och gick resten av dagen utan! HEJA MIG! Är helt slut nu men ändå, wop wop!

Nu ska jag svimma i soffan med lite middag framför en film :)

I brist på annan bild ^^

/ Johanna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!
Jag sitter påtaget påväg hem till Karlstad och har precis ätit frukost (heja 1a klass!). Hemma väntar skolarbete i 1,5 vecka sen sommaruppehåll. Jag kan nästan komma på sommaren nu, dessutom hjälper det att åka genom ett sommarsverige. Kärlek på den :)

/ Johanna

Likes

Comments

god eftermiddag,
Sitter just nu på Heathrow och väntar på flyget tillbaka till Sverige. Det har varit en magisk weekend, trots gipsat ben och kryckor. Det kommer inlägg om gårdagen och idag, senare. Typ imorgon :)

/ Johanna

Likes

Comments

Hej måndag,
Sista dagen i London och museumbesök ska hinnas med innan vi beger oss mot flygplatsen och tillbaka till Sverige.

Ovan ser ni lite bilder från gårdagens fantastiska middagsplats, sky garden. Magiskt att se solnedgången över London 35 våningar upp :)

Vi hörs senare! Hoppas ni får en fin måndag :)

/ Johanna

Likes

Comments

Pimm's o'clock

Ni som hänger med på Instagram har redan sett min nya materiella kärlek <3

Italiensk lunch, för italienskt är magiskt!

En "försöker-inte-bry-mig-om-kameran" bild ;)

Lördagens fördrink innan en magisk middag.

/ Johanna

Likes

Comments

Kryckor (eller krycka, har faktiskt bara en med mig) och gipsat ben gör att det här inte direkt blir en weekend med mängder av promenerande. Men jag tycker dock vi går en hel del trots det. Anyhow, igår hoppade vi på en båt som tog oss tur och retur från Westminister ut till Greenwich. En tur som tog sådär 2h totalt och var riktigt trevlig. Man fick se London från ett helt annat perspektiv och undvek folkmassorna, win! :)

/ Johanna

Likes

Comments

Godmorgon!
Har precis kommit tillbaka från frukosten och ska göra mig iordning dör dagen. På dagens schema står camden market, åh jag är så pepp! Har hört att det ska vara helt fantastiskt däruppe. Och om det hinns med så är planen att svänga förbi Baker Street också (Sherlock <3 )
Ikväll väntar middag uppe i sky garden, det kommer bli magiskt! Hoppas ni får en fin söndag, glöm inte gratta mamma :)

/ Johanna

Likes

Comments

Borough Market, en favoritplats sen första gången jag var i London. Det är ett marknadsområde där mat av alla dess slag finns samlade under samma (typ) tak. Magi! Bjuder på en total bildbomb från när vi strosade runt där igår, själv är jag någonstans i London atm :)

/ Johanna

Likes

Comments

Fredagens första stop var Wright Brothers restaurang vid borough market, ostron och bubbel stod på menyn och herregud vilken fantastisk restaurang. Så härlig stämning, trevlig personal och gudomlig mat!

Så om ni letar efter ett ställe med härlig stämning, god mat och i ett underbart område (borough market ❤️) så rekommenderar jag varmt denna restaurang :)

/ Johanna

Likes

Comments

Instagram@lindholm90