Go kväll,

kul att så många hittat hit just idag, otippat men kul! Välkomna, hoppas ni stannar :)

Jag kom hem från gymmet för ett litet tag sen, det gick åt helvete rent ut sagt, men å andra sidan var det första passet på över 2 veckor. Förkylning/hosta sönder lungorna och sen tentavecka har satt käppar i hjulet för min träning. Men nu är jag tillbaka igen. Så surt att man tappar så mycket så fort bara, men nu ska jag jobba upp det jag tappat och bli ännu bättre!

Kvällen blir att ägna åt att måla naglarna och slöglo på någon film, vad gör ni ikväll?

/ Johanna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dagens mood: Jag vill fylla min lägenhet med blommor i alla rosa nyanser som finns. Byta ut alla mina svarta kläder mot fluffiga rosa tröjor, kjolar med tyll och vinterstövlarna mot söta ballerinaskor. Jag vill ha sockervaddsrosa hår och vara ute på äventyr hela natten. Jag vill ha sommar och oändligt långa varma sommarnätter.

Snart, snart är vi där. Tills dess köper jag hem blommor i rosa färger och drömmer mig bort från vintern, snön och kylan.

/ Johanna

Likes

Comments

Godmorgon måndag och godmorgon till årets bonusdag!

För det är ju skottår i år vilket betyder att idag är en bonusdag, inte ofta man får en bonusdag minsann! Jag inledde min med sovmorgon och nu sitter jag med en latte med smak av kanel bredvid mig och ska snart äta frukost, mangoyoghurt med granola, så gott!
Vi har kursstart för vårens kurs senare idag, kl 13 för att vara exakt. Nu blir vi mer kreativa och börjar äntligen med alla olika adobe program, indesign, photoshop, illustrator etc. och det ska bli så kul! Som jag längtat! Det enda tråkiga är att klassen har delats, då vi läst första terminen och den senaste kursen tillsammans med information & PR klassen. Men vi kommer ju ses ändå, som tur är!

Nu, frukost :)

/ Johanna

Likes

Comments

Det tog ett par timmar, men nu är min lägenhet ren och luktar gott igen, kylen är full med mat som väntar på att tillagas och i badrummet hänger det rader med nytvättade kläder. Härlig känsla ändå! En vanlig städning förvandlades till storstädning och utrensning av sånt jag inte använder längre. Badrumsskåpet har rensats likaså har mina smycken fått sig en omgång. Det är något befriande med att slänga sånt man inte använder, eller skänka bort om det fortfarande är i bra skick. Tycker inte ni också det?

Nu ska jag snart laga middag, soppar tror jag det blir idag, och sen lär jag ägna kvällen åt att laga iallafall en rätt till och planera veckans mat. På menyn finns bland annat pyttipanna vego style, pasta med soyafärs och falafel i tomatsås tillsammans med grönkålssallad. Lovar att dela med mig av recepten också såklart, jag är riktigt pepp på det här med vegomånad. Det ska bli spännande att se hur kreativ jag kan bli och testa nya smakkombinationer och rätter.

Jag hoppas ni haft en fin söndag!

/ Johanna

Likes

Comments

Hej Söndag, hej solen, hej från en trött tjej!

Tentan igår gick över förväntan bra, nu är det bara att hålla tummarna att läraren tyckte jag var lika duktig som jag själv tyckte!
Just nu sitter jag med en kopp kaffe och konstaterar att jag borde minsann både åka och handla mat och städa här hemma. Det ser ut som en krigszon, något som ofta händer i fas med tenta har jag märkt. Så det är precis vad jag ska göra idag, handla och planera mat (vego månad coming up you know) och städa. Hoppas ni får en fin söndag :)

/ Johanna

Likes

Comments

Då var det dags, tentan jag har pluggat för i så många dagar för, alla timmar i biblioteket, allt tragglande om upphovsrätt, BBS-lagen, immaterialrätt, grundlagar och JK ska sitta och jag går in och skriver (förhoppningsvis) terminens sista tenta. Håll tummarna idag mellan 9-13, tror inte jag sitter hela tiden men ändå, håll tummarna är ni söta! Ikväll firar vi eller dränker sorgerna i champagne. Men först, tenta. Nu kör vi!

/ Johanna

Likes

Comments

Fredagsmys helt i min melodi innehåller följande komponenter:
Hästar + bommar + hinderstöd + krångliga övningar + total glädje

Dessa komponenter tillsammans utgör den perfekta fredagen, i mitt tycke. Jag är med andra ord påväg till stallet för fredagshoppning :) Perfekt uppladdning inför morgondagens tenta om ni frågar mig!

​Den där hästen alltså <3

/ Johanna

Likes

Comments

Saker jag önskar att jag kunde:

- Sjunga riktigt, riktigt bra

- Memorera helknasig fakta som man kan dra fram när någon minst anar det.

- Gå ner i split/spagat, för hur coolt?

- Dansa sjukt jäkla bra

- Bli bättre på att spara pengar

- Springa, långt, utan att få ont i mina knän

- Spela ett eller flera instrument


Vad önskar du att du kunde göra?

/ Johanna

Likes

Comments

Instagram@lindholm90