​Årets sista dag, jag har beundrat min fina amaryllis, tagit en promenad genom ett snötäckt och soligt Karlstad, fikat i väntan på bussen, köpt en härligt nördig målarbok och provat samtliga klänningar i garderoben. Just nu väntar jag på min beställning från onlinepizza, lyxar till det såhär sista dagen med hämtmat. Kolgrillat blir det. Senare väntar Bingolotto och bubbel, utanför hörs smällare med jämna mellanrum. Jag hoppas ni får en fin kväll vad ni än gör! :) 

/ Johanna

Likes

Comments

Som de flesta, oavsett om man har en blogg eller inte, så skapar jag mål, drömmar och visioner om det nya året. 2016. Det känns för det första helt galet att det redan gått 1 år. Mitt 2015 var galet, omvälvande, fyllt av nya bekantskaper, upplevelser, toppar och dalar. Även om man inte gillade det just i stunden när det var jobbigt så nu när jag tänker tillbaka på det så blir jag nöjd och lite stolt över att jag tog mig igenom det mesta. Klyschigt, o ja, men jag är lite klyschig av mig vet ni som har hängt med här ett tag.

Iallafall, 2016, nytt år nya möjligheter! Okej nu måste jag sluta med klyschorna! Jag har slutat med nyårslöften sen flera år tillbaka, istället väljer jag att lista drömmar, mål och visioner inför det nya året. Några lär säkert uppfyllas och andra inte, det ska bli spännande att se hur året blir.

Under 2016 hoppas jag:
- Att jag hittar ett jobb
- Få min overall!
- Byter upp mig boendemässigt, drömmer om en 2a, helst med balkong.
- Klarar vårterminen, och helst hösten, utan omtentor
- Testa fler knasiga, roliga och underliga hårfärger
- Springer Göteborgsvarvet på under 2 timmar
- Spenderar mer tid i stallet
- Klarar mig utan migrän
- Dansar bort många nätter med vänner
- Tatuera mig
- Forsätter vara duktig och tränar kontinuerligt
- Skrattar, gråter, dansar och ler mer. Jag vill ha mer av allt.

Det är bara en liten del av det jag hoppas att 2016 bjuder på. Jag hoppas på att träffa kärleken (igen), att fyllas av den där euforiska känslan, att lära känna Karlstad ännu mer, att nästa höst välkomna de nya ettorna och ge dem en hejdundrande nollning.
Nu blir jag lite klyschig igen, men jag tror 2016 kan bli helt magiskt! Vad tror ni?


/ Johanna

Likes

Comments

Godmorgon!

Kan ni gissa vad jag gör? Japp, dricker kaffe, otippat va? Varför bryta ett vinnande koncept. Mina planer för dagen är inte många, köpa en Bingolott, bestämma vad jag ska äta till middag och ta en långpromenad. Mitt nyårsfirande blir lugnt, först hade jag lite panik över det, jag menar ensam på nyår hur kul är det? Men vet ni vad, det gör mig ingenting. Sen vet man ju aldrig om något dyker upp i sista sekund, men soffan ikväll och Bingolotto känns helt okej. Man kanske ska slå till på en ostbricka också?
Vad gör ni ikväll?

/ Johanna

Likes

Comments

lindholm90 @ instagram

Hej,

idag har jag gjort hela 1 vettig sak, jag har handlat mat. I övrigt har jag köpt två tokfina klänningar till min redan överfulla garderob, varit på systemet och insett att jag troligtvis kommer fira nyår hemma i min soffa. Jag tror på Bingolotto, vad tror ni? Måste bara köpa mig en lott. Bubbel blir det iallafall. Nu blir det middag framför Vampire diaries tror jag minsann. Vad har ni gjort idag?

/ Johanna

Likes

Comments

Januari
Jag inledde mitt 2015 i Sverige, me en oklar men trevlig nyårsafton. Det var snö, det åktes pulka kl 2 på natten och vi drack bubbel. Jag befann mig i Sverige ett bra tag in på 2015, men i mitten av Januari bar det av till London igen. Jag vet att jag var glad att åka hem till London igen, att det kändes så skönt. Iallafall för stunden.

Februari
Februari tog fart och så gjorde även skolan. Jag hade börjat tvivla på att London var rätt för mig och det blev många långa promenader i ett vårvarmt London. Bland annat denna, tillsammans med en annan svensk jag lärde känna där.

Mars
Mars kom och jag hade insett att London inte var rätt för mig trots allt och börjar planera för att flytta tillbaka till Sverige igen. Plötsligt var det en herrans massa saker jag skulle hinna med på kort tid, jag hade ju en bucketlist. En av sakerna jag ville pricka av var att besöka Sky Garden, och wow! Är ni i London, boka tid och åk dit. Så häftigt!

April
Tillbaka i Sverige och i mitt gamla rum hos föräldrarna, jag sökte jobb som en tok och fick jobb på Gröna Lund. Samtidigt som kurser på jobbet varvades med så mycket häst som jag kunde hinna med så kämpade jag även på med att bli klar med alla skoluppgifter för kurserna i London.

Maj
Jobbet på Gröna Lund tog fart ordentligt och jag jobbade alla dagar vi hade öppet i Maj, började känna mig allt säkrare i mina arbetsuppgifter och insåg att jag var bra på mitt jobb.Fick även beröm från såväl chefer, kollegor och gäster. Jobbet varvades med utgångar på söndagar, hästar och det sista skolarbetet.

Juni
Juni kom och sommaren med den, typ. Jag jobbade på, mest hela tiden faktiskt, men hann med att hänga i stallet en hel del, firade en helt fantastisk midsommar och träffade Sarah Jessica Parker på jobbet. Jag mixade soluppgångar med solnedgångar, galna jobbdagar och söndagar på måndagar. Juni var roligt, jobbigt och väldigt roligt med andra ord.

Juli
Juli kom och precis som i juni bestod månaden av en herrans massa jobb, jag körde en marathon vecka och jobbade 9 dagar i rad. Känslorna svallade hej vilt denna månad först brast hjärtat lite när jag fick veta att finaste Trixie inte skulle finnas något mer och sen sprack jag nästan av lycka när antagningsbeskedet kom och jag skrev kontrakt på min första egna lägenhet. jag reflekterade över flytten till/från London och den stundande flytten till Karlstad. Och det roligaste av allt, jag färgade håret ROSA!

Augusti
Augusti, månaden då flyttlasset gick till Karlstad, jag jobbade mitt sista pass på Gröna lund, det var upprop och nollningen drog igång. Jag körde på stort jätterosa hår inför preppsittningen och gömde mig bakom för mycket eyeliner. Spanade på faddrar och tyckte att allt var så nytt och spännande.

September
September, månaden då jag gick runt med ett ständigt pirr i magen, ni vet ett sånt där härligt pirr? Jag tror ni vet, sånt som leder till sena nätter och trötta mornar. Nollningen var inne på sin andra och sista vecka och det avslutades på bästa sätt med finsittning. Det var 1 år sedan jag flyttade till London och jag insåg hur mycket som hänt på den tiden. Man började hitta lite rutiner i vardagen, skola, träning, hänga med kompisar och lite plugg. Jag gick på bröllop och började träna på Sats och trivdes ganska så bra med livet i största allmänhet, mycket då tack vare en pojke.

Oktober
Oktober och herregud vad jag bloggade, 8 sidor inlägg från den här månaden. Jag hängde mycket i stallet, lyssnade på Goliat och Hello på repeat. Jag gick på mitt livs första hockeymatch och hjärnan var lite svamlig och jag kunde inte sätta fingret på vad som var fel. Jag löste det hela med att ta en spontanutgång i Stockholm vilket resulterade i en bakis tågresa hem men en lycklig tjej. Oktober var bra, men pirret från September började avta.

November
Födelsedagsmånad, bästa och kanske jobbigaste månaden det här året. Eller Februari var ganska jobbig också, men de var jobbiga av olika skäl. November avslutades med en fantastisk födelsedagshelg med för mycket alkohol och inleddes med att föräldrarna var här på besök. Vi hade även tacksittning och hjärtat fick sig en törn. Men återhämtade sig efter ett tag. Insåg även (igen) att tequila minsann inte är bra för dig! Jag fick en soffa i födelsedagspresent och hängde så mycket jag kunde i stallet. November sprang förbi, positivt och negativt. Jag färgade även håret lila!

December
julmånaden, sista månaden, dags att avsluta och påbörja ett nytt år. Månaden när jag lyssnar på julmusik, dricker glögg och längtar efter snö. Inledde årets sista månad med att skriva tenta och sen blev det en spontan utekväll på det! Världens finaste smyckestorn flyttade in hos mig. Jag blevtokig på mig själv och alla dessa känslor. Spenderade några välbehövliga dagar hemma hos föräldrarna över jul, där jag mest hängde i olika stall.

Vilket år 2015 har varit ändå, det har varit högt och lågt och allt däremellan. Jag kommer ta med mig en del erfarenheter in i nästa år men vissa saker vill jag lämna kvar. De sista av känslorna för fel person hoppas jag stannar i det gamla året. Jag hoppas jag blir ännu mer spontan, lär känna fler nya personer och vågar mer. 

Hur har ert 2015 varit? 

/ Johanna

Likes

Comments

Här har vi mina nio mest gillade instagram bilder under 2015. Att London hamnade på första och andra platsen är inte helt otippat. Men att ett par fluffiga öron kom på en stark tredjeplats var otippat. Och bara en selfie bland topp nio, blir nästan lite stolt! Sen att en av alla magiska solnedgångar jag fick njuta av påväg från jobbet är med i toppen gör mig lite glad. Följer ni mig på instagram? Om inte så hittar ni mig under namnet Lindholm90 :) 

/ Johanna

Likes

Comments

Godmorgon!

Åh det är så härligt att vakna i sin egen säng, hemma. Även om jag trivs väldigt bra i mitt gamla rum hos föräldrarna så är det himla härligt att vakna upp hemma i sin egen lägenhet igen. Gå upp, sätta på musik, göra en kopp kaffe och sjunka ner i soffan. Vilket är precis vad jag har gjort nu. Den här låten går på repeat och jag ska ner till stan en sväng. Kika lite på rean, försöka komma på vad jag ska ha på mig imorgon och trängas med alla andra på systemet. Vad gör ni idag? :)

/ Johanna

Likes

Comments

.. men hemma bäst! För nu är jag allt hemma, sitter i min soffa med ett glas bubbel bredvid mig och en o-uppackad väska på golvet. Den kan jag ta tag i imorgon. Ikväll blir det bubbel, ansiktsmask, hårinpackning och en film i sängen tror jag.

/ Johanna

Likes

Comments

Hej!

Nu sitter jag på tåget påväg hem till Karlstad igen, hamnade minsann i första klass och på ett tåg som går direkt till Karlstad utan några stopp på vägen, snacka om lyx!
Det ska faktiskt bli skönt att komma hem igen, jag har saknat min lilla lägenhet och vardagsrutinerna man har hemma. Jag har tänkt skriva klart min årsresumé under tågresans gång samt börja gå igenom bilderna jag tog idag på Malin och hennes otroligt söta häst Zessan. Hur har er tisdag varit?

/ Johanna

Likes

Comments

Instagram@lindholm90