Träningsvärk, alltså det finns nog få saker här i livet som jag har så grov hatkärlek till som just träningsvärk. Det är ju skönt för då vet man att man har tränat, men det gör ju ont och man blir ungefär lika smidig som ett kylskåp med det. Men ändå, lite najs är det ju.

Vi har haft volleybollturnering ikväll mot/med tre andra föreningar, var opepp till en början men herregud vad roligt det var. Och jobbigt! Mina armar gör sjukt ont, förväntar mig blåmärken och låren klagar högljutt över att ha sprungit, hoppat och slängt sig runt i sand. Men kul var det!
Nu väntar en chill kväll hemma, troligtvis någon film på netflix och lite te. Ute på gården är det fullt ös, vem vet, kanske klär ut mig och joinar en annan förening. Man vet aldrig!

/ Johanna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Godmorgon, ja vid kl halv 12 på dagen. Min kropp behövde tydligen sova ut idag, men, jag nu är jag iallafall uppe och med en stor kaffekopp bredvid mig. 
Jag har föreläsning mellan 13-15 (tror jag) och ikväll är det volleybollturnering på schemat, inte min favoritsport men det blir nog kul! Vad gör ni idag? Börjar skolan kanske? 

/ Johanna

Likes

Comments

​Så var löparskorna (äntligen) avdammade! Det var ingen snabb, lång eller särskilt bra runda, men magiskt skönt! Spåret är 2,5 km och från mig blir det totalt 3,5 med ett varv. Lagom för en tjej utan särskilt bra kondis att börja med.  Men, i och med att nollningen pågår i 1 vecka till så lär det inte bli många rundor, men kanske 1 till? Man mår bra av skogen :) Nu, ägna någon timme åt skolböckerna sen soooooooova! 
Over and out! 

/ Johanna

Likes

Comments

Alltså när man lagar sin favoriträtt, och gör lite extra så man kan ta dubbla portioner och ändå få matlåda x2. Alltså det är lycka det! Citronklyckling stod på menyn här ikväll och det är så gott att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen! Eller jo, ut i motionsspåret jag hittade tidigare idag. Söndagsångest? inte här inte :) Hoppas ni haft en fin söndag!

/ Johanna

Likes

Comments

hej söndag!

Hur mår ni? Jag mår över förväntan bra, så man mår efter 1 veckas nollning med andra ord! Står med en gigantisk skål pasta i ena handen och ett glas flädersaft i den andra, magiskt gott! Lägenhetsstädning och skolarbete står på schemat de närmaste timmarna, med paus för fotbollsmatch (såklart!). Fast den som trodde att jag skulle spela har ju fel, nej jag trivs bäst på sidan, ivrigt påhejandes! ​

Har för övrigt bott 1 vecka i Karlstad nu, so far so good kan man väl lugnt säga! :) 

/ Johanna

Likes

Comments

Godmorgon fredag!

Herregud vad ni var många som hittade hit igår, kul! Hoppas ni stannar kvar.
Jag skulle egentligen haft en föreläsning idag, men vaknade till meddelandet att den var inställd, trist men bra faktiskt. Ikväll är det som sagt sittning och jag har en del kvar att förbereda med outfit och styling, så tur i oturen. Men nu kaffe och frukost. Vad gör ni idag?

/ Johanna

Likes

Comments

Instagram@lindholm90