Med blommor i håret, från midsommar.

​Hej! eller go kväll kanske är rätt ord. Jag sitter i pyjamasen och ska snart sova. Har betat av 10,5 timmar på jobbet idag och samma sak står på schemat imorgon. Väckarklockan ringer kl halv 8 och jag hoppas att jag vaknar till sol. God natt! :)

/ Johanna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!

Alltså sovmorgon, hur magiskt är inte det? Idag börjar jag jobba först 16.45 vilket för min del betyder sovmorgon och en lugn morgon. Ska snart byta om från pyjamasen och bege mig ut på en promenad. Har ett paket att hämta, min första box från the Healthy Box ligger och väntar på mig. Har läst en del om den och ville testa, så det ska bli spännande!
I övrigt kanske jag åker till jobbet tidigare idag för att hänga med en kompis som ska dit, vi får se! Hoppas ni får en fin lördag iallafalL!

/ Johanna

Likes

Comments

Vädret kunde inte riktigt bestämma sig för hur det skulle bete sig när jag åkte hem från jobbet ikväll, jag stod i ösregn och fotade dubbla regnbågar och såg samtidigt solen och klarblå himmel bakom mig. Men ibland är det så. Dubbel regnbåge samtidigt som det ösregnar och är strålande sol, allt på en gång.
Ska man vare lite djup så speglar det mitt humör de senaste dagarna också, går från asglad, tokpepp och allmänt nöjd till arg, irriterad och deppig, på en millesekund. Så är det ibland, livet med dubbla regnbågar. Hoppas ni mår bra iallafall :) 

Lindholm90 @ instagram

/ Johanna

Likes

Comments

Bättre sent än aldrig!

Men midsommar för min del firades ute i Västerhaninge tillsammans med gamla och numera nya vänner. Trots regn i olika grader hela dagen så hade vi himla trevligt. Planen var 5kamp, kubb och andra roliga utomhusaktiviteter, men vädret satte fint stopp för det, men inte för att vi skulle ha kul!

Vi band kransar, njöt av sillunch, spela spel, skrattade åt tokiga saker, åt jordgubbstårta, dansade runt och åt alldeles för mycket mat. En tokfin midsommar med andra ord! Dagen efter bjöds det på brunch och härligt häng! Kameran var med, men så flitigt användes den inte, men några bilder blev det allt. Så vi kör en härlig blandning mellan mobilbilder och bilder från storkameran :)

Dagen började med välkomstbål och sillunch

Efter lunchen satte vi tjejer oss och band kransar, jag har nog aldrig bundit en krans i hela mitt liv, så jag blev toknöjd med min, den blev sådär härligt vild! :)

Jordgubbstårta och kaffe <3

Efter jordgubbstårtan på eftermiddagen las kameran åt sidan, likväl mobilkamera som den stora, men kul hade vi! Hoppas ni hade en fin midsommar! :)

/ Johanna

Likes

Comments

I get myself lost on tumblr and weheartit. I spend my nights watching Orange is the new Black and dream about Alex Vause, I mean omg she's so hot, and so cool!

I dream of taking a last minute to London, Paris and New York. To just go and see what happens.

I also long to know where I might end up after the summer, at the moment I have no idea. Will I stay in Sweden, am I going to begin to study again or will I do something else? Not knowing is driving me crazy.

Im also telling myself to stop worry, to just go with it and enjoy the present. But that's not easy you know.

There's a lot of thoughts going through my mind at the moment, but that's how it is sometimes I guess. What's going on in your mind now?

/ Johanna

Likes

Comments

Instagram@lindholm90