Hallå hallå,
Uppsatsen är jag inte klar med, men däremot skickade jag in en av mina andra uppgifter i kursen Photography for journalists. En kurs jag trodde skulle vara superkul, men som var sådär halvtråkig, vilket såklart var trist. Ska äta lite middag och sen ta tag i uppsats nr 1 som ska vara klar på måndag. Heja mig!

​3 bilder som är med i uppgiften jag precis lämnat in

/ Johanna

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Godmorgon! 

Jag halvglor på Svenska Hollywood fruar (Maria Montazami <3 ) och ska ta tag i en av mina många uppsatser. har även en plan på att laga lite matlådor idag eftersom jag jobbar hela helgen. Vad gör ni idag?  :) 

/ Johanna

Likes

Comments

Hej hej,
Jag har precis ätit lunch och ska ta tag i en av mina skoluppgifter + en av mina uppsatser. Samtliga deadlines kommer närmare och närmare och jag kan bocka av  uppgift efter uppgift, vilket är väldigt skönt! Är ledig från jobbet tills på fredag, så tänkte passa på att få så mycket som möjligt gjort! :) ​

/ Johanna

Likes

Comments

Ikväll har jag hängt med denna prickiga herre, även känd som Pricken (eller Spotlight som är hans riktiga namn) Han är en väldigt bestämd herre som minsann inte ger ryttaren någonting gratis, men är väldigt välskolad. Och herregud vad jag fick jobba ikväll! Lite hjälp av en gummisnodd fick jag, vilket var bra. Men fick stundtals en väldigt fin känsla, vi gjorde tokfina galoppfattningar och skänkelvikningarna kändes stundtals riktigt fina. Jag lär ha duktig träningsvärk imorgon, ser det som en bonus! :)

/ Johanna

Likes

Comments

Godmorgon, såhär klockan strax efter 12 på en måndag. Jag kom hem strax innan midnatt inatt och valde att inte sätta någon väckarklocka imorse. Jag började vakna till liv runt halv 11 och valde att ligga kvar och dra mig lite i sängen ett tag. Så skönt!
Men nu är jag uppe och ska ta och göra lite kaffe och komma igång med dagen. Målet för dagen är att drastiskt minska min hög med skolarbete och att ta en promenad. Vad gör ni idag?

/ Johanna

Likes

Comments

Idag är det dags för min första, riktiga dag på jobbet. Jag är nervös och pepp, känner mig lite säkrare efter att vi fick prov jobba i tisdags. Så mycket från donken tiden sitter kvar, jag kan hantera stress och jag lär mig snabbt, det vet jag.

Mitt pass börjar 16.30, men jag är hellre där i god tid och kan chilla lite innan än stressar dit. Planen är att bege mig mot stan vid 15. Sitter fortfarande i pyjamas, har tittat på the Big bang Theory hela dagen, bra pepp inför jobbet! Ses vi på grönan idag?

/ Johanna

Likes

Comments

För er som hängt här på bloggen ett tag, så vet ni att jag har under förra veckan klagat en del på en av mina visdomständer. Idag begav jag mig därför till tandläkaren för att kolla att allt stod rätt till med denna lilla (men arga) tand. Den har hållit sig lugn sen i måndags nu, men tänkte att man jag lika gärna kolla upp det. Och tur var väl det!
När tandläkaren tittade i min mun utbrast hon "Oj, men stackars dig! Den här måste ju bort!"
Jag kan meddela att dom orden inte var välkomna när man låg där i tandläkarstolen. Röntgen följde och hon visade mig att min visdomstand var lite sne och att på sidan som är mot käken hade det blivit så infekterat att mitt käkben har börjat vittra sönder. Inte heller trevliga ord att höra!

Så hon har skickat en remiss till en kirurg, som ska ta bort tanden och jag går numera på en antibiotika kur. Känns väl lite halvkul sådär och nervös är jag också. Dumma visdomstand.

/ Johanna

Likes

Comments

Instagram@lindholm90