Idag, äntligen, snörade jag på mig löparskorna och gav mig ut på en runda. 4 härliga kilometer blev det, i ett alldeles lagom tempo. Jag hade inte bråttom, jag behövde mest lufta hjärnan och låta kroppen jobba, och till min glädje orkade jag springa nästan hela rundan. Endorfinkicken när jag kom tillbaka till bilen var oslagbar, jag mår så bra nu! Varför slutade jag någonsin springa? Så nu håller vi tummarna för att knän, vader och smalben väljer att vara vänner med mig så vi kan fortsätta springa! :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Dag två i London och vi var påväg till min skola för en rundtur, men på väg dit hamnade vi mitt i en härlig matmarknad, Borough Market. Lite som en "Farmers market", här hittade man allt från frukt & grönsaker till sangria, blommor och sötsaker. En liten pärla verkligen, den lär jag nog besöka fler gånger i höst när jag väl flyttat dit! ;)
 

Likes

Comments

Go kväll!
 
Min söndag har gått fort men ändå långsamt, huvudet ville inte vara vän med mig efter gårdagens vindrickande men efter mycket om och men (och en del kaffe) kom vi överens om livet. Storhandling, en del städning, lite tvättning och utrensning samt städning av stallskåpet har stått på schemat idag. Nu väntar en ansiktsmask, dusch och hårinpackning. Planerar en tidig kväll ikväll, imorgon väntar jobb nämligen och jag vill inte försova mig, dagarna blir så jobbiga då! 
Hoppas ni haft en fin söndag ni också :)

Likes

Comments

Rosé och tjejsnack, en bättre lördagskväll om ni frågar mig! Hoppas ni har en fin lördag! :)

Likes

Comments

Close up favoriter. Det är något särskilt med hästöron <3

Likes

Comments

Just something, a lot on my mind, but nothing to write. I'll just have another cup of coffee. Later.
 
 

Likes

Comments

"Får vi mat snart" -Sylvester
 
Jag har spenderat min kväll hos min syster och hennes sambo. Det bjöds på god mat, tårta och världens sötaste systerdotter. En finfin torsdagskväll med andra ord :) 
Jag hoppas ni har haft en minst lika trevlig torsdagskväll som jag har. Det var nog allt för nu.

Likes

Comments

/Fabiola/

Ännu en heldag i stallet, helt fantastiskt! Nästan iallafall, jag missade att solen tar (som bara den dessutom) även genom moln. Så mitt ansikte har nu kulörten av en kokt kräfta. Mindre fint med andra ord, men det var det värt! Det har varit två härliga dagar i stallet, men mycket skratt, fina ekipage och helt okej väder.  
 
Själv har jag lyxat till det med lite onsdagsrosé till min bildredigering. Nu ska jag lyssna igenom Ed Sheerans nya album X för 100:e gången (typ), men det är ju så bra! <3 Sen blir det sängen, ögonen är så trötta efter all sol, alla intryck och en lång dag helt enkelt. 
Hoppas ni haft en fin onsdag! :)

Likes

Comments

 
 
A few favourites from today :)
These animals are so beautiful, so powerful and just amazing. I love them.

Likes

Comments

Jag hade inte planerat att hänga i stallet hela dagen, men å andra sidan hade inte jag planerat något alls idag. Så stallet blev det, där det bjöds på fina hästar, härligt folk, massor av kaffe, sol/regn/hagel/blåst och en allmänt trevlig dag!
Jag och kameran kom hem med lite dryg 950 bilder + ett gäng filmer. Så kvällen kommer ägnas åt bildredigering, tills dess får ni njuta av denna sköna böna, Digra
 

Likes

Comments