Trött tjej, kaffe kaffe kaffe, massor av kaffe idag. 
Önskar att jag kunde säga att jag sitter på ett fik och myser hela dagen, sitter på ett fik gör jag men jag plugga heeela dagen. heja hej! Sista rycket nu! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

/Necklaces, ur & penn/ 
 

Två nya halsband. Älskar kombinationen av guld och turkos. <3
Livet rullar på just nu, är nästan klar med min sista kurs vid Stockholms universitet nu. 2 veckor kvar, och sedan åker jag till London för en helg för att kolla in min nya skola. Jag spenderar min lediga tid i solen, äter för mycket glass och njuter av sommaren som äntligen har kommit till Sverige. Vad gör ni om dagarna?

Two new necklaces. Love the combination of gold and turquoise. <3
Life right now is a bit busy, almost at the finish line with my last course at Stockholms University now. 2 weeks to go, and then im going to London for a weekend to check out my new school. I spend my free time in the sun, eating to much ice cream and enjoying the summer that's finally arrived to Sweden. What are you up to?

Likes

Comments

Livet just nu @ lindholm 90 <-- instagram
 
Jag har placerat mig i solen (eller hälften i solen iallafall) med datorn och ska ta tag i lite skolarbete samtidigt som jag förhoppningsvis får lite färg på mina vinterblekaben! Livet just nu är helt okej! :)

Likes

Comments

Trots skavsår på både hälen och tån mår jag fantastiskt bra, var ute i solen på en långpromenad, i klänning och bara ben. Underbart! 
Nu ska jag göra mig iordning för jobbet, där jag spenderar kvällen. Hoppas ni har en fin torsdag! :)
 

Likes

Comments

 
 
Fastnar ni också i gamla bilder ibland? Dessa är från 2011, november. Kallt och grått var det men hästen var som en dröm!
Igår fick jag njuta av en annan fantastisk häst, fina Tessa. Vi galipperade längs hagen i solnedgången och jag kände mig så lycklig. Tänk att något så simpelt kan få en att må så bra. Ikväll får jag uppleva den underbara känslan 2 gånger. 
Men tills dess ska jag laga middag och leta hotel+flyg till London. Om 2 veckor åker vi dit och kollar läget, hälsar på skolan och jag får träffa London för första gången. Galte och helt fantastiskt! 

Likes

Comments

/Hall, sovrum, vardagsrum, sovrum/
 

En liten titt på hur jag bor, för tillfället ;)
Världens bästa mamma storstädade hos mig igår, så nu när allt är på rätt plats är det dags att börja rensa. Farderoben är först ut, har redan rensat bort en överfull flyttlåda med kläder, skor och väskor. Iddag tar vi resten av garderoben!
Vad gör ni idag?

Likes

Comments

Godmorgon!
Jag sitter med en smoothie i ena handen och Harry Potter ljudbok i öronen denna morgon. 
Har precis anmält mig till Sunsilks tävling om att bli modell. Om ni skulle kunna avvara en minut eller två för att rösta på mig skulle jag bli så glad! :)
Klicka häääär för att komma till min sida! :)
 

Likes

Comments