/Necklaces, ur & penn/ 
 

Två nya halsband. Älskar kombinationen av guld och turkos. <3
Livet rullar på just nu, är nästan klar med min sista kurs vid Stockholms universitet nu. 2 veckor kvar, och sedan åker jag till London för en helg för att kolla in min nya skola. Jag spenderar min lediga tid i solen, äter för mycket glass och njuter av sommaren som äntligen har kommit till Sverige. Vad gör ni om dagarna?

Two new necklaces. Love the combination of gold and turquoise. <3
Life right now is a bit busy, almost at the finish line with my last course at Stockholms University now. 2 weeks to go, and then im going to London for a weekend to check out my new school. I spend my free time in the sun, eating to much ice cream and enjoying the summer that's finally arrived to Sweden. What are you up to?
/ Johanna

Likes

Comments

Livet just nu @ lindholm 90 <-- instagram
 
Jag har placerat mig i solen (eller hälften i solen iallafall) med datorn och ska ta tag i lite skolarbete samtidigt som jag förhoppningsvis får lite färg på mina vinterblekaben! Livet just nu är helt okej! :)
/ Johanna

Likes

Comments

Trots skavsår på både hälen och tån mår jag fantastiskt bra, var ute i solen på en långpromenad, i klänning och bara ben. Underbart! 
Nu ska jag göra mig iordning för jobbet, där jag spenderar kvällen. Hoppas ni har en fin torsdag! :)
 
/ Johanna

Likes

Comments

 
 
Fastnar ni också i gamla bilder ibland? Dessa är från 2011, november. Kallt och grått var det men hästen var som en dröm!
Igår fick jag njuta av en annan fantastisk häst, fina Tessa. Vi galipperade längs hagen i solnedgången och jag kände mig så lycklig. Tänk att något så simpelt kan få en att må så bra. Ikväll får jag uppleva den underbara känslan 2 gånger. 
Men tills dess ska jag laga middag och leta hotel+flyg till London. Om 2 veckor åker vi dit och kollar läget, hälsar på skolan och jag får träffa London för första gången. Galte och helt fantastiskt! 
/ Johanna

Likes

Comments

/Hall, sovrum, vardagsrum, sovrum/
 

En liten titt på hur jag bor, för tillfället ;)
Världens bästa mamma storstädade hos mig igår, så nu när allt är på rätt plats är det dags att börja rensa. Farderoben är först ut, har redan rensat bort en överfull flyttlåda med kläder, skor och väskor. Iddag tar vi resten av garderoben!
Vad gör ni idag?
/ Johanna

Likes

Comments

Instagram@lindholm90