/Dagens runda/
 

Jag är stolt över mig själv, jag har inte sprungit (eller tränat särskilt mycket överlag) på väldigt länge, men idag var det dags att försöka väcka löparen i mig. För någon som inte har tränat särskilt mycket är jag stolt över min runda idag! Det var tungt mellan 2-3 km, men jag slutade inte springa, jag sprang bara väldigt mycket långsammare. Heja mig!
 
Nu väntar några timmars plugg och ikväll blir det stallet! Yay! :)
 
/ Johanna

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vanligtvis har jag så mycket saker som cirkulerar i huvudet,skola, drömmar, jobb, hästar, mat träning m.m
Men nu är det tomt, det är som att hjärnan har förstått att vi går i väntans tider och då vägrar underhålla mig under tiden. Det är lite frustrerande.

Men tills hjärnan väljer att sätta igång igen ägnar jag mig åt att göra klart det sista i min nuvarande kurs, jobbar lite men tittar mest på serier. Nya favoriten just nu, Drop Dead Diva!
 
/ Johanna

Likes

Comments

Så var jag påväg hem igen, nu har jag klarat av Göteborg på 24 timmar igen! Nästa gång lovar jag att stanna längre i denna underbara stad! Provet gick bra, jag känner mig nöjd med min insatts. Är allra mest nöjd med tal-delen. Var rädd för att jag skulle staka mig och ha svårt att hitta orden men det flöt på fint!
Men vad mycket man kan hinna med på mindre än 24 timmar i en stad, jag har hunnit shoppa, njuta av sommarvädret (idag var det mer eller mindre sommar!) kikat på folk, skrivit provet, ätit god hotellfrukost, spatserat runt i stan och mellan provtiderna haft det ganska så bra :) 

Bästa idag? Jag hann med ett tidigare tåg hem! så istället för att komma hem runt 22 är jag hemma redan vid 8 ikväll, win! :)
/ Johanna

Likes

Comments

Imorse var en sån morgon när sängen var otroligt skön, jag ville verkligen inte gå upp. Sängen var fantastiskt skön. Jag lyckades iallafall släpa mig upp och har gjort lite skolarbete nu på förmiddagen. Börjar jobba kl 16 och vill få undan lite mer skolarbete innan dess.
Hoppas ni får en fin torsdag! :)
 
/ Johanna

Likes

Comments

Instagram@lindholm90