Header

Postad i: Everyday stuff
Jag sov till halv 11 idag, vaknade vid halv 9 redan men ville verkligen inte gå upp så jag somnde om. Nu är jag placerad i soffan med kaffe och dålig dag-tv. Börjar jobba kl 16 idag och tänker inte göra någonting alls innan dess. Det är en sån dag bara.
 
 

Likes

Comments

Postad i: Horses, Everyday stuff
Åkt på roadtrip med mina knasbollar, fulsjungit i bilen och missat den rätta avfarten..
Drukigt massor av kaffe, inte blev jag piggare för det! 
Klappat på nyfikna hästar och luftat kameran ute på landet i solnedgången :)
 
 
 

Likes

Comments

Postad i: Everyday stuff
 
Här har vi en som vet hur man chillar! skruttan <3
 
Dagens status på mig? Något bakis, men mår betydligt bättre med lite våfflor och kaffe i magen. Gårdagens födelsedagsfirande för Danne och Lurre var grymt, dans hela natten och lite för mycke alkohol. Sånt som händer!  ;)  
Ska ta och hoppa in i duschen och vakna till lite, eftermiddagen kommer spenderas på Södertörns ryttarcenter. Vad jag ska göra där är lite oklart, men kameran följer med, så vem vet det kanske landar lite hästbilder här senare! 
 

Likes

Comments

Postad i: Nova
Låt mig få presentera Novas nya favoritställe (förutom på mina skolböcker) i min väska! 
Knassbollen <3
 

Likes

Comments

Postad i: Everyday stuff
Ja, lite så känns det nu! Panik innan tentan, tyckte inte jag kunde något. Men när jag väl skrev tentan kändes det så bra!! Nu tar jag helg!


Likes

Comments

Postad i: Livetsomstudent
Nu gäller det, upp till bevis! Håll gärna en tumme eller två för mig, mellan kl 13-17 ida har jag tentatid. Lär inte sitta hela tiden ut (tror jag) men jag hoppas verkligen tillräckligt mycket har fastnat i hjärnan! Heja mig!
 
 

Likes

Comments