Hej lördag!
Jag tog en lång härlig sovmorgon idag, följt av en långfrukost framför "Monsters University". Nu ska jag dra på mig träningskläderna, svänga förbi malin och förhoppningsvis hitta något att ha på mig ikväll och sen styra benen mot löpspåret. Jag behöver springa, behöver rasta benen. Håller tummarna för att de vill samarbeta med mig idag! Vad gör ni idag?
 
/ Johanna

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Min fredag har varit full av ny ino, nya platser, nya vänner, en del alkohol, mycke skratt, lite karuseller och avlutas med en fantastisk konsert på stora scen på Gröna Lund. Eva Dahlgren bjöd på en fantastisk kväll och jag har haft introdag i skolan. Just nu känns det mesta ganska bra igen.

/Fredagspub - Eva Dahlgren x2 - slänggungan/
 
/ Johanna

Likes

Comments

Jag kom precis hem från en 8.5 km lång pw. Var inte alls på humör för att varekn dra till gymmet eller ut och springa så det fick bli en pw helt enkelt. Avslutade med 100 situps och streching här hemma. Har bestämt mig för att jag ska göra 100 situps varje dag nu, oavsett om jag går till gymmet, är ute och springer eller går en pw. Saknar mina magmuskler och man måste ju börja någonstans! Heja heja!
 
 
 
/ Johanna

Likes

Comments

Här har det pysslats, byggts skrivbord, borrats, spikats och flyttats. Saker har skruvats ner och skruvats upp, möbler har flyttats runt och slängts ut. Men nu känns det bra, min plugghörna känns perfekt, stringhyllan (kärlek) är på plats och är så fin och en fotölj har slängts ut. Lite nytt och lite gammalt. Fint tycker jag, vad tycker ni? :)
Före vs efter
 Jag älskar mitt lilla hus! 
plugghörna
motivationwall (eller min anslagstavla ;) )
Världens finaste stringhylla! <3
/ Johanna

Likes

Comments

Godmorgon torsdag. Kaffekoppen i ena handen och den andra komponerr ihop ett blogginlägg, hej multitasking! Ska ta och byta om och göra mig redo för dagen snart, Malin kommer och hämtar mig strax innan 0 och då ska vi ut på äventyr. Typ iallafall ;) 
Hoppas ni får en fin torsdag!
 
/ Johanna

Likes

Comments

Okej jag fastnade. Har gjort det jag borde och skulle men sen fastnade jag. Med tända ljus, fin musik och tumblr. Jag låter mig själv landa, reflektera och konstaterar att jag gjorde rätt val i att välja bort vissa personer från mitt liv. Energitjuvar mår ingen bra av. Så jag hoppas du förstår piken, jag vill inte ha dig i mitt liv. Tack.
 
/ Johanna

Likes

Comments


Idag har jag nog gått runt hela stan. Utan några egentliga mål så har jag knatat runt, lyssat på musik och tittat på folk. Lite shopping lyckades jag med också, ville egentligen köpa hela & other stories butiken men fick hålla mig. Allt i den butiken bara skrek efter att få flytta in hos mig.
Två nagellack (min stora last här i livet), ett fantastisk armband och två ringar bor numera hos mig. :)
 
/ Johanna

Likes

Comments

Instagram@lindholm90