I helgen åkte jag ner till mitt älskade taffsnäs, första gången på 4 år. Och till min stora lycka var det mesta som det brukar och ska. Lite kaos före en föreställning, fjordingar överallt, sol, värme, glada ansikten och gammal musik. Taffsnäs firar i år 50 år som ridlägerarrangörer. Enligt mig det bästa ridlägret någonsin. Paradiset på jorden! 
 
Det bjöds på en finfin show där det visades en kadrilj (med 20 hästar :O), hoppning, western, körning, dressyr, voltige och lite spex. En alldeles fantastisk söndag! :)
 
/Alla bilder är tagna av mig!/
/ Johanna

Likes

Comments

Godmorgon!
 
Jag började min onsdag med en lång sovmorgon, följt av en inte lika lång morgonpromenad. Nu blir det lite frukost framför en film. Senare idag står jobb på schemat, men tills dess ska det pysslas lite här hemma. Vad gör ni idag?
 
/Frukostar från denna sommar, dessvärre vad dagens inte alls lika trevlig ambitiös./
/ Johanna

Likes

Comments

Ca två veckor senare så funkar bloggen igen, jag vet inte vad felet var och lär troligtvis inte få veta det heller.
Dock funderar jag på att byta bloggnamn, några ideér?
 
Har en del att ta igen, kan börja med att jag inte har orangefärgat hår längre. Är tillbaka till det röda, dock mörkare rött nu :) Har även ett gäng bilder från Taffsnäs 50-års jubileum som var i helgen, bildbomb kommer! 
Härligt att vara tillbaka! 
 
 
/ Johanna

Likes

Comments

Arbetsdag 3 av.. många idag. Sommarjobbet har börjat på riktigt, 4 veckor fyllda av jobb, måndag-lördag, 6 dagar i veckan. Hej massor av pengar. Hej förhoppningsvis en ny dator. 
Anyhow, det ägnar jag mina dagar åt just nu. Jobb. Jag går även och väntar på svar från skolan, håller alla tummar för att jag kommer in och får plugga. Vad gör jag annars? Jag vill ju plugga nu, jag är inställd på det. Om de tinte blir så, vad gör jag då? 
 
Bloggen ligger tydligen lite nere just nu, vet inte varför. Vet inte varför jag skriver heller men måste göra det, måste få ut det ur systemet. Vem vet, bloggen kanske börjar fungera igen snart?
 
/ Johanna

Likes

Comments

Instagram@lindholm90