Fredagen har innehållit sushi, fina skor, härligt söderhäng med fina Emelie och hennes bebismage och till sist jobb. Jag ägnade min fredagskväll på jobbet, men avslutade en fin dag i uterummet här hemma. Med portvin, jordgubbar och glass. Fin fredag med andra ord.
 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

 
Nöjd tjej ute i gräset. Ofokuserade bilder, men jag gillar dem! 

Likes

Comments

/Snygg tjej AB! tigermysig @ instagram/
 
Såhär är statusen just nu, nyduschad och med en ansiktsmask på. Kaffet är snart klart och jag får äntligen sitta ner! Dagen har ägnats åt en lång pw, klippt ner en stor bit av ett dött träd, städat och diskat. Full fart. men nu blir det en paus med kaffe och lite hemsidepyssel. Vad gör ni idag?
 

Likes

Comments

/Vapiano Götgatan/
 
Jag har spenderat onsdagskvällen på Vapiano som öppnade för ett tag sen i Skrapan. Det var först gången jag var där, men absolut inte sista! god mat, härlig lokal och tokgoda drinkar! Har ni varit på Vapiano någongång? Vi firade Syrran som fyller år idag, hurra hurra :) Finfin kväll med andra ord!
 

Likes

Comments

tigermysig @ instagram
 
Idag har jag hängt med bästis, ätit yoghurtglass, släpat mig ut på en löptur i skogen, köpt nya löparkläder, solat och pysslat med riskolans hemsida. Helt okej söndag! 

Likes

Comments

 
Midsommardagen har hittills innehållit sillunch, bubbel, sommartårta och mys med nova. Vi får se vad kvällen bjuder på! :)
 

Likes

Comments