Hej god dag god eftermiddag.
 
Jag har inte gjort något vettigt what so ever idag, glott på serier och ätit nutella typ. Men ibland måste man ha dom dagarna också. Nu har jag dock svidat om till stallkläder, då jag helt plötsligt fick möjligheten att rida ikväll. Hoppning står på schemat till min stora lycka!
Men först, middag och kaffe!
 
Finaste frå pryda inlägget <3
 
Hur har er måndag varit?
 
/Johanna
/ Johanna

Likes

Comments

 
/vimmel - fantastiskt snygga vänner - vimmel/
 
Hittade ett gäng vimmel bilder från gårdagskvällen på finest.se
Vi hängde som sagt på Underbara bar hela kvällen och hade fantastiskt hur! Men hur kommer det sig att man alltid ser ut som hej kom och hjälp mig på vimmelbilder? jaja, sånt man får ta. Grym kväll iallafall! 
/ Johanna

Likes

Comments

Jag gick hem med soluppgången imorse, tillsammans med ett par väldigt trötta fötter efter en hel natts dansande på härliga Underbara bar! Idag mår jag (överförväntan) bra, vilket är skönt. Det vill säga om man bortser från att mina fötter protesterar starkt idag ;) 
Det blir med andra ord en lugn söndag för mig!
Vad gjorde ni igår?
Tre från instagram igår :) joanna & jag på underbara, Rebecka & jag påväg, Raspberry daquiri <3
 
/Johanna
/ Johanna

Likes

Comments

Morgonstund har guld i mun sägs det.
Guld vet jag inget om, men väldigt fina soluppgångar bjuds det minsann på om man släpar sig upp såhär tidigt! Har ägnat morgonen åt att vara chaufför och nu blir det en (väldigt!) tidig frukost. Dagen kommer bestå av att städa, en tur till farsta (eller stan) och ikväll blir det lite fest tror jag. Någon mer som är vaken nu?
/Johanna
 
/ Johanna

Likes

Comments

Ansiktsmask, en kopp te och sen sängen! 
 
Fick hem ett gäng av den hypade "blackhead-killer" masken idag och tänkte testa. Har haft problem med pormasker och sånt ett tag nu. Så hoppas på att den funkar! Någon av er som testat?


/Johanna
/ Johanna

Likes

Comments

Som dagens första och senaste inlägg avslöjar så har jag varit på en shoppingrunda idag. Blev klar med min hemtenta i förmiddags och besämde mig för att åka till Nacka Forum och kika lite. Var på jakt efter ett par skor, kom hem med skor, underkläder, ljusslingor, hörlurar och en tröja. Det gick bra att köpa skor alltså ;)
 /skor - skopunkten, ljusslinga - Indiska, tröja - Boomerang/
 
Nu ska jag påbörja min storstädning av huset! Önskar er en fin fredag
 
/johanna
/ Johanna

Likes

Comments

Instagram@lindholm90