Går igenom min bärbara hårddisk och hittar massa härliga bilder från när jag var liten. Kommer speciellt ihåg de guldiga skorna på sista bilden, fullkomligt älskade dom! haha, ja här ser man min egentliga hårfärg också. Blondie  ;)
 
/Johanna
/ Johanna

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag ska jag upp i sadeln igen, för första gången på 4 månader. I oktober förra året bestämde jag mig för att ta en paus från mitt livs kärlek, hästar och ridning. Kärleken fanns men inte lyckan. Nu har det gått 4 månader och jag saknar det. Så ikväll ska jag testa igen, håll en tumme eller två för att det är roligt!

Lycka i höstas <3

/johanna
/ Johanna

Likes

Comments

Godmorgon tisdag!
Solen ser ut att kika fram idag också till min (och alla andras) stora lycka! Jag hoppas på en lika fin dag som igår. Dagens planer är att städa här hemma, baka och träna. Men först, äta frukost!
Fiberhavregrynsgröt med krossade linfrön toppad med kokosflingor, kanel & äppelmos, proviva mango och kaffe.

/Johanna
/ Johanna

Likes

Comments

Vilken morgon. 
Känslorna har pendlat mellan ångest, panik, lugn, nervös, panik igen och slutligen kunde jag andas ut. Tentan är skriven om inlämnad, jag gjorde mitt bästa och hoppas på ett vg nu. 
Nu väntar 2 lediga dagar då dagens egentliga föreläsning var inställd. Då hinner hjärnan landa och göra sig redo för massa nytt igen. 

Nu, kaffe och bus med nova! Sen, handla mat. Senare, bowling. Hoppas ni har en fin måndag i solen :)

/Johanna
/ Johanna

Likes

Comments

Instagram@lindholm90