Godmorgon onsdag,

eller någon god morgon är det inte direkt, inte i mitt huvud iallafall. Vi är ovänner jag och mitt huvud denna morgon, men förhoppningsvis råder kaffe och huvudvärkstabletter bot på det. Jag håller tummarna för det. Men i vanlig ordning så befinner jag mig i skolan och skriver uppsats. Heja oss! :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Den här trevlige herren hängde jag med ikväll, tillsammans med tusen myggor, flugor och kvällssol. Markarbete stod på kvällens schema och även om vi var lite ofokuserade ibland (allt annat är ju så spännande!) så var han riktigt fin. Känslan var bra och efter några testrundor fick vi in känslan och rätt antal galoppsprång och en lugn och kontrollerad galopp runt banan.

Dock blir jag själv lite lat, jag måste påminna mig själv om att rida ordentlig, varje steg, varje övergång och varje minut. Jag blir lat, fuskar med övergångarna och tappar sittsen. Fy skäms på mig, skärpning till på torsdag! Men, bara för det gick inte lektionen dålig, inte alls, tvärtom. Efter några veckor av väldig bergochdalbana med ridningen så var det skönt med en lektion där jag ändå kände att det funkade, jag kan. Vilket var väldigt skönt, kanske det vänder nu? Håller tummarna för det, vore skönt att sluta på topp inför sommaren.
Nu ska jag hoppa in i duschen :)

Likes

Comments

Okej, jag har gått vidare efter morgonens tunga besked, eller gått vidare, säger man så? Vi säger så. Dagen spenderas, kanske inte helt otippad, i biblioteket. Vi kämpar på med vår b-uppsats och kommer lite längre varje dag. Heja oss! Och heja alla studenter som kämpar in i det sista nu, oavsett år och termin du går, eller vilken nivå du studerar på. Sommaren är nära, för somliga betyder det slut på studierna, kanske studenten eller examen från universitet/högskola. För andra betyder det att man är ett stort steg närmare den dagen man är klar med studierna. Så heja oss, heja er och kämpa ända frm!

Hoppas ni mår bra :)

Likes

Comments

Godmorgon tisdag,

jag börjar morgonen med en knut i mage, jag möts av nyheten att ett misstänkt terrordåd har drabbat England och Manchester. 19 döda och 59 skadade, just nu. Under en konsert, där majoriteten av publiken är barn och unga, hur tänker man? På nyhetsmorgon pratar man med en terrorforskare som säger "dessvärre är man lite avtrubbad och nästan van vid terror händelser nu". Man vet inte om det är självmordsbombare eller terrordåd, oavsett så känns det otroligt obehaglig. Och ja, det är väl lite sant men det knyter sig ändå i magen. Jag tänker på sommarens alla festivaler och konserter, och framför allt på alla som frlorade familj, nära vänner och kanske till och med barn i Manchester inatt.

En oväntat tung morgon, i ett Karlstad som annars bjuder på sol och klarblå himmel. Man vet ju inte hur något sånt här ska påverka en, men det är med en knut i magen jag tar mig an tisdagen. Men man ska ju inte gå omkring och vara rädd heller, för det är ju det som man vill. MEn som sagt, en lite tung morgon. Ta hand om er där ute så hörs vi senare.

Likes

Comments

Det här har vi jobbat med idag, bommar på böjt spår i skritt och trav, slalom mellan hinderstöd och skritt över upphöjda bommar. Allt för att aktivera bakben och rygg. Och idag var han riktigt duktig! :) och jag blev självklart kvar längre än tänkt.. som så ofta när man är i stallet.
Men snart är jag påväg hem till middag och en skön soffa!

Likes

Comments

Jag har typ två humör på snapchat, antingen den till vänster eller den till höger. Har ni också så?

Vi har iallafall precis ätit lunch, jag har skrattat åt äggfiltret (kan vara det fulaste ever!) och är lite kär i min kattröja. En helt okej måndag ändå! Nu blir det djupdykning i litteratur om arketyper och narratologi. :)

Likes

Comments

Vissa mornar är tröttare än andra, håller ni inte med? Min måndagsmorgon idag är definitivt tröttare än vanligt. Men det är bara att bita ihop och gå upp.

Godmorgon måndag, förresten. Jag ska försöka vakna till liv nu. En dag med massor av kaffe, så skulle jag beskriva min måndag. Om någon undrade så kommer jag spendera dagen i biblioteket, skriva b-uppsats (otippat va?) hela dagen. Sen blir det antingen gymmet eller stallet, vi får se. Men först, mer kaffe! Godmorgon!

Likes

Comments

Godmorgon söndag,

Vilken kväll jag hade igår, eller hela dagen faktiskt! Bortsett från lite ont i tårna efter några timmars dans men det är sånt man får räkna med. Banketten var så lyckad, herregud vad roligt jag hade! Det kommer ett inlägg om banketten jag lovar, men först kaffe! :)

Likes

Comments

"vill du följa med till stallet imorgon?"

Det smset fick jag igårkväll, ja alltså man kan ju knappast säga nej till mera hästar i livet. Så just nu sitter jag med kaffekoppen i handen och ska snart bli hämtad för lite stallmys såhär på lördagsmorgonen. En perfekt start på helgen om ni frågar mig. Och ikväll väntar kårens jubileumsbankett, så det blir en dag först i stallkläder och myggmedel och sen i långklänning, klackar och parfym. Finfin balans :)

Hoppas ni får en minst lika härlig lördag som jag!

Likes

Comments

Såhär vill jag spendera min helg, med bubbel, god mat, helst fylla lägenheten med färska snittblommor och bli bjuden på frukost på sängen. De två sista kan bli svåra att uppfylla men annars har jag höga förväntningar på helgen. Bankett imorgon och vädret säger att det ska bli fint väder och sommarvärme. Yay! :)

Så trevlig helg och en fin fredag till er!

Likes

Comments