Header

Postad i: Everyday stuff

Godmorgon tisdag, eller kanske ska skriva hej bara? Klockan är ju ändå halv 11, oh well. Man kan tro att jag sovit länge och precis gått upp, men icke. Gick upp vid halv 9 men fastnade i SKAM och fick plötsligt väldigt bråttom till jobbet, men nu är jag påväg.
Jobb till 19.30 ikväll väntar för mig och sen är jag ledig i 2 dagar, det ska bli så skönt! Men först en dag av sockervadd, glass, ballonger och (förhoppningsvis) bara glads gäster! :)

#tivolisommar #grönalund

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Postad i: Everyday stuff

Sthlm imorse påväg till jobbet - sthlm när jag lämnar jobbet

Go kväll!
Idag har varit en halvlugn dag, lugn på dagen pga en hel del regn och desto fler gäster nu på kvällen för ikväll spelar ju slayer. Fansen började trilla in ordentligt på eftermiddagen, men rockers är ju himla trevliga ändå! Men jag är påväg hem nu, hoppas på att klara mig utan regn.
Har egentligen inte jättemycket spännande idag, hoppas ni haft en toppenmåndag :)

Likes

Comments

Postad i: Everyday stuff

Godmorgon måndag,

önskar att jag kunde säga att jag vaknade till strålande sol och blå himmel, men icke. Jämngrått och ganska blåsigt är vädret hos mig denna morgon, men det kanske spricker upp senare. Jag sitter me en kopp kaffe bredvid mig och frukost redo att ätas. Näst sista dagen på jobbet innan lite ledighet väntar, gillar verkligen mitt jobb men det ska bli skönt med några dagars ledighet. Vad gör ni idag? :)

Likes

Comments

Postad i: Everyday stuff

Tada, eller tada och tada, det är ett work in progress. Har en tanke på en ny headerbild, men under tiden jag processar den idén och letar tid för att faktiskt fota den så får detta duga. Gillar även tanken av att ha Instagram högst upp. Sen är jag lite osäker på huruvida jag ska ha en meny till vänster eller inte, just nu hittar ni menyn om ni klickar på den lilla hamburgermenyn uppe i vänster hörn. Vad tycker ni? :)

Likes

Comments

Postad i: Everyday stuff

Hej!

Det blev en, ofrivillig men oundviklig, paus för bloggen. Men de flesta har väl firat midsommar här och där runtom i landet så det kanske inte har gått någon större nöd på er. Jag har iallafall ägnat midsommarhelgen åt att jobba, långa pass i regn och sol, men med mycket skratt och härliga kollegor. Men kroppen är trött nu, imorse var jag så trött när jag släpade mig upp ur sängen. Två dagar till sen har jag några dagar ledigt.

Men först väntar två konsertdagar på jobbet, Slayer imorgon måndag och Sator på tisdag. Men först en lugn kväll hemma, på tvn rullar the Hobbit och jag tänker inte lämna sängen på resten av kvällen! Hoppas ni haft en fantastisk midsommarhelg :)

Likes

Comments

Postad i: Everyday stuff

Hej fredag och glad midsommar!
Hoppas ni får en toppendag oavsett vad ni gör. Kanske ska ni, som jag, jobba hela midsommarhelgen, eller kanske ut i skärgården. Fira med vänner och familj eller inte fira alls, oavsett så hoppas jag att ni får en riktigt bra helg!
Själv ska jag jobba hela helgen, håller tummarna för en lagom helg, inte kaosmycket men inte toklugnt heller. Lagom :)

Likes

Comments

Postad i: Inspiration

Midsommar är bara runt hörnet, vad har ni för planer? Själv jobbar jag hela midsommarhelgen, så mina planer är att befinna mig på Gröna Lund hela helgen lång. Men förhoppningsvis får jag lite sill, färskpotatis och jordgubbar ändå. Lite trist att inte fira med kompisarna, men pengarna som trillar in i juli blir nog bra, det gäller att se det positivt.

Men dela gärna med er av era midsommarplaner, ska ni ut i skärgården? Umgås med familjen eller vännerna? Dansa kring midsommarstången eller som jag jobba? :)


1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10. / 11.

This post contains adlinks from Adviral

Likes

Comments

Postad i: Everyday stuff

Godmorgon torsdag,

jag är ungefär lika pigg som på bilden, en sån morgon helt enkelt. Men jag piggnar nog till över en kopp kaffe eller fem. Jobb står på agendan idag, men idag ett kort pass vilket betyder att jag kan äta middag med föräldrarna ikväll. Det är ju alltid trevligt! :)

Likes

Comments

Postad i: Livetsomstudent

This just in: Min grupp blev precis godkända på vår b-uppsats, vilket betyder sommarledigt på riktigt och att jag officiellt är klar med år två på universitetet!! Heja mig! Alltså ni anar inte lyckan, det känns så himla skönt att ha den ur vägen. Ska länka till den när vi väl har laddat upp den på skolans portal så kan ni får läsa den om ni är nyfikna. Jag är supernöjd med den, tycker vi gjorde ett bra jobb och att den blev intressant. :)

Likes

Comments