Ikväll visar tv3 denna film (börjar nu kl 21.00!), och jag sitter bänkad med en stor kopp te, Ben&Jerry och inlindad i en filt. Jag har faktiskt aldrig sett den här filmen! I know, hur galet?! Känns som att alla har sett den, så jag tänkte passa på nu helt enkelt, känner som en bra avslutning på helgen :) Har du sett den?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Godmorgon söndag,

för den som undrade så vaknade jag utan mensvärk idag (YAY!) och med lite träningsvärk i kroppen. Sitter med frukosten framför nyhetsmorgon, sen morgon idag men kände att kroppen förtjänade att inte ha någon väckarklocka den här helgen. Söndagsplanerna är att besöka gymmet och checka av lite skolarbete också. Förbereda mig inför veckan med andra ord. Godmorgon söndag :) 

Likes

Comments

Så mycket bättre, via min Twitter. Alltså WOW! Vilka artister vi har i Sverige ändå, trots flera säsonger av programmet redan. Bäst ikväll? För mig helt klart Jill Johnsons tolkning av "Öppna din dörr", den har redan tagit plats på en av mina spotify listor. Och att Tommy Nilsson gör rösten för Patrick Stjärna, whaaat?
Kollade du på programmet?

Likes

Comments

Här har jag tänkt spendera min eftermiddag. Med ett riktigt härligt träningspass i kroppen och regnrusk ute känns det helt okej att spendera några timmar vid skrivbordet. Passade på att köpa med lördagsfika påväg hem från gymmet (älskar att köpa onyttiga saker i träningskläder) och jag dricker alldeles för mycket kaffe. Det är så jag jobbar. Ska strukturera upp min hemsida och koda vidare på den, förfina mina förslag gällande affischer för skoltidningens nr 2, skriva ihop lite blogginlägg för nästa vecka och eventuellt börja skissa på hemsidan för vårt projektarbete. Vi får se när kreativiteten tar slut (eller kaffet). Vad gör ni denna gråa lördagseftermiddag?

​Jakten på den perfekta Instagrambilden, den är minsann inte lätt att åstadkomma.

Likes

Comments

Godmorgon lördag,

min molande mensvärk är kvar, men den är hanterbar ändå. Sveper dagens andra kopp kaffe tillsammans med en alvedon och planerar att ta en långpromenad sen. Motion ska ju hjälpa mot mensvärk, så håller tummarna för att det funkar mot denna typen också. Min morgon började iallafall med en rejäl frukost bestående av äggröra, bacon, fetaost och tomat, tillsammans med kaffe, juice och min morgonshot :) Hoppas ni får en fin lördag!

Likes

Comments

Hej,

hur mår ni? Jag mår bra, om man bortser från en molande mensvärk, men den är ändå hanterbar. Det gick bra på sjukhuset, måste än en gång hylla personalen som jobbar där. Otroligt trevliga, snälla och lugnar nervösa tjejer på bästa sätt. Min helg blir lugn, har som mission att antingen ha ett Harry Potter marathon eller hela Tolkien-filmatiseringen marathon, dvs The Hobbit och LotR. Vi får se vilket det blir. Men först mat, allt jag ätit idag är två små ostmackor. Så middag <3

​Vilken tror ni vinner?

Likes

Comments

Godmorgon fredag,

vanligtvis brukar det vara en frukostbild eller två här men inte idag. Halvdagsfasta för min del, inte ens kaffe :( Men det är enbart för att jag ska till sjukhuset och operera in min spiral. Något som måste göras med mig sövd då livmodern och jag inte är vänner. Låter nog värre än det är, men lite orolig är jag allt, eller nervös kanske är rätt ord? För att sövas (aldrig gjort förut) och hur ont (eller inte ont?) jag kommer ha efter ingreppet. oh well vi får se helt enkelt. Håll tummarna för mig är ni rara :)

Likes

Comments