Pimm's o'clock

Ni som hänger med på Instagram har redan sett min nya materiella kärlek <3

Italiensk lunch, för italienskt är magiskt!

En "försöker-inte-bry-mig-om-kameran" bild ;)

Lördagens fördrink innan en magisk middag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Kryckor (eller krycka, har faktiskt bara en med mig) och gipsat ben gör att det här inte direkt blir en weekend med mängder av promenerande. Men jag tycker dock vi går en hel del trots det. Anyhow, igår hoppade vi på en båt som tog oss tur och retur från Westminister ut till Greenwich. En tur som tog sådär 2h totalt och var riktigt trevlig. Man fick se London från ett helt annat perspektiv och undvek folkmassorna, win! :)

Likes

Comments

Godmorgon!
Har precis kommit tillbaka från frukosten och ska göra mig iordning dör dagen. På dagens schema står camden market, åh jag är så pepp! Har hört att det ska vara helt fantastiskt däruppe. Och om det hinns med så är planen att svänga förbi Baker Street också (Sherlock <3 )
Ikväll väntar middag uppe i sky garden, det kommer bli magiskt! Hoppas ni får en fin söndag, glöm inte gratta mamma :)

Likes

Comments

Fredagens första stop var Wright Brothers restaurang vid borough market, ostron och bubbel stod på menyn och herregud vilken fantastisk restaurang. Så härlig stämning, trevlig personal och gudomlig mat!

Så om ni letar efter ett ställe med härlig stämning, god mat och i ett underbart område (borough market ❤️) så rekommenderar jag varmt denna restaurang :)

Likes

Comments

Godmorgon,
Här är klockan strax efter 7 och jag vaknade faktiskt av mig själv för ett litet tag sen. Ska snart gå ner och äta frukost (frukostbuffé ❤️) och sen bär det först av mot Oxford street och lite shopping och sen en båttur ut till Greenwich.
Det kommer lite inlägg om gårdagen under dagen idag :) hoppas ni får en fin dag!

Likes

Comments

Go kväll!
Jaguar just nu fram i 112km/h genom ett grått men fint Sverige. Målet ikväll är Sthlm för en natt hos föräldrarna för tidigt imorgon går flyget till London! Total respepp just nu ska ni veta. Eller nja, sitter faktiskt och äter choklad och har Adele på högsta volym i hörlurarna. Men det är också fint :)

Likes

Comments

Hej torsdag!

Hur mår ni? jag sitter i en knökfull datasal och har pysslat ihop både visitkort och en skiss på en ny hemsida till IQF. Snart tar vi lunch och jag måste ner på stan för att fixa det sista inför resan, alltså så pepp! wopwop :) Eftermiddagen lär spenderas i samma datasal, fixa en flyer och eventuellt en annons står på agendan för eftermiddagen. Vad gör ni idag?

Likes

Comments

Packa - check
Duscha - check
Middag - check

Kvar på listan för kvällen:
Måla naglarna
Skypa med mamma

Jag har med andra ord hunnit med en hel del, nästan allt är packat, förutom handväska där pass, plånbok, kamera, ipad och telefon ska vara såklart. Necessären är inte heller nerpackad, den blir alltid sist. Nu försöker jag bestämma mig för om jag ska ta med plattången eller inte, tror den följer med men är inte helt säker. Väskan har fortfarande plats för lite shopping (såklart!) och jag hoppas på att komma hem med både en ny jacka och lite sommarklänningar. Nu, måla naglarna och snart skypa med mamma :) Peppen är total!

Dokumenterade min någorlunda effektiva packning, vi reser endast med handbagage och då gäller det att planera, man vill inte släpa på onödiga grejer direkt.

Essentials: Pass, oystercard, tunnelbanekarta, parfym & lite kläder.

Olika outfits testas, likväl med accessoarer, smink, frisyr och skor. Röda läppar slängs på lite hastigt, kanske passar?

Smycken smycken smycken, vilka ska med och isåfall till vilken outfit.

Funkar frisyren till klädseln eller inte? Livet stora frågor försöker jag besvara idag.

Essentials ska ner i väskan och en av alla outfits jag testat och försökt bestämma mig för.

Likes

Comments

1 345275 Next