Hej fredag och glad midsommar!
Hoppas ni får en toppendag oavsett vad ni gör. Kanske ska ni, som jag, jobba hela midsommarhelgen, eller kanske ut i skärgården. Fira med vänner och familj eller inte fira alls, oavsett så hoppas jag att ni får en riktigt bra helg!
Själv ska jag jobba hela helgen, håller tummarna för en lagom helg, inte kaosmycket men inte toklugnt heller. Lagom :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Midsommar är bara runt hörnet, vad har ni för planer? Själv jobbar jag hela midsommarhelgen, så mina planer är att befinna mig på Gröna Lund hela helgen lång. Men förhoppningsvis får jag lite sill, färskpotatis och jordgubbar ändå. Lite trist att inte fira med kompisarna, men pengarna som trillar in i juli blir nog bra, det gäller att se det positivt.

Men dela gärna med er av era midsommarplaner, ska ni ut i skärgården? Umgås med familjen eller vännerna? Dansa kring midsommarstången eller som jag jobba? :)


1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10. / 11.

This post contains adlinks from Adviral

Likes

Comments

Godmorgon torsdag,

jag är ungefär lika pigg som på bilden, en sån morgon helt enkelt. Men jag piggnar nog till över en kopp kaffe eller fem. Jobb står på agendan idag, men idag ett kort pass vilket betyder att jag kan äta middag med föräldrarna ikväll. Det är ju alltid trevligt! :)

Likes

Comments

This just in: Min grupp blev precis godkända på vår b-uppsats, vilket betyder sommarledigt på riktigt och att jag officiellt är klar med år två på universitetet!! Heja mig! Alltså ni anar inte lyckan, det känns så himla skönt att ha den ur vägen. Ska länka till den när vi väl har laddat upp den på skolans portal så kan ni får läsa den om ni är nyfikna. Jag är supernöjd med den, tycker vi gjorde ett bra jobb och att den blev intressant. :)

Likes

Comments

Godmorgon onsdag,

Vet ni vad jag är idag? L E D I G !! Nog för att jag verkligen, verkligen, gillar mitt jobb och oftast har väldigt kul på jobbet så är det så skönt med lediga dagar. Jag har inte direkt några spännande planer för dagen, träna och packa upp det sista av mina grejer och komma iordning ordentligt i mitt rum. Och ikväll äta middag med mina föräldrar, något man kan tro sker ofta nu när jag bor hemma men icke, det här är första gången sen jag flyttade hit.

Men först, kaffe! Trevlig onsdag! :)

Likes

Comments

Kaffe påväg till jobbet

Vackra Stockholm, denna stad alltså.

Cirkuskarusellen, definitivt finast på tivolit om ni frågar mig!

Hej!
Jag har min första av två raster just n, har ätit mat och sitter med en kopp kaffe bredvid mig. Otippat va? Det flyter än så länge på bra idag, skönt tempo och huvudvärken jag hade imorse har släppt. Misstänker att jag drack för lite vatten igår, bättring på det idag!
Står på lilla området idag, och där är det lite lugnare än stora vilket efter gårdagens hektiska kväll känns välkommet.
Men nu är min rast slut, vi hörs senare!

Likes

Comments

Godmorgon tisdag,

imorse var min kropp trött, otroligt trött. Det var fullt ös på jobbet igår, verkligen fullt ös och min kropp vill ha ledighet. Men inte än, ännu en dag på jobbet väntar sen får jag lite ledighet. Men först en stor kopp kaffe så hjärnan kommer igång. Trevlig tisdag :)

Likes

Comments

Tre snabba konstateranden från dagens matrast:
1. Hela Stockholm verkar befinna sig på gröna Lund ikväll
2. Popcornmaskinen är för långsam för att hänga med i det höga tempot
3. Min matlåda var magisk

Det var allt jag hann med, nu måste jag tillbaka till popcornen och sockervadden.

Likes

Comments

Godmorgon måndag,

denna strålande och varma sommardag, jag har redan varit igång sedan halv 8 imorse och även prickat av ett träningspass. Herregud hur gick det till? Jag är fortfarande lite chockad över att jag gick upp och gick (cyklade) till gymmet såhär på morgonkvisten. Nytt gym, lagom stort om ni frågar mig, och nu på morgonen var vi bara 3 presoner där, riktigt lyxigt. Och så skönt att ha träningen avklarad och klockan inte ens är 10. Just nu sitter jag i uterummet, med en skål vattenmelon och nektariner bredvid mig och ska snart skypa med Lotta för att skriva klart vår b-uppsats. Jobbar kväll idag så börjar först 16.45, ovant men lite skönt, man har liksom en hel dag innan jobbet då. Vad har ni för måndagsplaner?

Likes

Comments