Godmorgon fredag,

har ni sovit gott? Det har jag! Sitter med en kopp kaffe i ena handen och sminkar mig med andra handen just nu. Jobb på Max är dagens aktivitet, följt av gym, laga mat och sen kvällsjobb. En fredag fylld av jobb med andra ord. Fast lite skönt är det ändå, pausa skolarbete och allt som hör till universitetet för att jobba. Man behöver inte tänka på något annat än jobb då.

Hoppas ni får en fin fredag! :)

Likes

Comments


1. Kappa HÄR / 2. Halsduk HÄR / 3. Väska HÄR / 4. Klocka HÄR / 5. Tröja HÄR / 6. Byxor HÄR / 7. Skor HÄR

Black & grey vs blue & beige

1. Hatt HÄR / 2. Väska HÄR / 3. Klocka HÄR / 4. Jacka HÄR / 5. Tröja HÄR / 6. Byxor HÄR / 7. Skärp HÄR / 8. Skor HÄR

Hej torsdag eftermiddag,

vår presentation gick bra, toppen faktiskt, och vår lärare verkade väldigt nöjd med det vi presenterade. Det är ju alltid kul att höra!
Ikväll väntar hockey med Lotta för mig, kåren har gett ut gratis biljetter (YAY!!) och det känns som exakt vad jag behöver ikväll. Inte tänka, skrika på killar som tacklas och äta choklad. Okej choklad-delen kanske inte hör till men så gör jag.

Innan hockeyn har jag dock fastnat på Polyvore, love that site! Outfits efter outfit, total inspiration. Önskar mig en helt ny garderob, som så ofta på våren, kan ju knappast vara ensam om det. Måste jag välja så blir det främst svarta outfits för mig. Av dessa två faller valet, självklart, på den första outfiten, grått och svart, helt klart mina färger! Vilken väljer ni?

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Likes

Comments

Hej från Karlstads universitet.
Presentationer står på schemat idag, det sista vi gör för den här kursen och för höstterminen. På måndag drar vårterminen igång och nya kurser.
Men först en eftermiddag av presentationer, ikväll väntar hockey!
Vad gör ni idag?

#
livetsomstudent

Likes

Comments

Ni vet när man egentligen mår bra och livet rullar på men det inte känns 100% bra ändå. Men kan inte sätta fingret på vad det är men något som inte riktigt stämmer.
Så är det just nu. Januari är grått, trist, lång och lite småjobbig ni vet. Huden protesterar, kroppen protesterar, vädret protesterar, det är grått, kallt, tråkigt och helt vill jag bara sova. Det är som att vardagslunken slagit till men ändå inte. Jag känner mig oinspirerad, ofokuserad och inte direkt pepp på något. Skolan går ju bra (jag blev godkänd på hemtentan), ridningen går sakta men säkert framåt och min ekonomi är snart uppordnad tack vare extrajobb. Jag gillar min lägenhet och mina vänner. Men ändå känns det inte bra.

Jag hittar inte motivationen att gå till gymmet, trots att jag vet att det är skönt efteråt. Jag gör inte mer än jag måste och det stör mig. Det blir en dålig spiral och jag känner mig ständigt trött, oavsett hur mycket jag sover. Men jag hittar inte motivationen till att ändra något. Orken är som bortblåst, i december hade jag en så bra rullians på gymmet, stallet, vänner, skola och vardagsbestyr. Men nu är det som bortblåst.

Och jag vet att det mesta hänger på utebliven träning, men just nu är gymmet så långt bort. Det känns som att det är flera mil dit. Det löser inte allt, det vet jag också men mycket. Men jag tror också att jag måste tillåta mig själv att ha en dip, dom kommer och går. Fast det är ju lite halvkul att gå runt med en känsla av att man inte är på topp. Förstår ni vad jag menar?

Jag hör själv att det låter som i-landsproblem, och det kanske det är, men jag ogillar starkt att må såhär. Ska jag må dåligt, eller mindre bra än jag önskar, så vill jag veta varför. Men jag får väl tillåta mig själv att ha en dip den här veckan, så tar jag tag i livet igen snart. Eller?

Likes

Comments

Godmorgon onsdag,

jag vaknade upp till ett dimmigt och slaskigt Karlstad idag. Igår snöade det stora fina flingor men idag är vägarna täckta med slask. Ocoolt om ni frågar mig. Men egentligen gör det inte så mycket, jag ska sitta inne större delen va dagen ändå. Vi har skrivit klart vår rapport och ska jobba på presentationen inför morgondagens redovisning. Förhoppningsvis går det ganska fort så jag kan åka till gymmet innan eftermiddagsruschen slår till! Man kan alltid önska :)

För den som var nyfiken, såhär ser jag ut idag. Helsvart med en herrans massa hår!

Likes

Comments

Kvällens kompanjon, Happy, som inte alltid lever upp till namnet om jag ska vara ärlig. Ska han beskrivas skulle jag nog säga att han är som ett sto, tjurig, gör ingenting gratis men ger med sig om man sätter ner foten. Det var första gången jag fick prova honom och är otippat förtjust i hästen ändå. Han var riktigt trevlig, och efter att vi bråkat lite så kom vi någorlunda överens om livet ändå. Kul! :)

Likes

Comments

Hej, hur har er dag varit?

Min har varit en salig blandning av möten, kaffe, plåstershopping, grupparbete och snö. Och lite bråk med en kundtjänst, sånt man gör på tisdagar ni vet. Min hyresvärd har även varit på besök och byt ut min temperaturblandare i duschen, så förhoppningsvis får jag duscha varmt ikväll efter stallet.

Nu, tidig middag och sen ska jag till stallet, där en otippad häst väntar. Och troligtvis skavsår men jag är förberedd med plåster i mängder!

Likes

Comments

Kvällsjobb i soffan och en kopp te till det. Perfekt för att värma kalla händer och stilla sötsuget. Jag jobbar fortfarande på att dricka upp allt te som var med i min adventskalender, ikväll blev det ett fudge-te. Perfekt när man är sötsugen!

Likes

Comments