Hej på er, har ni sovit gott?
Jag sov som en prinsessa, något jag ofta gör hemma hos föräldrarna :)
Igår hamnade jag på en magisk uteservering med utsikt över norr Mälarstrand, en solnedgång, gott vin, fantastiskt sällskap och en luftballong. En bättre onsdag med andra ord!
Nu ska jag göra en cheesecake, vi hörs senare!

Likes

Comments

Hej,

idag är en bättre dag än igår. Chocken har lagt sig och tårarna fick flöda fritt igår, vilket känns skönt. Man måste tillåta sig själv att vara ledsen, gråta och sen fortsätta. För det är ju så, det är en del av livet. Även om det är en väldigt jobbig och påfrestande del av livet, så hör den till. Man förlorar människor i sin närhet, det händer alla, världen går inte under även om det känns så för stunden.

Det känns lite konstigt att skriva "det här har jag gjort idag" men jag har iallafall varit och tränat (det gick riktigt bra) och ska ägna kvällen åt att packa inför midsommar. Att åka till familjen känns väldigt välkommet just nu :)
Men jag mår bra, som sagt, livet måste få gå vidare.

Likes

Comments

Jag kan inte sätta ord på känslorna i kroppen just nu. Tomhet, ledsamhet, ilska på mig själv, chock och mer ledsamhet. Att du inte finns mer kom som en chock. Ståltanten, du som alltid varit så pigg och med. Jag borde ha ringt oftare, hemma ligger ett vykort som jag skulle skicka, om livet här och mitt sommarjobb.
Det är en tung dag idag helt enkelt.
Sov gott så ses vi senare.

Likes

Comments

Godmorgon måndag,

såhär börjar jag min dag, kaffet har kanelsmak (magiskt) och jag hade tänkt ta en lång sovmorgon men vaknade 07.30. Dagens planer för mig är att åka och träna och sen handla mat och fixa matlådor. Kanske börja packa för midsommar också. Vi får se helt enkelt. Vad gör ni idag? :)

Likes

Comments

Godmorgon söndag,
Hur mår ni? Jag är lite trött, kaffet har inte börjat verka riktigt än men förhoppningsvis snart! Morgonens finaste upptäckt, vi har sköldpaddor på jobbet! Vet ni hur söta sköldpaddor är? Tokgulliga om ni frågar mig! Nu vet ni det :)

I övrigt så ska jag ut till Hammarö idag för ett jobb och sen får vi se vad dagen bjuder på. Hoppas ni får en fin söndag :)

Likes

Comments

Min morgon började med en bild rakt ner i golvet följt av att jag såg mitt namn i tidningen, som skribent (dog lite)

Dagen rullade på och vips fick jag ta kameran, en bil och bege mig ut på mitt första egna utejobb!

Sommarfest, allsång och mer tårta stod på agendan. Det var så mysigt och trubaduren var riktigt duktig!
Sen ägnade jag 15 minuter åt att bråka med bilen som vägrade starta, tills jag insåg att den hade rattlås...

Nu sitter jag med en juice i handen och väntar på bussen. I väskan ligger en godispåse och jag planerar att spendera kvällen i soffan framför Dr Who.

Dag två på NWT och det går framåt. Kör hela helgen, själv, med skräckblandad förtjusning. Mitt sommarjobb är bäst!

Likes

Comments

Godmorgon,
Har ni sovit gott? Inatt har jag sovit som en klubbad säl, kroppen har inte vaknat riktigt än men snart så. Sitter på bussen påväg till jobbet. Alltså påväg till jobbet, magisks ord! Vad dagen kommer bjuda på har jag ingen aning om men det visar sig helt enkelt.
Hoppas ni får en fin fredag :)

Likes

Comments

"ska du med till Max?" 

Jag älskar när man från absolut ingenstans får frågor som dessa, en kväll när man ändå bara ligger seg i soffan. Det kan vara Max, ut och grilla, hänga i en park eller en spontankonsert. Just ikväll blev det Max (alltså mat <3 ) och tjejsnack i några timmar. Så värt! Nu ska jag och min arga fot dyka ner i sängen och bli vänner igen. Puss :) 

Likes

Comments

1 345280 Next