Header
View tracker

En weekend med er

(Haha, det första vi gjorde när vi kom var att köpa crêpes av en fransman...)


Förra helgen var vi i London! Hur kul?! Vi hade det bäst och jag ska tillbaka till London snart har jag bestämt! Vi gjorde massa skojiga saker, som att shoppa, bruncha, gå ut, äta på resturang, strosa runt, dricka te m.m. Vi bodde vid Old Street, vilket var ett väldigt bra ställe att bo på och vi hängde även mest i det området. Det var en toppenhelg!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Wild & the Moon

Häromdagen var jag gäst på mitt eget jobb när jag tog dit familjen. Det var så mysigt och alla älskade maten! Estelle uppskattade açaibowlen extra mycket (första bilden)!

Likes

Comments

Eiffeltornet & Sacré-Coeur 

Man måste ju se vissa saker när man är i Paris för första gången!

Likes

Comments

Hur gosig har vi inte haft det?! Det är verkligen det svåraste (eller kanske det enda svåra) med att bo utomlands... Man saknar familjen väldigt väldigt mycket, hela hela tiden. Dock så uppskattar man varandra desto mer. Att ha mina allra käraste här en helg var i alla fall underbart! Mera bilder kommer!

Likes

Comments

Äntligen

Äntligen fick jag träffa lilla familjen. Jag har längtat så så mycket. Första morgonen sprang vi iväg och köpte nybakade croissanter och en baguette, tittade på utsikten uppe i Parc du Belleville och förundrades över all gatukonst överallt.

Likes

Comments

Vad hade vi gjort utan dem?

Det verkligen kryllar av bra loppisar här i Paris har jag upptäckt. Det gäller bara att hitta dem (haha). Ett tips är att gå in på hemsidan vide-greniers.org och kika. Vi har handlat supermycket till vår lilla lägenhet på loppisar, allt från kastruller till bord och pallar. Mitt nästa fynd hoppas jag blir en liten fin spegel!

Likes

Comments

från min telefon

Bild 1: Julbelysningen är redan uppe på vissa ställen? / Bild 2: En finfin vägg / Bild 3: ÄLSKAR toan på PNY /

Bild 4: En liten kaffepaus med Ebbs / Bild 5: Ett väldigt regnigt Paris / Bild 6: Wild flower- sallad /

Bild 7: Nää kolla va fin?! / Bild 8: Tyckte min frukost var lite fin / Bild 9: Hälsade på Alice på jobbet

Likes

Comments

En dröm?

Äntligen säger jag bara. Nu har vi flyttat till vår lilla lägenhet och allt känns så bra verkligen. Den är superfin och mysig vi vill inget annat än att bara mysa hemma nu. De senaste dagarna har dock varit lite kaosartade. I brist på skjuts/bil så var vi tvungna att ta allt i taxisar och via metron. Usch va jobbigt det var. Väl på plats med alla saker var det otroligt mycket att fixa. Frankrike är SÅ efter när det gäller administrativa saker. Vi har fått ringa ett antal samtal, fixa papper, gå till banken m.m. och att allt är på franska underlättar inte precis saken. Men men, snart är allt löst. ÅÅH va glada vi är att vi har hittat den här lägenheten!

Likes

Comments

...för tredje gången

Haha... Jag var alltså på IKEA för tredje gången denna höst i veckan. Men det är ju ganska skoj ändå, speciellt när man handlar till sig själv. Vagnen var fylld med kuddar, mattor, speglar, köksredskap och gröna växter och imorgon ska vi äntligen få ställa in allt i lägenheten. Dessutom köpte vi en massa julgrejer efter som det (relativt) snart är advent, och då ska vi ha adventsmys med peppakakor och glögg och allt såklart!

Likes

Comments

Instagram@lindgrenlovisa