Header

Från min telefon

Bild 1: Kanelbullens dag var vi såklart tvungna att fira / ​Bild 2: ​Hälsade på på Alice jobb- Rose Bakery / ​Bild 3: ​Yeey, mitt paket från Sverige kom äntligen fram / 

​Bild 4: ​Skyltfönstret på Sprezzatura / ​Bild 5:​ Paris från Sacré-Coeur / ​Bild 6: ​Chocolat chaud & croissanter på rasten med Alice /

​Bild 7: ​Chokladpuddingen på W&tM är en gåva från ovan / ​Bild 8: ​Sconesfrukostar börjar bli standard efter en utekväll / ​Bild 9: ​<3 <3 <3 /

​Bild 10: ​Bästa metron /​ Bild 11: ​Skrivstund på något café / ​Bild 12: ​Lite fina posters som jag såg / 

​Bild 13: ​Ebbs och Alice påväg heeem en kväll /​ Bild 14: ​Fin gränd som jag gick förbi / ​Bild 15: ​Påväg upp för de låånga trapporna i Montmartre

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hög mysfaktor

Mycket god mad blev det såklart, bland annat falafel i Marais (eh såklart?) och iranskt vid Canal Saint-Martin.

En utgång hann vi med också!

Eftersom det var länge sedan Vera var i Paris så var vi ju tvungna att turista lite också. Det var väldigt roligt faktiskt!! Man glömmer ju lätt bort sånt när man bor här.

​Sista kvällen promenerade jag och Vera upp på Montmartre i regnet. Vi satte oss på en uteservering med värmelampor och drack lite vin. Alltså... det kändes som att vi var med i en film. Regnet smattrade mot markisen vi satt under, någon spelade dragspel lite längre bort, det var alldeles tomt på gatorna och vi bara satt där och hade det mysigt. Paris är BÄST.

Likes

Comments

Ser hela Paris

​Montmartre är ju otroligt fint. Vi var uppe vid Sacré-Cœur en sväng när Verisen var här på besök och det var helt magiskt. Ljuset var jättefint och man såg hela Paris. Underbart! 

Likes

Comments

Wild team

​Åååh va glad jag att jag jobbar där jag jobbar. Efter fashion week, som var sjukt stressigt, så bjöd ägarna in hela teamet på middag och fest för att tacka för ett riktigt bra jobb. Det var så himla trevligt och roligt att få hänga med alla utanför jobbet. Alla mina kollegor är så så trevliga och vi hade riktigt kul! 

Likes

Comments

Bananbröd är livet
Ten Belles- 10 Rue de la Grange aux Belles, 75010 Paris
Fontation café- 16 Rue Dupetit-Thouars, 75003 Paris

Ojoj va många fikor det blir hela tiden, men det är ju så mysigt att bara sitta och prata i flera timmar, dricka kaffe, kanske smaska på ett bananbröd (som för övrigt är ca världens godaste bakverk). I Le Marais och Oberkampf ligger de flesta av mina favoritcaféer. Två av dem är Fondation Café och Ten Belles som vi bockade av båda två nyss. Det bästa med Paris är att det aldrig tar slut på mysiga caféer att gå till, det poppar upp nya hela tiden dessutom.

Likes

Comments

Gratis är gott
Miss KÔ- 51 Avenue George V, 75008 Paris

Kolla vilka finfina drinkar vi smuttade på till lite sushi en kväll. Mums säger jag bara! Det var Paris Fashion Week och vi begav oss ut på stan för att se vad som hände. Det var ju en del coolingar lite överallt kan man säga. Kul!

Likes

Comments

Instagram @lindgrenlovisa