View tracker

Såå fin klänning från Missguided.... varför köpte jag inte den

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Helt slut. Gick upp 7, körde till lund och jobba till 14. När jag kom hem somna jag i soffan efter ett tag.. vaknade 18:40..... skulle på pass 19...... så fick hoppa över det. Hur jävla typiskt. Imorgon kommer vara en jobbig dag, jobb i lund 8:30 till 17:00....... inte van vid såna tider, får se hur det går. Btw!! Har förmodligen fått jobbet på jensens Böfhus om jag genomför ett test på deras hemsida och får 80% rätt. Nojs

Likes

Comments

View tracker

Hello! Idag har jag jobbat 8-13, ganska lugnt var det men när jag kom hem sov jag till 17 haha. Nu är mormor och morfar på besök med lussebullar och jag kollar dr Phil. Ska snart till Ica och handla något gott. Jag har blivit så jävla onyttig, fyfan, inte tränat på aslänge heller. Fuuck.
Men, imorgon ska jag på intervju, jensens bøfhus haha! Hoppas det går bra, hade varit roligt att jobba där ändå, mycket tempo och saker att göra. Men sämre betalt...är det typ inte 90kr/h? Har ju 117 och 130 där jag är nu..
Men det är bra att ha på CV:t!
Nu fick jag lite ångest så ska gå in och boka några pass nu i veckan.
Bai!

Likes

Comments

Likes

Comments

Snart åker jag och My till London och hälsar på Ida och Sonya. Såå himla efterlängtat. Ska bli så roligt. Gå på stan, shoppa lite, festa lite och bara mysa. Åhh längtar ihjäl!!! 🍸👯👯🇬🇧

Likes

Comments

Bilder från förra helgen då vi hade det mys på lilla torg! 🍷
Nu är jag precis hemkommen från Lund, har jobbat där idag. Fick ett samtal kl 06:30 imorse och blev tillfrågad om jag kunde börja 07:45, jag var inte alls beredd på det men tog ändå tillfället. Gjorde vid mig på si sådär 10 minuter, tog en termos med te och gick sen ut och skrapade rutorna i kylan.. det är så fruktansvärt kallt nu om mornarna och jag hade heller inga vantar på mig så mina fingrar blev iskalla. Väl inne i bilen drack jag mitt te och lyssnade på podd. Så det var lite lugnande. Hemma nu iallafall och tänkte kolla på en film, suprise. Har varit lite sjuk i helgen och hade egentligen tänkt träna idag men får göra det imorgon istället.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Bästa resan med bästa gänget! Kolla bara sååå jävla najs?@&&krkr/&:&/&282828/&/kr/kr&@ VIIIILL

Likes

Comments