Likes

Comments

View tracker
View tracker

Så himla rolig och lyckad nyår! 2017 nudååå Exciting

Likes

Comments

Kollat på uppesittarkvällen och Beck ikväll, ingen vinst för oss 😞😞 Buhu
Nu är klockan tjugo i ett och det är dags att sova, lång dag imorgon. Kommer dock inte bli en vanlig julafton eftersom att vi inte ska iväg på julfrukost kl 9 som vi alltid har gjort annars. Tråkigt. Men för första gången i mitt liv kan jag sova till längre än klockan 7 en julafton! Till 08:00 ist!

God jul🎅🏼

Likes

Comments

Likes

Comments

Kolla så julfin

Likes

Comments

Igår vid 12 mötte jag upp Moa och Linn i Malmö, vi strosa runder lite och åt lunch, mycket mysigt!
På kvällen åkte jag till Bjärred på förfest hos Sonya! Jag, My, Elsa, klara och Sonya fick sen skjuts av snälla Cassie som körde oss till KB! Väldigt kul kväll!!!! Kvällen avslutades med kebab på Jalla jalla och sen svarttaxi hem till Sonya ❤️
Glad tredje advent

Likes

Comments

Såå fin klänning från Missguided.... varför köpte jag inte den

Likes

Comments

Helt slut. Gick upp 7, körde till lund och jobba till 14. När jag kom hem somna jag i soffan efter ett tag.. vaknade 18:40..... skulle på pass 19...... så fick hoppa över det. Hur jävla typiskt. Imorgon kommer vara en jobbig dag, jobb i lund 8:30 till 17:00....... inte van vid såna tider, får se hur det går. Btw!! Har förmodligen fått jobbet på jensens Böfhus om jag genomför ett test på deras hemsida och får 80% rätt. Nojs

Likes

Comments

Hello! Idag har jag jobbat 8-13, ganska lugnt var det men när jag kom hem sov jag till 17 haha. Nu är mormor och morfar på besök med lussebullar och jag kollar dr Phil. Ska snart till Ica och handla något gott. Jag har blivit så jävla onyttig, fyfan, inte tränat på aslänge heller. Fuuck.
Men, imorgon ska jag på intervju, jensens bøfhus haha! Hoppas det går bra, hade varit roligt att jobba där ändå, mycket tempo och saker att göra. Men sämre betalt...är det typ inte 90kr/h? Har ju 117 och 130 där jag är nu..
Men det är bra att ha på CV:t!
Nu fick jag lite ångest så ska gå in och boka några pass nu i veckan.
Bai!

Likes

Comments