Ett år gamla bilder pga att jag aldrig tar egobilder mer, ser ut som fan varje dag på jobb så det hade inte varit något roligt att kolla på :)

Annars då!! kom hem från jobb vid halv 6, ätit, kollat tv. Nothing speciaallllll. Imorgon ska jag på boxning igen, haha det är faktiskt fett kul. Och bra ifall jag skulle bli attackerad och kan sparka och slå tillbaka. TIPS

Juste skickade in ansökan om visum igår till Australia, fick det godkänt en timme senare. Hört att vissa fått vänta i flera veckor så blev chockad att det gick så snabbt. Väldigt skönt att slippa vänta.

Likes

Comments

Ny vecka, nya möjligheter :)
Nej men faktiskt lite, har en del saker jag ska fixa med denna veckan angående au pair jobb i Aussie!!! Vill ha det ordnat innan söndag. Men då får jag ligga i.
I will do my best to make that happeeeend!!! :)))
Jobbjobbjobb hela veckan as usual, skönt med sportlov och inte lika många ungar på förskolan 🙃!
Utöver det ingenting speciellt, löning på fredag, men det åker direkt till spargrisen, har kommit fram till att jag i genomsnitt spenderar 100kr/veckan. VECKAN. Rimligt. Men då får man ha i tanken att jag är en no lifer just nu och spenderar mina pengar på en eller två bars på prellan. Älskar ändå att bo hemma. Host myseochlär hostHOST haha skoja <3
Idag när jag såg min lönespec och läste att jag skattar 6400kr, ännu något som är !RIMLIGT! i min situation.!

Kram

Likes

Comments

Vilken GRYM helg.
Johan glans i fredags som var så JÄVLA bra, fyfan vad jag älskar honom. Efter föreställning åt vi en jättefin middag på restaurang Pio i Halmstad. På bilresan hem slaggade jag gött liggandes i baksätet.
Igår var jag i Malmö med Louise, åt på fridays och drack två drinkar, sen vidare till Möllan där vi drack lite mer drinkar. Sen tillslut till KB där det första vi gör är att bli bjudna på en shot. Najs. Blev bjuden på fett mycket dricka på KB, aldrig hänt innan. Så det var kul. Kvällen är inte helt solklar men kan ju säga att när jag blir full så ska INGA killar tro att dom är något. Nejnej. Då går Ebba igång. Man ska göra rätt för sig.
Väl hemma somnade jag gott i min säng, vaknade imorse och kan ju säga som såhär att jag legat däckad på badrumsgolvet några timmar. Mitt rum ser ut som ett helvete.
Aja det var en fantastisk kul helg.

Likes

Comments

Försöker överleva vardagarna

Likes

Comments

Likes

Comments

Så himla rolig och lyckad nyår! 2017 nudååå Exciting

Likes

Comments

Likes

Comments

Kolla så julfin

Likes

Comments