Tycker denna outfiten är så jävla snygg, synd att byxorna var alldeles för långa

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hello!! Nyss hemkommen, har jobbat 8-13 idag sen ett kort infomöte! Ska jobba imorgon också, skoj!
Älskar att få rutiner på livet, efter 4 månader som arbetslös så är det faktiskt skönt att gå upp 6 på morgonen och komma hem på eftermiddagen. Kollar lite tv nu och äter apelsin, vill hålla mig nyttig och träna några gånger i veckan. Känner att jag har smått ont i ryggen efter jag jobbat vilket inte är bra. Därför måste jag träna upp min rygg så den inte blir sämre.

Likes

Comments

Likes

Comments

Tjo, tisdag idag, varit på ett informationsmöte idag i Lund angående timvikariat på en Montessori skola! Jobbade där igår och ska dit imorgon, kl 8 börjar jag. Så jag är inte helt arbetslös längre, äntligen. Nu vill jag bara jobba hela tiden, söka fler jobb etc. Gött med pengar inför London i november!
Vet inte vad jag ska göra på torsdag och fredag, kanske jobba? Ska iallafall träffa krotte-gänget på fredagkväll och kanske utgång sen på KB?
Tränade även lite här hemma idag när jag kom hem, vi har ett trx-band och en annan "maskin" samt vikter, men vill göra om hela rummet till ett hemmagym. Typ ta bort byrån och skrivbordet och skaffa lite maskiner där, skönt att träna hemma ju.... men kommer fortfarande gå på trx-passen på torsdagar, älskar det passet. Även fast jag har fått avboka några torsdagar nu på senaste pga andra planer... men på torsdag ska jag gå!
Nuu ska jag äta en clementin och invänta svenska Hollywood wifessss!!!

Likes

Comments

VILL INTE VARA I SVERIGE vill utomlands, så mycket. Denna dagen på bilderna var så underbar, en drömdag. Det var så skönt och vi fick så mycket färg, omg vad jag saknar. Vill sola, känna hur solen steker och bli brun. Hatar att vara vit. Fkn helvete vad jag vill jobba så jag kan resa.

Likes

Comments

Vilken underbar morgon/dag/kväll/natt/morgon det var!!! Shit saknar verkligen så mycket, studentveckorna var verkligen så underbart.

Likes

Comments

På förfest i Malmö med Johannas vänner för att sen sticka till KB. Var full och glad och så, men inte en överdrivet rolig utgång. Satt typ mest haha. Idag har jag mått ok, är trött som fan bara. Sovit några timmar nu, är helt kall och fyfan vad det blåser ute. Hade egentligen bara velat kolla film hela dagen och kvällen, men Ikväll ska vi ha middag och sen ska jag till Malmö. Men det blir väl najs ändå.
Btw kände mig så fin igår, tog en vanlig svart kjol sån lite utåtstående (?) och en svart långarmad body med litet hååuul där fram. Och mitt guldiga nya halsband GIRL GANG. Och svarta höga stövlar, tog jeans jacka ist för päls, men pälsen var snygg! OCH aldrig vatit med om detta. Mina svarta stövlar från Nelly KASADE INTE NER EN ENDA GÅNG!!!!!!! dom satt som klister såååå snyggt. Hade nämligen tejpat med dubbelhäftande tejp ( en jättetjock tejp) på mina bara ben. Omg det var så najs? Mindre najs när Johanna skulle dra av tejpen dock. Men kmr definitivt ha igen! Och alltså kan vi bara ta en minut över att jag VARJE GÅNG PÅ KB ska börja bitcha mot garderobspersonalen. FÖRFAN
"10 spänn för att hämta ut en jävla halsduk jag hoppas att ni fucking skämtar?" Och blickar.
Skärp dig Ebba det är liksom 10 spänn

Likes

Comments

Först käka jag Johanna Linn och Moa gott på pinchos, jättegott som vanligt. Sen efteråt gick jag och Johanna till en uteservering på lilla torg och tog en öl 👯 Mysig kväll

Likes

Comments

Mammas gamla bortglömda pyjamas som numera är min. I silke. Ny favorit

Likes

Comments

Älskar hösten! Älskar att ha pälsjacka och halsduk, mina höga stövlar och mina timberlands. Asså ahhh. Höstkläder är verkligen det snyggaste. Älskar varma kläder och polos!!!! YES !
Och för att inte glömma så är det Rosa månad💕🎀💟👊🏼

Likes

Comments