Tog mig till underbara Southbank i lördagsmorse vid 11-tiden, en riktigt solig och fin dag så ville inte gå miste om den! Väl framme la jag mig på gräset med lite musik i öronen och bara njöt av solen. SÅ skönt!!! Lite mer färg blev det och efter några timmar begav jag mig till city för att strosa i lite affärer. Blev ingenting denna gång!
NEXT UP på min shoppinglista är gäst-klänning till bröllop, only 33 days leeeft! 👋

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Ny klänningen från en butik jag hittade i ett köpcenter på indooroopilly som heter ICE. Gillar den skarpt!

Likes

Comments

Kolla vad jag fick med mig hem igår, är SÅ himla nöjd över att jag fick med mig ett par skor som jag velat ha jättelänge! Superfina och kommer bli perfekta i sommar!

Likes

Comments

YES!

Den åttonde juli åker jag och Linn till Turkiet i en vecka! jättefint hotell precis på stranden, det kommer bli helt underbart skönt och jag ser framemot det så mycket! En resa vi bara kommer slappa och sola på, precis i min smak! 45 dagar kvar!

Likes

Comments

Min favortitplats när det är soligt och jag är ledig är definitivt på solstolen vid poolen. Såklart haha. Förra veckan tog jag mitt första dopp i poolen, familjen tyckte jag var helt galen som tog ett dopp, det är ju vinter här nu. Flen mig var det inget konstigt haha!

Likes

Comments

​Aaaah! Dessa skor har blivit en obsession för mig, bara kolla på dem! Speciellt dem översta, HUR snygga är dem inte!? Helt klart en favorit i sommar!

Likes

Comments

Hit åkte vi i lördags! 45 min bilväg ungefär också kom vi till detta fina stället!! Jag älskar dagsutflykter!!!! vill bara se så mycket som möjligt under min tid här

Likes

Comments