View tracker

Ingen speciell kategori

Idag när jag vaknade så hade jag lite hosta och en liten förkylning men de är sånt man själv överlever på. Jag gick upp och började göra iordning frukost och då kände jag mig lite slö i kroppen och bara orkade ingenting, jag ville sätta mig ner hela tiden. Då så kollade jag tempen och jag hade såklart feber.

Så isan ska jag bara ligga hemma och mysa med min katt och ta det lugnt, dricka te och kanske lyssna på podcast men mestadels bara ta det lugnt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ingen speciell kategori

Fullt ös - medvetslös!

Här hemma har vi igår fixat iordning på mina hyllor i sovrummet hos mamma och även bytt ut min 90 cm-säng till en större. Vet inte hur stor faktiskt haha men runt 120 skulle jag gissa på. Det var faktiskt riktigt krångligt om jag får säga det själv haha. Först så skulle den stora sängen in längst in på mitt rum för att vi skulle kunna ställa min gamla där den nya stod innan. Sen idag så fick vi ta ut den också - haha.


Jag har alltid haft en ganska hård madrass och det har jag äskat men min rygg mår inte alls bra av det! Men denna är betydligt mjukare så den borde ju vara bättre, men vem vet egentligen?

Ska bli skönt också att Robin kan sova här nu, det har han ju inte kunnat innan eftersom att vi knappt fått plats.

Likes

Comments

View tracker

Ingen speciell kategori

Jobbade 7-12 igår och direkt när jag kom hem så somnade jag... inte bra, inte bra. Men nog somnade jag i tid på kvällen iallafall. Senare på kvällen så åkte jag och kollade på när Robin hade träning.

Imorgon är jag ledig från praktiken och Robin är ledig från skolan eftersom att han får kompensation för att dom har öppet hus på lördag och eleverna ska visa upp sin linje. Så därför ska vi sova hos honom ikväll och bara mysa <33

Likes

Comments

Hästrelaterat

Nu har mina hästar flyttat. Vi hade en gammal ridtravare på foder och en liten B-ponny i stallet hemma men nu har trävåren flyttat hem till sin ägare och ponnyn har fått ett nytt hem med nya små barn som ska lära sig rida.

Så nu i vinter kommer jag vara helt häst-lös. Det kommer kännas sjukt konstigt men ändå tomt men inte kommer jag ha en massa tid över, inte! Vi ska nämligen göra om stallet! Det finns just nu två boxar och hela stallet är ett ruckel och inte fräscht alls.

Vi ska bygga dit två små ponny-boxar och även bygga en väldigt stor sadelkammare som ska rymma garderober, ett litet fikabord, en täckeshängare och sadel- och tränshängare. Sen kommer vi riva ut ett gammalt stillbord som står längs ena långsidan där det förr stått kossor om jag inte har helt fel? Sen ska hela stallet tvättas, målas och det ska sättas in nya, fräscha, fönster!

Sen i vår så är det planerat att vi ska köpa två små shettisar som Nils, min lillebror, ska ha och mysa med och även vi andra i familjen ska kunna köra iaf en av dem. Sen ska Thea, min lillasyster, också köpa en häst och jag tror att jag ska hyra en häst från Grällsta Ridcenter istället.

På bild: Fribergas Cassius

Bild tagen av: Thea Lindgren

Likes

Comments

Oj,oj,oj. I lördags så skulle jag jobba kvällspass 14-21 och efter ett besök så svimmade jag? Vi vet inte varför men mamma tror att jag bara fick blodtrycksfall. Så jag åkte hem då men var tillbaka går som vanligt. Igår blev det ett pass på 7-15.30 men idag så kör vi det gamla vanliga, 7-12.

Robin är på nån färja med sonfamilj och firar sin mamma fram tills på tisdag också så ikväll får jag och Nils Bowla själva ;) Nils var inte jätteglad över det men hoppas det blev bättre sen när han fick prata med honom.

Likes

Comments

Idag firar jag och världens bästa Robin 8 månader tillsammans och som jag sa igår så kommer vi nog inte fira speciellt mycket. Vi kollar väll på en film eller bara myser hemma ikväll efter att gästerna åkt hem. Men inget stort alls.

Likes

Comments

Ingen speciell kategori

Imorse så försov sig Robin, såklart att han skulle göra det när jag sov där. Han skjutsade hem mig och då hoppade jag direkt i ett bad och kollade lite på youtube samtidigt. Sen dess har jag plockat undan och dammsugit huset eftersom att det kommer folk hit ikväll för att fira mig.

Har inte önskat mig någonting av de som kommer, har inte ens önskat mig pengar. Säkert kommer jag få något presentkort och någon blomma men jag vill helst inte fira mig över huvud taget så det duger. Jag låter lite som en kvinna i 40-års kris?? haha.

Likes

Comments

Idag jobbade jag mellan 7-12 som de flesta dagar. Jag har inte hunnit göra så mycket idag och kommer antagligen inte göra så mycket heller. Kanske kolla på något avsnitt på Paradise Hotell som jag missat, typ.

Ikväll ska jag nog sova hos Robin. Jag är ledig imorgon och han börjar senare så han skjutsar bara hem mig när han åker till skolan. Sen kommer släkten imorgon och firar mig på kvällen runt 17-18. Sen firar jag och Robin 8 månader imorgon också <33 Jag tror inte att vi skulle göra något speciellt direkt, typ bara vara. Sen jobbar jag i helgen också så kan inte vara uppe så värst länge imorgon heller.

Likes

Comments

Jag är absolut ingen morgonmänniska men, men. Nu ska jag till praktiken och det känns ganska skönt ändå eftersom att jag bara jobbar till klockan 12.

Blev inte många timmar sömn inatt. Kom hem 21, tog en dusch och åt sen lite mat innan jag till sist la mig. Tror klockan var kring halv 11 så bara 6 timmar vila, känner att kroppen ändå börjat vänja sig så när skolan börjar sen igen så kommer det att vara en dans att gå upp klockan halv 7 :)

Likes

Comments

Allmänt

Bussarna till och från praktiken är sämst verkligen. Idag börjar jag klockan 15 och jag får ta ett tåg som går 13.12 härifrån? Sen kommer jag vara där 14.30 ungefär. Bussarna och tågen grå inte alls ihop med varandra och jag får alltid vänta en halvtimme här och där. Speciellt nu under vintern när det är bussar och tåg som är försenade och man får stå där tjugo minuter extra. Men jag får iallafall skjuts hem idag av mammas kompis så att jag slipper komma hem 10 ikväll.

Vaknade också imorse av att snön nästan är helt borta? Jag som gillar snö ogillar detta mycket starkt, snö all the way från den dagen den kommer till efter jul - hihi.


Likes

Comments