Hej hörni!

Jag vet inte ens vad som hände och jag kan inte skylla på någon annan än mig själv att jag inte skrivit. Senast så skrev jag om Line, min nya medryttarhäst och jag har faktiskt varit där nu!

Hon var väldigt otålig och tiggde väldigt mycket i stallgången när vi var där (det var i början av året) och det störde jag mig lite på till en början. Jag trodde verkligen att hon skulle vara sjukt pigg och vilja springa när jag skulle rida vilket gjorde mig en aning nervös, även fast jag vet att jag inte ska vara det. Men det gick så himla bra så fort jag hoppade upp. Deras paddock på gården där hon bor är full med saker vilket gör att jag fick rida på ett fält bredvid men det går lika bra det med!

Skolan rullar på, dock väldigt segt. Men jag överlever och går dit.

Pussss!!

Likes

Comments

Hästrelaterat

Hej!

Jag har sedan länge letat efter en häst som jag skulle kunna vara hos ett par dagar i veckan och utvecklas med och samtidigt att vi ska kunna utvecklas tillsammans men ändå så att jag kan rida själv och inte med tränare så ofta.

Och vem trodde att jag skulle hitta den hästen? Inte jag iallafall! Men från och med efter nyår så kommer jag börja rida på en häst som stått och gått i hagen sedan 2013/2014 då en tjej hade henne på foder och sen när hon kom tillbaka så fick hon bara stå.

Hästen heter Harmonie Line och kallas för Line (uttalas typ Lajn, haha). Så det kommer nog komma mycket utvecklingsbilder och statusuppdateringar med henne här på bloggen. Hoppas att ni ser fram emot det!

Likes

Comments

Allmänt

Idag är det fem dagar till julafton och jag har nog aldrig varit såhär taggad! Jag har suttit upp gröna gardiner då jag inte vill ha med tomtar på. Sen brukar jag ha två röda band runt varje gardin med en liten rosett på för lite rött också.

Vi har avslutning i skolan på torsdag och slutar då senast 12. Det är esteterna som har uppvisning sen har vi lunch om jag inte har helt fel.

I fredags åkte jag till Sala efter skolan och va lite med världens bästa Fellan <3 Vi gick först lite i gallerian där och sen käkade vi pizza och efter det var vi bara hemma hos henne.

Igår firade jag och Robin 9 månader också! Vi firade inget speciellt nu heller, mest typ en puss och jag påpekade datumet ;)

Likes

Comments

Allmänt

Idag har vi inte gjort någonting, jag och Robin. Vi har bara varit hemma hos honom och myst sönder. Igår åt vi chiamat på Spicy Hot inne i Västerås med Robins syster och idag blev det pizza till middag, nyttigaste paret någonsin.

Skola imorgon igen. Känns väldigt konstigt att jag efter fem veckor ska tillbaka till tryggheten med rutinerna i skolan och framförallt kompisarna. Som det ser ut så ska vi få nytt schema nu vilket jag inte gillar på grund av att vi isåfall kommer byta engelskalärare :( Men förutom det så tror jag schemat blir bra då det står att vi slutar 11 på måndagar och det är det bästa ju!

Likes

Comments

Allmänt

Idag så hade jag praktik mellan 7-12 och sen vid 15:15 - 16:15 så hade jag utvecklingssamtal. Båda gick väldigt bra faktiskt, lite konstigt att vara tillbaka i skolan efter 5 veckor på praktik. Imorgon är min sista dag på praktiken så jag har faktiskt köpt pepparkakor som jag ska ställa på kontoret imorgon som ett tack för de här veckorna <3

Foto; Thea Lindgren

På bilden; Meadow, jag & Cassie

Likes

Comments

Erbjudanden & tips

Idag den 7e december så har Nelly.com rea på ALLA festklänningar! Och hur mycket dom än har för originalt pris så kostar dom nu 299 kr. Jag har då plockat fram 10 stycken klänningar som jag tycker att ni borde kika på!

Klicka på bilden för att komma till produkten!

Likes

Comments

+/-

Sommaren 2016 så var jag två veckor på konfaläger på Grällsta Ridcenter som ligger mellan Sala och Västerås. Det fanns många plus och lika många minus med dessa två veckor men nog skulle jag göra om allt igen om jag hade chansen!

Som sagt så var jag där två veckor och vi var bara sex stycken tjejer på mitt läger just då. Sen var det ett par andra läger som pågick samtidigt. Jag delade stuga med en tjej som heter Kim och det var så sjukt kul! Även fast hon fick sova med öronproppar för att jag lät när jag sov... haha.

Som jag sa så fanns det många plus och många minus med dessa veckorna, här har ni några av dem!

++++++

  • Vi var så pass få och jag tror att det är en av de större anledningarna till att vi blev så pass tighta.
  • Jag fick rida världens bästa Bigota båda veckorna och jag utvecklades sjukt mycket med henne!
  • Halva dagen hade vi ridning och halva dagen konfa vilket gjorde att vi bara kunde sitta och göra ingenting eller bara prata halva dagen med världens bästa Prällis <33
  • Dom tog våra önskemål om häst väldigt bra ändå tyckte jag. Om jag ville ha en häst som var 100% i hoppningen eller en häst som var het etc så fick jag det (oftast).
  • Kiosken var öppen väldigt ofta!!

------

  • Maten var verkligen ingen höjdare och dem som var laktosintolleranta fick ingen laktosfri mat även om dom hade meddelat om det och även tagit med egen matlagningsgrädde etc.
  • Eftersom att vi var dom äldsta mestadels av tiden (förutom vuxna) och hade en halv dag lediga ibland så fick vi göra tanka mycket sysslor.
  • Dom tog våra mobiler under nätterna, vilket kan vara bra men det gjorde att vi inte kunde ha väckarklocka på.
  • På morgonen när dom skulle väcka oss så var det många som bara knackade på dörren och det var tur att vi hade Anna då som också gick på konfan som alltid vaknade tidigt.


Detta med +/- kommer jag använda ibland till saker jag gjort, ätit, tittat på etc. Alltså en helt ny kategori!

Bildbomb!!

Bigota (Biggan):

Hur bra passade hon inte i orange????😍

Maxen Braxen:

Lite bilder bara på naturen och på en utrett där vi även badade med hästarna!!

Likes

Comments

Ingen speciell kategori

Idag när jag vaknade så hade jag lite hosta och en liten förkylning men de är sånt man själv överlever på. Jag gick upp och började göra iordning frukost och då kände jag mig lite slö i kroppen och bara orkade ingenting, jag ville sätta mig ner hela tiden. Då så kollade jag tempen och jag hade såklart feber.

Så isan ska jag bara ligga hemma och mysa med min katt och ta det lugnt, dricka te och kanske lyssna på podcast men mestadels bara ta det lugnt.

Likes

Comments

Ingen speciell kategori

Fullt ös - medvetslös!

Här hemma har vi igår fixat iordning på mina hyllor i sovrummet hos mamma och även bytt ut min 90 cm-säng till en större. Vet inte hur stor faktiskt haha men runt 120 skulle jag gissa på. Det var faktiskt riktigt krångligt om jag får säga det själv haha. Först så skulle den stora sängen in längst in på mitt rum för att vi skulle kunna ställa min gamla där den nya stod innan. Sen idag så fick vi ta ut den också - haha.


Jag har alltid haft en ganska hård madrass och det har jag äskat men min rygg mår inte alls bra av det! Men denna är betydligt mjukare så den borde ju vara bättre, men vem vet egentligen?

Ska bli skönt också att Robin kan sova här nu, det har han ju inte kunnat innan eftersom att vi knappt fått plats.

Likes

Comments

Ingen speciell kategori

Jobbade 7-12 igår och direkt när jag kom hem så somnade jag... inte bra, inte bra. Men nog somnade jag i tid på kvällen iallafall. Senare på kvällen så åkte jag och kollade på när Robin hade träning.

Imorgon är jag ledig från praktiken och Robin är ledig från skolan eftersom att han får kompensation för att dom har öppet hus på lördag och eleverna ska visa upp sin linje. Så därför ska vi sova hos honom ikväll och bara mysa <33

Likes

Comments