​Fredag idag!! Hur härligt? Inte för att den här veckan var så himla lång, med tanke på att jag började skolan i onsdags och var ledig torsdag. Och på det är juridik min enda lektion på fredagar, så slutar 11! Tanken är att jag ska dra och gymma med Emma nu efter skolan, men känner mig inte riktigt taggad på det, så hoppas att hon är på att laga någon mysig lunch typ istället? Får se! 

På tal om gymmet var jag där igår i typ 1,5h, körde kondition hela passet. Älskar egentligen kondition, när man blir riktigt lökig då vet man att man gjort bra ifrån sig. Vet inte riktigt vad som händer ikväll, är ganska trött så är mer sugen på en mysig vinkväll än att gå ut typ...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​​​​​Tog en ​prommis med Kristin och lilla Wille, inte alls lika mysigt som det ser ut. Förutom att vi höll på att frysa till is var det storm också, allt man vill ha! Kyla är inte riktigt min grej, tur att jag drar till Lanzarote om 2 veckor då!?! För ett tag sedan bokade jag och Anton en resa dit, ska bli SÅ SKÖNT! 8 dagar bort från kylan, kan man begära mer? Vi valde att slå på stort och bokade ett sjukt fint 5-stjärnigt hotell, eftersom det inte är säsong så var allt mycket billigare. Men innan Lanzarote hinner jag faktiskt fylla 19 också!!

Nu ska jag lägga mig och kolla Youtube och ladda upp inför skola imorgon. Är absolut inte redo för att gå tillbaka till skola och rutiner, men en positiv sak är att jag börjar 12 vilket innebär att jag hinner gymma på morgonen.

Likes

Comments