Hej på er!

Idag vaknade jag 05 av att H skulle till jobbet så jag har bara suttit i sängen å ätit frukost å kollat serie, å just nu sitter jag å sminkar mig.

Igår var jag och H å tränade, efter det bestämde vi oss för å gå till ett ställe å käka lite. Så de blev så hihi.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er ! Ville bara visa dessa grymma sminkborstarna jag har köpt från ett märke som heter NIKOLAI

Så grymt bra!

Likes

Comments

33 dagar kvar till Håkan Hellström konsert
61 dagar kvar till Julafton
62 dagar till min födelsedag
68 dagar till nyår
167 dagar till vi reser
220 dagar till sommaren
245 till coldplaykonsert

Likes

Comments

idag blev det tikka masala till middag. Samt efterrätt med chokladpuddig, lite frukt&bär

Likes

Comments

Dear monday, i love you.

Idag är det måndag, vilket betyder att jag börjar 10 och slutat 13. Love it, men det är mycket skönare med helg.

Idag ska jag inte göra någonting speciellt, bara plugga å plugga. Har historieprov imorgon, och hatar verkligen historia. Det är den värsta kursen. Anyway

På tisdag ska jag träna och plugga. Har matteprov på onsdag så behöver plugga till det med.

På onsdag är det kyrkan som gäller och eventuellt träning innan. Ogillar onsdagar för det är min längsta dag. Och idrotten är inställd.. mitt favoritämne. Men ingen plugg på onsdag så det är skönt

Torsdag morgon/förmiddag ska jag till min gudmor (frisör) och klippa mitt hår och färga det. Och träna, måste ta igen min kondition eftersom jag varit borta en vecka nu.

Fredag går jag på höstlov. Och hela helgen ska jag och H bara vara hemma och mysa de sista innan han börjar jobba. Och början på höstlovet ska vi renovera mitt rum uppe hos pappa. Är så taggad på det!

men det var nog det. Ni får ha det så bra
Puss❤️

Likes

Comments

​Hej på er!

Hur är det med er? Med mig är det bra!

Idag så firade vi min storebror som fyllde 19år, det var skoj fastän han inte var så pigg eftersom han var på krogen igår hihi. Och efter det gick jag och H ut å åt, det var så gott! glömde dock att ta bild (slarvigt). Och efter det har vi bara suttit hos H och spelat, och så kommer nog resterande kvällen se ut! Vi har köpt massa nudlar och gott så vi tänkte vara uppe och spela hela natten (hehe).

Idag kom även mitt paket från Cocco! Hade klickat hem så fina smycken! Dock kunde jag inte ta kort på de för kollade bara snabbt på de, men det jag klickade hem var ett ARMBAND och ett HALSBAND. Blev så nöjd de var så fina! Hoppas jag får arbeta mer med de så jag kan visa er nyheter och rabattkoder! De har så fina smycken!. 

Men mer hade jag inte att säga. Imorgon blir det nog bara plugg för har 3 prov i veckan. Men vi hörs i veckan om inte imorgon
Puss❤

Likes

Comments

​Hej på er!

Allt väl? Med mig är det bra. Så skönt att det är fredag, inte direkt för min vecka har varit jobbig, har vairit hemma och sjuk hela veckan fram tills igår haha. Men idag är det fredagen den 21 oktober vilket betyder att min storebror fyller 19 år. Men det firar vi inte idag hihi för han ska ut på krogen sen ikväll. Vilket betyder att imorgon ska vi ha släktkalas för honom. Men förhoppningsvis tar inte det så lång tid så kan jag H och pappa börja fixa mitt rum, jag och min pappa ska byta rum eftersom mitt rum är så litet så får knappt plats. Hoppas det blir så mysigt!  Självklart kommer ni få se bilder. Min nya säng kommer om några veckor också. Hoppas så snart som möjligt för vill få allting klart så fort som möjligt. Kommer behöva köpa massa småsaker till rummet också men ni kommer att få se allt. Det var nog mina planer för helgen, måste plugga på söndag också. Buhu:(

Men ni får ha det bra sålänge så hörs vi 
Puss❤

Likes

Comments

Hej på er!

Hur är det med er? med mig är det relativt bra. Idag tänkte jag berätta om min sjukdom jag har/hade, har ff den men den ger inte ''utslag'' längre. 

Den har inget namn för den är ytterst ovanlig, men jag fick den via blodöverförning = myggor eller fästingar i somras när jag var på Åland med släkten.
​ Det började med att jag slutade äta och kände mig hängig men tänkte att det bara var någonting tillfälligt. Men de gick utför, jag började få feber. Och eftersom det är mitt ute i ingen stans fanns det ingen läkare och vi tänkte ändå att de var onödigt för jag skulle hem 2 dagar efter. Men morgonen när vi skulle åka hem ringde klockan 03.30. Och jag hade så hög feber. Jag orkade inte åka bil i 40h. Jag ville inte. Men jag var tvungen. När vi kom hem så väntade vi två dagar. Jag åt fortfarande ingenting, min feber var uppe på 41-42 grader, och jag blödde näsblod hela tiden, minst 5
ggr per dag, och hade så ont. Ont överallt. så min läkare skrev ut Mitt liv var förstört tänkte jag. Jag hade 1 månad kvar av sommarlovet. Den månaden spenderade jag inomhus. Men jag och H bestämde att sista veckan skulle vi åka till farmor. Det var skönt, vi var ute mycket även om jag var sjuk. För där är det så lugnt, vi gick promenader längst havet och kollade stjärnorna på natten. jag tappade tråden lite. Hihi. 

1 vecka efter vi kom hem från åland så bokade vi tid hos vårdcentralen och vi fick en tid 2 veckor efter vi kom hem. Så vi åkte till primärvårdcentralen i Mölndal. Då sa dom ingenting dom tog inga tester eller någonting (dåligt!!) så sa de bara att jag skulle ta alvedon och att det skulle lösa sig. Men det löste sig inte. Med alvedon var min feber nere på 38,° inte 36° som vanligt. Då va hela mitt sommarlov förstört, jag kunde inte äta, sova, gå ut. Tur att jag har världens bästa pojkvän som tog hand om mig hihi. Men iaf, jag levde på alvedon och vitamin well haha. När jag äntligen kom till den riktiga vårdcentralenhan sa att jag hade fått denna sällsynta blodviruset/sjukdomen. Jag fick medicinen Naproxen Bluefish för smärta och feber. Det fick jag  i 2 veckor ungefär. Men han sa att jag kommer vara sjuk ett långt tag till.
​Jag har än idag viruset men ingen feber, får dålig aptit då och då och kan få feber ibland. Men inte lika hög som då. 

Detta var min lilla röriga berättelse om min sjukdom. Ni får ha det bra sålänge!
Puss 

Likes

Comments