Hej på er!

Imorse gick jag och H upp 06:30. Det var mysigt att vakna så tidigt för vi har hunnit med så mycket. Vi var iallafall ute på en morgonprommenad och var ute ca en timme, så skönt att få frisk luft här ute i skärgården.

Likes

Comments

" Jag vaknar och tittar ut, regn. Kanske är det inte slumpen, kanske uppfattar man olika väder för olika psyken. Kanske finns inte väder, det kanske är något man inbillar sig för att beskriva hur man tänker och mår. Hjärnan är egentligen något konstigt, man har olika uppfattningar om allt. Allting kanske är individuellt. Ingenting kanske är som man tror att det är. Oavsett vad kan ingen må som en annan, alla har olika uppfattningar om det. Det finns ingen som mår som mig, det är jag säker på. Eftersom ingen kan sätta sig in i min situation, fast jo, men inte så det förstår hur jag tänker. Någon kan ha upplevt allt jag upplevt, men ändå inte tänker samma sak. Hjärnan är en konstig grej och tänker man för mycket på det blir man knäpp"

Likes

Comments

Hej på er!

Nu har vi installerat oss hos farmor, vi har varit här i några timmar nu. Resan gick bra och det har även varit sol hela dagen, så kul! Får hoppas att vädret sitter i till imorgon åtminstone för jag och H tänkte ta en långpromenad. Skönt att få lite D-vitamin, kommer nog en del bilder då. Annars har det varit en bra dag i övrigt, skolan gick bra och fick även sluta en halvtimme tidigare. Men jag får hoppas att ni har det bra så hörs vi!

Puss

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är det torsdag, vilket betyder snart helg!! Så taggad. Jag har varit sjuk hela veckan men ska äntligen till skolan imorgon. Och jag ska även till min farmor imorgon och vara där hela helgen med H. Hon bor på en ö i skärgården så det ska bli mysigt! Men annars har jag inte gjort så mycket faktiskt, har mestadels legat i sängen och kollat film.

Ni får ha det så bra och förlåt för tråkigt inlägg!

Puss

Likes

Comments

God morgon, eller god middag.
Idag är jag hemma från skolan för jag är sjuk och väldigt stressad. Så idag har jag inte gjort någonting typ, jag har kollat teve och spelat sims hela dagen, å ska antagligen fortsätta med det.
Hoppa ni får en bra dag iaf
Puss❤

Likes

Comments

Har inget å skriva, är tom på ord. Mår verkligen inte bra. Hoppas de blir bättre imon, här får ni en bild på min kvällsmat. Ska inte till skolam imorgon så förhoppningsvis bättre bloggande då

Likes

Comments

Vill bara observera att jag använder inte ångest som ett skällsord. Som många gör, utan jag har diagnoser. Jag lever med depression och socialfobi samt panikångest.

Men här är ett utdrag från min dagbok.

"Jag vaknar varje morgon med klumpen i magen. Den klumpen man känner om man gjort något riktigt dåligt., Samvetet. Jag vaknar varje morgon med ett dåligt samvete, för jag vet att jag inte kan bidra med något gott denna dagen. Jag vet att allting kommer vara som vanligt. Ångesten ligger djupt i huvudet och jag kan inte släppa det. Varje morgon är en kamp, det känns som det är mellan liv och död. Men egentligen är det jobbiga att starta dagen. För vissa låter det bara som en lek. Men för mig är det ett krig jag är i varje dag"

Likes

Comments

Hej på er! Hur är det?

Igår åkte jag skidor med skolan, det var väldigt kul. Bi var i Ulricehamn och åkte med en abonnerad buss. Lärde känna klassen på ett annat sätt och vi umgicks hela dagen. När jag kom hem hade mamma köpt mat till mig och H, så vi åt och sedan så åkte vi hem till H och nästan somnade direkt, även om klockan var 19:00 så var jag så jäkla trött, jag hade ju varit vaken sedan 06:00 och inte sovit mycket i veckan. Men nu är jag utvilad efter att ha sovit i tretton timmar.
Hoppas ni får en härlig dag
Puss

Likes

Comments

Hej på er!
Hoppas det är bra med er, med mig är det fint!
.. eller nej det är det inte. Har så mycket i skolan just nu. Får sån klump inmagen av att bara tänka på det. Man hinner ju ingenting annat än plugga.. men you gotta do what you gotta do.
Men synd å klaga har de rätt bra ändå. Jag hoppas ni får en fortsatt trevlig dag

Likes

Comments