Hej på er!

Vart ska jag börja, förra veckan var katastrof.
Jag jobbade (för första gången å inte spelade) på partille cup, världens största handbollscup. Det var roligt men så jävla stressigt och energikrävande. Jag serverade kunderna maten (dvs jag ropade ut numrera och fick ta hand om den delen) så jag har skrikit sönder min röst, fått så mycket klagomål om hur dålig jag är (nt ens jag som gör maten hallå?) osv så i lördags blev jag så sjuk. Feber och trötthet, hostar (TMI) blodklumpar och är dålig i magen, å min hals är katastrof. Nu ligger jag hemma med 40graders feber och kan varken äta eller dricka. Har inget virus utan det är mini utmattningssyndrom.

Nu har jag klagat av mig haha och nya tag nästa vecka då det är gothia ":-)"
Ni får ha de så bra!
Puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

Igår kom jag hem från Danmark där jag verkligen har kopplat av, har enbart använt snapchat för å hålla mina streaks men annars va jag off från sociala medier, det var såå skönt! Efter jag kom hem igår åkte jag och H på Coldplaykonsert, det var magisk! Dock svinkallt å regnigt men va ska man göra.

Danmarksresan dit var ett helvete. Mitt pass hade blivit stulet så jag fick åka med mitt leg. Mamma kollade upp om jag kunde åka med det å de kunde jag. Färjan gick 16:00 och vi var där i tid, när vi kom fram i kontrollen så sa de "ajdå detta går inte å åka med" för de va enligt nordiska villkor å inte eu villkor. Så vi tänkte att mamma är ju min målsman så jag kan ju åka på hennes, men de gick inte efter 16 fylld.. JAG ÄR INTE ENS MYNDIG??. Men iaf så gick vi till kassan å bokade om till nästa båt, den gick 18:20 å ingen efter, vi fick boka oss på den och hoppas. Vi åkte till polisen i stampen och det var 200 PERS FÖRE!!!, då ringde vi pappa å morfar så pappa fick skriva på papper å så så han slapp vänta (nu va klockan 16:20 kanske) båten går om två timmar å jag måste ha ett pass. Så vi åkte till Landvetter (17:10) å sprang till där vi skulle fixa passet. Vi skulle va vid terminalen senast 17:50. Så kom de in en kille en millisekund före oss (irriterande) men vi gick in å då frågade kvinnan som jobbade när vi skulle åka å vi sa "om 15 min" så vi fick gå före(yay) så tog de 20 min typ å fixa de å vi va i bilen igen 17:47.. tidspress, så vi åkte 180km/h hela vägen på motorvägen så kom vi fram till stan.. stopp i en tunnel.. men då åkte vi en annan väg och kom fram till terminalen 18:08 och sprang upp för trapporna och in i kön, fick eloge för vi klarade detta och kom in på den sista sekunden. De skulle precis stänga gaten.. kort och gått blev jag 1000kr fattigare pga provisoriskt pass och slog rekord i stress.

Hoppas ni får en härlig vecka så ska jag vila ut sista veckan innan jobb på Partille Cup. Ni får lite bilder osåå
Puss

Likes

Comments

...

Igår

klockan 16.02

somnade min bästavän in.

Min fina jackson, det gör så ont, kommer aldrig få tillbaka honom. Kommer aldrig mer träffa honom, det gör så ont. Allt gick så satans fort, han fick njursvikt på en dag. Det gick inte att rädda. Ville aldrig förlora honom, han blev bara 8 år, han kunde bli minst 10 år till.. fan asså. fan fan fan

Likes

Comments

Helluu!

Jag tänkte dela med mig av mina sommarplaner, som sagt ska jag tyvärr inte till Åland i år, men får hitta på något annat!

- Greenday konsert den 21 Juni

- Till mormor i danmark 22 Juni

- Coldplay 26 Juni

- Jobba 3-21 Juli

- Håkan konsert 29 Juli

- Resa någonstans med pappa och H.

Hoppas ni får en härlig sommar! Puss.

Likes

Comments

Hej på er!

Idag är det söndag och jag har haft en ganska bra men trött helg haha.
I fredags var jag på min kompis student, efter det var jag och massa klasskompisar med mera på bio och såg WonderWoman. Rekommenderar så mycket den var sååå bra, vi såg på den kl 22 så den var klar vid halv ett, så tog det en stund å komma hem för mina vänner fastar så vi skulle till donken och äta å så kom bussen jättesent osv haha. Sen kom jag hem och däcka, så skönt. Igår så var jag på Allum och köpte studentpresent till en annan kompis som tar studenten. Men eftersom jag är ledig både imorgon och på tisdag känns det fortfarande som helg. Jag slutar skolan på fredag nästa vecka men ska inte vara i skolan innan dess, eller jo på torsdag ska jag skriva ett prov men annars inte. Sedan är det äntligen sommarlov!!. Skönt.

Ni får ha de så bra kings så hörs vi
Puss

Likes

Comments

Hej på er!

Jag vaknade till ett mail imorse av att alla mina drömmar har blivit sanna.
MADLADY HAR BLIVIT EN FYSISK BUTIK!!
Alltså jag vill bara åka ner till Malmö direkt och shoppa järnet. Det kommer hållas ett event den 3-4 Juni där det är en popup shop, mina läsare som bor i Malmö, u better get there :*
Info:

Fysiska butiken: Emporia i Malmö
Länk : www.madlady.se

Puss

Likes

Comments

Hej på er!

Jag har verkligen tagit en lång paus nu och känner att nu är det dags att få lite rutiner igen.

Jag har inte mått så jättebra men tycker inte det är någonting att skylla på. Jag har ingen anledning till att jag inte bloggat. Men nu är det snart sommarlov, och massa ledighet så jag känner att jag bör berätta lite för er.

I sommar ska jag

- Fira midsommar hos mormor i Danmark

-Jobba på partille och gothia cup

- Bila till Berlin med pappa och pojkvännen

Eftersom min kusin ska få barn så blir det tyvärr inget Åland i år, känns konstigt när man varit där 13 år i rad. Menmen d är bara å vänta till nästa år hihi. Ska antagligen till farmor också, var där nu under kristihimmelfärd, Det var kul och sedan så var jag H och pappa på hammarkullekarnevalen. Så kul!! (lite bilder från helgen)

Men ni får ha de bra å så håller vi tummarna att jag orkar blogga nu!'
Puss


Likes

Comments

Hej på er!

Imorse gick jag och H upp 06:30. Det var mysigt att vakna så tidigt för vi har hunnit med så mycket. Vi var iallafall ute på en morgonprommenad och var ute ca en timme, så skönt att få frisk luft här ute i skärgården.

Likes

Comments