View tracker

Igår fick jag mina efterlängtande sminkborstar, mamma unrade varför jag inte köpte de i butik men de var slutsålda överallt typ!! Helt sjukt, men äntligen har jag de ( de låg lite snett i paketet haha)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er!

Idag är jag tillbaka i skolan efter att jag varit 2 veckors sjukskriven. Det känns verkligen inte bra! Dessutom fick jag och H för mig att kolla film hela natten så är så himla trött. Kom precis hem och köpte med mig sushi hihi. Ska möte H sen efter han slutat skolan så ska vi träna.

Puss

Likes

Comments

View tracker

Hej på er!

Jag mår bara sämre och sämre! Ingenting funkar å hjälper. Jag söker verkligen inte empati eller uppmärksamhet.. vill bara berätta för er hur det verkligen är. Jag vill inte till skolan imorgon efter min ledighet. Jag vill inte drömma mardrömmar varje natt. Jag vill inte ha gråten i halsen varje dag, jag vill inte mer. Jag vet inte vad jag ska göra! Jag tänker aldrig mera prata med en psykolog efter de som har hänt (tänker inte gå in på det) och de hjälper mig inte ens.. alltså för mig hjälper det inte att prata med någon. De förstår inte.. de bara lossas att förstå. Jag hoppas att någon morgon kommer jag att vakna ångestfri och inga mardrömmar. Jag hoppas att jag kan se mig själv i sepgeln igen och tycka om det jag ser. Just nu vill jag inte ens gå förbi en spegel. Jag vet inte varför det blir att jag trycket ner mig själv. Klockan är mitt i natten och jag bör sova.. men jag kan inte.. mina tankar håller mig vaken. Jag hoppas att nästa år kan jag ta tag i mitt liv på riktigt. Jag hoppas att jag kommer må bra. Men jag tänker på andras välmående mer än mitt vilket gör att det lätt blir att jag förtränger att jag har ångest och sedan så blir det en ''högre grad'' av ångestattack när jag kommer hem på kvällen. Det är hemskt och jag vill bara vara glad igen.. På riktigt glad.

Likes

Comments

Hej på er!

Jag har tänkt på en sak.. homofobi. Varför finns det?
Okej även om man kanske inte är homosexuell själv eller kommer från en kultur där homosexualitet anses vara fel förstår jag mig ändå inte på det. Varför skulle det vara fel att älska den man vill älska, oavsett vilket kön personen är. Samma sak med transfobi. Det är inget fel med att inte känna sig bekväm i sitt kön å vilja ändra det?. Folk säger att det är '' äckligt '' vad fan är det som är äckligt? Ert beteende är fan äckligt. Varför skulle man inte få älska den man vill älska.. Nu är jag själv heterosexuell och anser mig som könet tjej så det kanske är fel av mig och göra detta inlägget. Varför då tänker ni? Jo för att det var tydligen fel av mig att gå på pride ( Sa mina heterosexuella vänner) för att stödja all HBTQ, varför skulle det vara fel att heterosexuella skulle gå på pride för? Jag vill bara hjälpa till men fick så OTROLIGT mycket skit för det!! Vilket jag också tycker är fel av de! ! Men anyway jag tappade bort mig lite haha.
Jag vill leva i ett samhälle där mina framtida barn ska få bli accepterade oavsett vem de älskar eller vilket kön de bestämmer sig för att vara!. Homosexualitet är inget val men homofobi är ett val.. väldigt dåligt val. 

Summan av kardemumman - Jag HATAR homofobi!! Det är det vidrigaste som finns, att hata på folk som bara älskar.. som tror på kärlek och som kan bli dömd med döden för det! Och är lite irriterad för många heterosexuella blev arga på mig eftersom jag gick på pride och tydligen var det jättefel utav mig.

Likes

Comments

Hallå jag glömde totalt att blogga om Håkan konserten!! Det var jätteroligt verkligen! Fick också 4 ståplats biljetter till Håkan i Ullevi i sommar igen hihi

Här kommer lite bilder!!

Likes

Comments

Hej på er! Hur är det?

Denna veckan så tänkte jag plugga massor, och jag behöver också även åka till IKEA och Jysk och köpa rullgardiner, tavlor, en ny spegel, bäddset osv. Sedan får jag se hur det blir med resten utav mitt rum. Behöver även åka till Rusta och köpa lite julinredning så jag hoppas det blir julfint i mitt rum! Eftersom det ändå var första advent igår så närmar sig julen. Så ni kommer nog få lite bilder på de

Men ha det bra sålänge

Puss

Likes

Comments

​Hej på er!

Jag har inte bloggat på en vecka och sa till er att skulle göra ett träningsinlägg. Jag orkar verkligen inte blogga, jag orkar inte städa mitt rum. Jag bara sitter i min säng och kollar serie och youtube. Jag vet inte jag har kommit in i någon konstig ond cirkel. Det är sjukt! Jag ber om ursäkt at jag inte har bloggat på länge tänkte nu när jag är hemma kommer jag kunna blogga. Alltså jag orkar inte vara såhär trött!!! Lever på koffein och sova. Helt sjukt! Aja anyway nu vet ni att jag inte har dött elr ngt.

Puss

Likes

Comments

Hej på er!
Jag har saknat er i några dagar :(. Hur är det med er?.

Idag vaknade jag 07.00 av att H skulle till skolan, efter det har jag bara legat i sängen i en timme och gick precis upp och åt frukost och nu ligger jag bara i sängen och kollar Supernatural. Jag tänkte åka hem en stund under dagen idag också å kolla till katterna och hämta lite kläder och så. sedan går jag nog till pappa och hämtar min bok.

Igår var jag och H å tränade, jag sprang ca 20 min sedan körde jag magövningar. Jag ska samla på mig material till träningsinlägg har bara inte orkat haha. Har verkligen ingen ork längre, men jag får hoppas att ni som är friska har en bra dag och att vi som är sjuka får krya på oss.

Puss❤

Likes

Comments