Hej på er, jag tänkte börja blogga igen.. men är inte säker på hur det kommer gå för har så så mycket i skolan. Men vi får se hur det går

Idag har jag varit ledig eftersom det har varit "utvecklingssamtalsdag" på skolan. Men är tyvärr sjukt förkyld eftersom its time for pollen. Usch. Men ja, jag ska la ligga kvar i sägen och mysa så får ni ha det bra sålänge!!
Puss

Likes

Comments

2016 har varit ett både bra år och ett dåligt år, ett dåligt år med bra händelser? Eller ett bra år med dåliga händelser?
Hur som helst så har mitt liv gått väldigt mycket upp och ner. Men jag tänkte sammanfatta året

Januari - hände det inte så jättemycket speciellt faktist förutom att vi inledde det nya året

Februari - åkte jag på konfirmations läger, jag är dock ung ledare och inte konfirmand. Det var väldigt roligt vi badade i havet :-)

Mars - hände inte heller någonting speciellt faktiskt

April - firade jag och mina gamla kompisar min barndomskompis som fyllde år, det var verkligen kul

Maj - jag och H ingick i ett förhållande

Juni - Håkan konsert, bal, skolavslutning och ännu ett konfirmand läger

Juli - Åland, jag blev dock sjuk när jag var där men det var ändå härligt

Augusti - kom jag hem från Åland och åkte till min farmor i några dagar, började även gymnasiumet, och jag kollade arsenal match

September - blev jag frisk från Åland och började leva normalt igen, och kräftskiva

Oktober - firade jag min bror eftersom han fyllde år, och min kusin och min gudmor

November - firade jag och H ett halvår tillsammans

December - skolavslutning, jul, födelsedag och ikv är det nyår.

Hoppas ni har haft ett hyfsat bra år!
Puss❤

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er!

De var längesedan jag bara pratade med er! Hur är det? Med mig är det bra!

Det var ju jul och min födelsedag i helgen, hur var eran jul? firar ni jul?
Min jul var bra faktiskt, jag fick mestadels pengar och på min födelsedag också så igår var jag iväg och köpte en ny telefon. Jag köpte en iPhone 6s och är nöjd! Men det blev pengar över så idag ska jag och H och mamma shoppa på frölunda torg. Jag får hoppas jag hittar någonting skoj. Snart är det även nyår också.. tiden går fort nu.

Men ni får ha de bra så hörs vi senare.
Puss <3

Likes

Comments

Hej på er! Nyår är närmare inpå än vad man kan tro och här är lite outfit förslag på att du kommer bli den snyggaste under kvällen!

Personligen gillar inte jag klackskor utan jag föredrar sneakers. Men här är några klackskor (och sneakers) som kommer få dig att rocka under kvällen

Detta var alla mina tips till nyårskläder! Hoppas ni får ett gott nytt år!

Likes

Comments

Hej på er!

Ja det var ett tag sedan jag skrev.. men tänker inte ursäkta mig denna gången, eftersom jag har mitt egna liv också. Det har inte hänt så mycket faktiskt, jag slutar skolan imorgon med en beachvolleyboll turnering. Ska bli riktigt kul. Jag fyller även år på söndag och det är julafton på lördag. Det börjar gå fort nu. Jag ska även ha en födelsedagsfest för lite klasskompisar osv den 29onde vilket kommer bli kul!

Men hoppas ni ser fram emot dessa kommande veckor för det gör nämligen jag.

Puss

Likes

Comments

Hej på er!

Efter mina två veckor som sjukskriven vill jag faktiskt till skolan mer och mer. Helt sjukt!

Hur är det med er? inte bloggat så mycket det senaste för jag har helt enkelt haft andra saker för mig. Jag ska snart plugga inför nationella prov i matte som jag har i övermorgon. Men ta de vackert!

Puss

Likes

Comments

Hej på er!

Har verkligen inte sovit bra inatt, somna vid 3.00 och sedan råkade H väcka mig genom att skrika på mig i sömnen hahaha vid 06.00 och allt där emellan har jag bara drömt massa mardrömmar. Usch.

Men denna veckan är den sista hela skolveckan innan jullovet. Ska bli så skönt med jullov, dock har jag matte nationella på torsdag och en historia-uppsatts som ska lämnas in och jag har inte ens börjat (!!).

Likes

Comments

Hej på er!

Jag har roliga nyheter! Jag och H ska till Rhodos i sommar! Vi kommer vara borta mellan 21-28 juni å 29 ska vi på Coldplay!!! Hihi

Likes

Comments

Igår fick jag mina efterlängtande sminkborstar, mamma unrade varför jag inte köpte de i butik men de var slutsålda överallt typ!! Helt sjukt, men äntligen har jag de ( de låg lite snett i paketet haha)

Likes

Comments