Jag är ju som en periodbloggare jag,
men ska verkligen bättra mig.

Ligger hos Josefin och är skitsjuk. Flydde hemifrån så jag inte skulle smitta Molly(ja jag vet att man inte kan fly hemifrån hela tiden när man är sjuk men nu är hon så liten). Haha så jävla nojig att hon ska bli sjuk så det är nästan sjukt :')

Hoppas det här är sista dagen med feber som gör att man blir helt flummig.

Medans ja ligger här och är sjuk så är Molly hos Patriks mormor å han och hans mamma är och kastar skit som är kvar i huset. Och rizzla hon ligger och värmer mina fötter. Vill verkligen bara bli frisk...


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon! Nu börjar vi få känna på hur det verkligen är att ha en bebis. Molly har ju varit så nöjd hela tiden fram tills nu.
Hon har blivit lite (ganska mkt) tuttberoende så helst skall hon tutta på mig 24 timmar om dygnet.
Men efter mycket dammsugande och gungande så går ändå nappen hem.

Är så trött så ögonen går i kors men vad fan gör det när man har världens vackraste och goaste å bästa dotter?! 😍

Nu ska jag skutta upp och göra kaffe!
Får ev besök idag av min farbror också!

Och för dom som missade så var jag patrik oh molly med i tidningen igår :')


Likes

Comments

Fick ett litet snabbesök av Thea på förmiddagen, vart lite hundprat och bjöd på vatten haha!

Ska till svärmor ikväll och bli bjudna på middag. Så nu när Molly somna skall jag försöka få lite gjort här hemma.


Likes

Comments

Har varit ute på en härlig promenad och ätit lite. Både jag och Patrik är sjukt trötta så ska försöka joina Mollys mysvila innan hon vaknar...

Likes

Comments

Har varit en riktigt mysig morgon(alla mornar är mysiga med Molly).
Patrik for just iväg till stan för att handla med Daniel så jag ligger och myser med Molly i sängen och gömmer lite godis åt hundarna då och då... Typ så mina dagar ser ut nu förtiden ;)

Nu gick både tvn sönder och så sket Molly ner sig så nu hinner jag inte skriva mer...


Likes

Comments

4 Januari.
Jag vaknade vid 05 av att jag hade värkar men trodde att det skulle gå över eftersom jag hade haft känningar dagen innan som försvann.
Så jag ställde mig i duschen en stund för att se om det skulle gå över igen.
Men efter en halvtimme i duschen så bestämde jag mig för att ringa till förlossningen och höra vad dom tyckte, eftersom jag då hade värkar med några minuters intervaller så fick jag komma in på kontroll.

Vi åkte mot stan vid 08:30
Men innan vi åkte till förlossningen så svängde vi in på statoil och tog varsin mosbricka.
Jag fick dock i mig en halv korv mellan värkarna sen gav jag upp, Haha!

09:20 läggs jag in på förlossningen på kontroll, är öppen 4 centimeter.

kommer ihåg att jag börjar få sjukt jävla ont så jag ber om nån smärtlindring och klockan 10:50 får jag lustgas. Tycker inte den hjälpte så bra så får testa på att ta med mig lustgasen till badet. Står ut en halvtimme sen blir smärtan för kraftig så då ville jag bara upp.

Hade tänkt att försöka klara mig utan Epiduralen för att jag var rädd för att bli förlamad, men vid det här laget så sket jag fullständigt i om jag någonsin kunde gå igen,

så kl 12:15 kommer narkosläkaren in och ska lägga epiduralen, vid det här laget så var jag så jävla hög på lustgas att jag inte hör vad som sägs å görs. Hör något om att han har en son och så skrattar alla... Och jag flyger iväg i mina tankar, tills ja hör att nån ropar på mig att jag ska ta bort lustgasen. Då hör jag att botjitta låten är i full gång i bakgrunden på skivan som vi tagit med oss.
Blir full i skratt och ser att patrik skäms lite ;)

Efter att jag fått epiduralen så blev jag en helt annan människa och kunde kommunicera med patrik, själva värkarna kändes knappt, bara själva trycket nedåt.

14:00 börjar ny personal, min favorit bm genom hela förlossningen kom då och hon var helt fantastisk!

Fick gå runt i olika "stationer" så att jag skulle öppna mig mer.

16:00 fick jag sjukt ont igen och trodde jag skulle avlida ett tag men höll mig så jävla cool under värkarna måste jag få skryta om!

17:45 är öppen 7-8 centimeter. Nu har det stått still ett tag och inte hänt så mycket så dom tar hål på hinnan så att fostervattnet går.

19:20 krystvärkar, ser på patrik att nu kommer hon snart, han har hela ansiktet fullt av tårar.

19:29 Föds världens vackraste flicka!
Hon skriker direkt och hon var helt frisk, och såååå vacker!!! Den underbaraste stunden i hela våra liv.


👣💞Likes

Comments

Så... Nu har jag försökt fixa bloggen i flera timmar. Tack och lov så sover Molly så jag hade tid att göra fel tusen gånger. Men jag hinner nog inte skriva förlossningsberättelse idag. Patrik fick två plankor att göra plankstek på igår av Evelina och Fredrik så han står i köket och grejar för fullt. Av mig fick han en tröja ett var handskar och en tatuering i födelsedagspresent :) vart skit snyggt! Så nu är jag avis!

Ska skriva klart om förlossningen på datorn så jag hinner lägga upp den imon eventuellt. Nu håller Molly på att vakna så ska plocka upp henne! Hallå sålänge 👊💩

Likes

Comments