Igår va det handling som jag startade dagen med, efter att jag äntligen flyttat in. Så himla mysigt och jag trivs super bra!

Senare på kvällen var det hockey och mat med alla brudar på olearys! Sen gick jag och bästa hem till mig för att dricka vin innan utgång, hade jätte kul! Var länge sen vi umgicks och bara snacka skit.

Idag mår jag som jag förtjänar, så glass och Netflix är mina bästa vänner.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

En liten trött tjockis, bara 2 veckor kvar innan dina små dryga bäbbar kommer!

Likes

Comments

Jag nämnde att vi hade köpt målarbok och pennor till jobbet va? Om det har varit mycket väntetid, svar ja. Om jag har ont i min högra hand pågrund av greppet på pennor jag har, yttligare ett ja svar. Men skönt är det, tiden går så mycket fortare!

Nu är jag skit trött, ögonen hänger inte alls med. Lyssnar på Mammas nya kille och försöker däcka sakta med säkert, men går sådär. Så nu ska jag droppa telefonen, ingen sovmorgon imorrn då jag ska fixa naglarna innan jobbet. Äntligen, 3 veckor går för sakta ibland alltså. 💅🏼

Natti, fred ut! ✌🏼️

Likes

Comments

I don't wanna take your heart
I just wanna take your time

Likes

Comments


Den här människan, hon är svårslagen. Finns alltid där, får mig alltid att må bra och levererar ständigt korkade citat som blir populära bland både vänner och på sociala medier. Att ha henne som granne på jobbet, det är allt som sagt. Att vara trött och tycka det är kämpigt på morgonen, tills man kommer dit och ser henne. Hon gör min vardag till något så mycket bättre, och jag älskar henne till månen och tillbaka. Bästa du.

Likes

Comments

Medans jag har varit iväg på ärenden så är mina kompisar ute och roar sig, hade gärna varit med men just nu prioriterar jag att packa. Inte lika roligt, men värt det nästa helg när jag flyttar. Då får jag förmodligen fira om jag hinner, alternativt helgen därefter när vi har julgala med jobbet! Can't wait, kommer bli så jävla kul.

Likes

Comments

I väntan på att 3:e perioden ska börja på hockeymatchen (mitt älskade Brynäs!!!) så fick jag för mig att starta en ny blogg. Varför inte liksom, kan mycket möjligt bli skönt att avreagera sig här.

Idag kämpade jag mig upp vid 05.30, det var inte lätt men jag gjorde det. Mot stan för att gå på hotellfrukosten med mina kollegor, och sen direkt till jobbet. Att ha Mathilda vid sig varje dag, det gör att tiden går fortare. Och speciellt när vi får för oss att köpa målarböcker och pennor för att få tiden att gå fortare då vi inte har nått att göra imellan samtalen - utan att tappa fokusen direkt så va det vårat bästa alternativ. Så tiden har alltså gått fort den här jobbfredagen!

Nu då? Förutom att jag kollar på Brynäs matchen så lyxar jag med glass och gos med hundarna. Det blir lugnt idag, för imorgon ska jag upp tidigt och packa ner mitt liv i flyttkartonger. För nästa helg är det äntligen min tur, jag flyttar in till stan, två jävla minuter ifrån jobbet. Kan inte beskriva hur skönt det känns, och hur glad jag är. Men även så himla tacksam för all hjälp jag får från familjen, dom är bäst.

Nä, nu ska jag kika klart på matchen och sen blir det väl någon film. Fred ut!

Likes

Comments