Wow! Vilken fantastiskt dag vi har! 🍁☀️😍
Perfekt väder enligt mig, inte kallt och inte varmt.
Sånna här dagar, då mår jag som bäst ☺️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ja, där i bor en liten krabat. Och jag kan säga att jag älskar dig redan🌸💕

Likes

Comments

Har fått så fina grejer av min brorsdotter Alexandra!
Hon hade köpt ett fint set till bebis, inte nog med det har hon även stickat en liten filt och mössa😍

Vet inte vad det blir för kön än och det spelar mig verkligen ingen roll, är inget jag hoppas mer på än det andra.. Men det senaste säger jag bara ”han”, drar mig till ”pojkiga” saker. Är detta ett tecken eller bara en gravid kvinnas hormoner och konstigheter? Tids nog får vi svaret!

Likes

Comments

En rädsla jag har (som förmodligen är löjlig för dem flesta andra) är att Pelle ska känna sig utanför/bortglömd/utbytt när vi får barn.
Jag kommer göra allt i min makt för att ge honom precis lika mycket kärlek och uppmärksamhet som innan. Han är lixom inte "bara en hund" för mig, han är så mycket mer. Han är en bästa vän, en familjemedlem, och ja, han är en hund, men en hund med stort hjärta och han är viktig för mig 🖤🐾

Likes

Comments

I fredags va vi på Ullared och sen Ikea. Köpte massa bebissaker. Va en lång men så rolig dag! ☺️ Alla dagar med Joakim är roliga. På lördagen satte Joakim ihop spjälsängen och skötbordet och pang så blev allt så verkligt! Att se dessa grejer, att veta att detta är till vår lilla krabat som växer och växer i min mage. Tänk att jag får delade all denna glädje, lycka och kärlek med Joakim, magiskt är det enda ordet jag kan komma på! 

Likes

Comments

Finns inget jag hellre vill än att det ska bli Mars! Jag längtar så himla mycket! Jag stannar upp ibland och tänker "jag ska bli mamma" och det är en så konstig, overklig men samtidigt fantastisk känsla!
Är i vecka 14 och magen har börjat växa lite, det spänner och mina kläder börjar bli lite sådär jobbiga, tacka vet jag mina leggings🙏

Känner mig så otroligt lyckligt lottad, att just jag hittade världens finaste kille, att han ville ha just mig. Och att idag står vi här, mer än redo att bli föräldrar.
När man träffar någon så säger man alltid att man är så kär, att det känns så rätt osv. Men från den stund jag träffade Joakim så har jag haft en helt annan känsla i kroppen, inte i närheten som tidigare, det finns inte ett enda tvivel, inte en enda grej jag stör mig på hos han, jag älskar allt, precis allt. Allt känns bra, allt känns perfekt. Vår vardag tillsammans är aldrig jobbig, allt bara går ihop så jäkla bra. Vi är ett perfekt team, jag och min Joakim❤️

Likes

Comments

Varför startar jag en blogg?
Jo, tänk vad mycket man glömmer genom tiden och hur kul är det inte då att kunna titta tillbaka på inlägg med bilder och minnas dessa stunder? Jag älskar det!


Detta va en härlig dag på Kinne-kulle med mina hjärtan ☀️

Likes

Comments