Header

låter bilderna tala


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

förlåt för jag inte har bloggat men det har hänt endel som jag inte kan ta upp här i bloggen. Men nu är allt över och nu går vi vidare :)

Likes

Comments

godmorgon godmorgon vaknade vid kvart i 9 imorse va tvungen att gå o ta upp tvätten tvättat upp alla kläder som ska ner i resväskan. så håller på o packa om allt nu för att det ska finnas plats. ska käka frukost nu så blir mer uppdatering senare har lite o göra idag bye :)

Likes

Comments

låt mig välja mina egna val! det finns ingen annan än jag som kan bestämma över mina beslut över något i livet så sluta tro så mycket att folk kan bestämma över mig

Likes

Comments

alla människor får olika möjligheter hela tiden jag har fått en möjlighet som jag inte vet hur jag ska hantera!
jag vet inte hur jag ska hantera det det är så mycket som står i vägen för mig. jag drar till turkiet på lördag och jag vet inte hur den resan kommer bli den kommer nog vara en resa med mycket blandade känslor. Utan denna möjlighet skulle jag nog inte förstå att jag blir äldre o äldre jag blir mer vuxen och det gäller att ta ett vuxet ansvar det gäller att tänka på ett vuxet sätt det betyder att du ska kunna prata vuxet med personer som är inblandade i vissa situationer! ju äldre vi blir destu mer växer inombords och lär oss så mycket nytt! Men nu vad händer nu ska jag ta det här som tonåring eller som på ett vuxet sätt det enda jag vet att jag gör rätt är att prata på ett vuxet sätt tillsamans med inblandade individer men vad händer nu? jag är inte säker !

Likes

Comments

godmorgon på alla er.
klockan är ju bara 08:56 just nu så jag tvekar på om jag ska gå upp eller inte, det är jätte tråkigt o bara ligga i sängen men jag är trött plus att jag har tvätten vid 9 eftersom jag råka spilla ut kaffe över hela skiten igår så kan det va bra;) men jag hqr ingen ork till det nu så vi sover vidare en liten stund bye :)

Likes

Comments

Okej jag gjorde lite kaffe o la mig i sängen då jag skulle ta ett kort men självklart så ramlar muggfan omkull och rinner ut över hela täcket jävla smidigt emma !!!!

Likes

Comments

hellu kom in precis träffade moa en stund. och jag hade jeans shorts på mig men självklart säger magen ifrån! klänning hela jävla året dååååå nej men tror jag börjar bli sjuk känner mig febrig och ont i huvudet så vi får se, vafan jag åker om 3 dagar vill inte bli sjuk nuu !!

Likes

Comments

om 3 dagar åker jag äntligen till alanya fyfan vad skönt det ska bli att komma ifrån sverige ett tag! 
fast det som svider lite är att jag kommer hem 1 dag innan skolan börjar o då kommer jag ju ha vänt på dygnet så det bah sjunger om det, plus att min syster kommer hit och sover då så jag ska följa med henne till skolan klockan 8 när jag egentligen börjar vid 1 men men har man lovat någonting så får man stå för det ;) 


Likes

Comments