Hejsan alla fina! Det underbara septembervädret håller i sig, och jag försöker få ut det mesta jag kan utav det. Blev en lång och härlig promenad längst stranden häromdagen och vi shoppade även lite grejer inför resan. Helgen närmar sig även med stormsteg, och har dessutom en ledig helg, vilket gör det hela lite bättre. Nu ska jag fortsätta kolla på youtube och dricka te. Va rädda om er så hörs vi, puss!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vardag

Denna riktiga höstkväll blir det filmmys och tänkte därför att jag kunde dela med mig utav lite filmtips och några utav mina egna favoritfilmer.

Grease
Denna fantastiska high school film har varit en favorit sedan jag var riktigt liten, och även en sådan inspiration och haft stort inflytande på mig. Minns hur vi i sjätte klass dansade till alla låtarna i grease när vi hade roliga timmen! Men tillbaka till handlingen. Filmen handlar om Danny och Sandy som får en sommarflört men som sedan måste skiljas åt då skolan börjar igen och de måste åka tillbaka där de bor. Sandy som bor i Kommer från Australien, får ändrade planer och får istället byta skola och börja i USA istället, på samma skola som Danny, dock helt omedvetet tills de tillslut ses igen. Dock är inte allt lika fint och romantiskt som det var under sommaren, men ni som inte har sett den, får se hur det utvecklas. Grease är en helt fantastisk feel-good-film och helt klart sevärd om och om igen.

Friends with benefits.
Romantisk komedi. Min typ utav filmer! Har man inte sett denna fantastiska film med de fantastiska skådespelarna Justin Timberlake och Mila Kunis så är den ett måste. Filmen utspelar sig mestadels i den underbara staden, full utav möjligheter, New York.

Forrest gump.
Forrest, filmens huvudperson, har inte alltid haft det så lätt i livet. Han berättar om sina mest starka upplevelser genom livet än så länge, medans han sitter på en busshållplats i väntan på bussen för att möta en utav sina bästa vänner. Har sett denna filmen ett flertal gånger, och älskar den fortfarande lika mycket!

Likes

Comments

Hejsan alla fina!
Igår spelade Justin Bieber i Köpenhamn, som jag och min fina kusin sett så mycket fram emot! Vi var där för 3 år sedan också när han var på sin turné, och han gjorde oss inte besvikna då eller nu. Fantastisk är vad han är! Riktigt lyckad dag. Vi hade sittplatser längst uppe, men det funkade bra och underbar stämning var det! Hoppas alla ni andra haft en fin helg och haft en bra start på veckan. Puss!

Likes

Comments

Hejsan alla fina! Första oktober och hösten är nu här på riktigt. Gårdagen bjöd på afterwork som fortsatte fram till morgonen, super roligt, har helt fantastiska kollegor!

Har en ledig helg och ska njuta varje sekund. Ikväll blir det nog hemmakväll med film och ladda upp inför Justins konsert imorgon. Hoppas ni alla får en fin helg och haft en fin vecka. Massa kramar ❤️

Bilden är från i måndags när vi var i Kivik och kollade på äppeltavlan. Ett måste om man är född och uppvuxen på österlen ☺️

Likes

Comments

Vardag

Hejsan Alla fina!
Ledig onsdag som började med sovmorgon till 9 ungefär (sovmorgon för mig som gillar att komma upp tidigt). Blev en sväng till Ystad och fixa lite ärenden inför resan som sker i november. Nu ikväll blir det att kolla om jag kan klicka hem någon bikini, och sen att bara ta det lugnt. Hoppas ni också haft en fin dag! Massa kramar.

Likes

Comments