Ångest

Idag är en tung dag, precis som den 8 juli varenda år sedan tio år tillbaka. Eller nej, det är en lögn. Den dagen för tio år sedan var tyngst av alla. Klockan halv sex på morgonen den åttonde juli när telefonen ringer och rösten i andra änden av telefonen säger att han är död. Din "bror" är död.

Idag är det tio år sedan och det känns som igår. Jag kommer aldrig glömma det. Min fin älskade bästa vän och bror. Alltid i mitt hjärta. Alltid i mitt minne.

I love you. I will always love you F.

Likes

Comments

Vaknat på helrätt sida idag, känner mig både pigg och stark trots en ganska kass natt sömnmässigt. Vänjer mig aldrig vid att väckarklockan ringer 04.30, det är inte mänskligt att vara upprensande tiden på morgonen. Det är alltid helt tyst ute när jag kliver upp, inte en levande själ. Det blir så att man smyger omkring i lägenheten för att inte bryta tystnaden.

Men det är rätt skönt när jag kommer till jobbet lite tidigare så jag kan sätta mig ute på trappan i solen några minuter innan det är dags att låsa upp och gå in. Bara att få ett par minuter ute i solen på morgonen kan göra hela min dag. Andas lite ren luft och få solvärmen mot ansiktet. Lite livskvalitet innan jag måste hålla mig inomhus i flera timmar framför en massa dataskärmar. Älskar mitt jobb, men önskar att vi sommartid jobbade utomhus istället för inne. Vilken lyx det hade varit.
Jobbar ensam idag, och hela sommaren sitter vi ensamma här inne och styr. Normalt jobbar vi två stycken samtidigt. Men det märks verkligen att det är sommar och semestrar. Allt blir så mycket lugnare. Jobbar förresten som trafikledare åt ett taxibolag. Världens roligaste jobb. Tvåtusen saker att göra samtidigt och mycket att hålla koll på.

Hoppas på en bra dag med bra flyt.

Love L.

  • 1 readers

Likes

Comments