Klicka på bilden för att komma till tävlingen. :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Varit extremt varmt idag. Runt 30grader!! Har gått i shorts och bikini hela dagen och då är det varmt. :) (Är väldigt frusen av mej).
Jag älskar värme men trots det så är det rätt tufft att träna pållar mitt på dagen när det är som varmast.
Så hela dagen fram till nu har varit slappedag. Var ute och solade någon timme innan för att ta vara på solen lite.
Jag och mamma körde även ner till betet och skrittade ut Granat och Beauty en runda. Tog Beauty barbacka. Hade shorts på mej och mina ben var lika bruna som hästen av smuts när jag hoppade av. Yey! Blev duschen när jag kom hem. ^^  Men både vi och hästarna njöt av den rundan. :)

Nu åker shortsen av och ridbyxor på. Nu ska jag ut och träna hästar på löpande band. Under tiden jag rider fixar mamma nästa häst. Sparar mycket tid på det. :)

Hejs så länge! :D

Likes

Comments

Jag går nu tillbaka till youtube igen.
Videofy är segare och filmerna går knappt att titta på.

Så för min del anser jag youtube är bättre.

Likes

Comments

Idag har hovslagaren varit här och skott om Triton och Beauty. Så nu är dom fina om fötterna och Triton är fullt utrustad för körtävlingarna nu. Dvs sulor runt om och 4broddhål i varje sko. :)

Orkade inte jobba hästarna i paddocken idag eftersom det har varit sjukt varmt. Tog istället och red Nero en liten runda. Mys! :)
Har även bestämt mej för att jag ska starta honom en 90 i fälttävlan innan året är slut. Ser verkligen fram emot det!  :)
Därefter red jag Sammy en lugn runda med mamma som körde Triton med Bello som löshäst.
Sammy var riktigt fjantig idag. Rädd för allt. Men han har ju sådana dagar ibland ^^ hehe
När vi kom hem hade jag en kvart kvar innan vi skulle åka till klubben och måla hinder.
Passade på att longera Pelle lite. Han var jätteduktig. Trots värmen ville han springa hela tiden. Så söt :)

Har som sagt varit på klubben hela kvällen och målat både nya hinder och fräschat upp dom gamla. Ska bli kul att få fina hinder igen eftersom dom gamla inte är så roliga i färgen längre. Även vi i ungdomssektionen håller nu på att göra ett helt eget hinder. Om det blir som vi har tänkt kommer det bli superfräsigt!

Nu har man unnat sej en pizza och sitter och tittar på Criminal Minds. Gott!! :)
 

Likes

Comments

Förutom att jag längtar till alla tävlingar, meetings, DM och SM så finns det två saker som jag längtar extra mycket till. :)

Den ena är såklart till när Thomson kommer tillbaka. Vi har inte fått något speciellt datum när han kommer tillbaka eftersom det beror helt på om några ston behövs betäckas om m.m. Men jag hoppas han kommer så snart som möjligt. Saknar honom väldigt mycket! :)


Men den andra saken är inte helt klart än och därför kan jag inte avslöja det. Men det kommer bli riktigt roligt om det blir som jag och mamma vill. Men vi får se...! ;)
Ni kan ju alltid gissa vad som kommer hända :) Och om det är  någon som gissar rätt kommer den få en länkning i ett inlägg efter att jag själv avslöjat det. :)

Likes

Comments

Mest för att det verkligen känns som om det är måndag idag. Lite jobbigt faktiskt :P
Idag ska jag inte göra något speciellt vad jag vet mer än att träna hästar och njuta av det fina vädret. Strålande solsken och 24grader.
Har lite svårt att bestämma mej om vad jag ska göra med dom.

Pelle får nog gå i paddocken idag och fortsätta öva på att gå undan för tryck. Dom andra får jag se.
Ska trickträna Nero lite och kanske leker lite med Sammy också om jag hinner. :)

Ha en bra dag för det tänker jag ha!!! :)


Världens finaste Nero

Likes

Comments

Hade det riktigt roligt när vi festade och firade midsommar hemma hos min bästa kompis igårkväll. Tack för det! :)
Blev dock inte så mycket sovande den natten för vi sov i tält. Lite småont i hela kroppen efter att ha sovit utan liggunderlag men det var det värt. :)

Var hemma vid 1 idag. Snabbade oss ut i stallet för att hinna så många hästar som möjligt innan jag skulle iväg igen vid 6. Hade filmkväll med Ungdomssektionen från klubben. Mycket trevligt! :)

Första rundan red jag Pelle, mamma körde Triton med Bello som löshäst. Gick väldigt bra. Första gången Pelle reds ihop med en vagn men han brydde inte sej om den för fem öre. Blev även en del trav idag och Pelle skötte sej utmärkt!
Inför andra rundan stod mamma kvar med Triton förspänd under tiden jag bytte hästar. Denna rundan fick Sammy hänga med som löshäst efter mamma och Triton och jag red Nero. Gick lika bra med dessa pållarna. :)

Är helt slut. Skönt att kunna sova ut imorgon  :)
Godnatt gott folk!!

Likes

Comments

Tro det eller ej men jag ger dessa montainhorse stövlarna med krokodilmönster en HISS.
Jag hade kunnat tänka mej att ha dom i hoppningen. Jag vet att mountainhorsestövlarna är riktigt sköna så jag hade inte
tvekat att köpa ett par om jag hade haft lite mer klirr i kassan. :) Mönstret gör dom bara fräsiga.Däremot dessas stövlarna från DeNiro med djurtryck får en DISS.
Tycker dom stövlarna är för mycket och för blarriga. Inte snygga alls.


 

Vad tycker ni?
 

Likes

Comments