Hej !

Nu ligger jag i min säng och funderar över livet och vad många val man ska göra. 
Jag inser hur svårt livet är när det kommer till olika relationer av olika slag, Varför ska det vara så svårt att hitta någon som man vill vara resten av sitt liv med.. 
Ibland funderar jag om det verkligen finns en för alla, och då inser jag att det gör det men det kommer när det kommer . 
Man ska inte stressa fram någonting för då blir det ytterst sällan bra, Mina känslor dom går upp och dom går ner men jag försöker att alltid hålla dom i schack och därför så går jag in här och skriver av mig lite . 

Jag förstår inte varför det ska vara så svårt att hitta någon som vill samma sak som en själv , jag vill bara ha en MAN som visar omtanke och som längtar efter en, som säger gud va härligt att höra din röst igen . 

Någon som lägger ner tid på mig, som tycker om mig för den jag är och för den personen som jag vill vara. 
Jag vill tro och jag tror att det finns där, han kommer komma och jag tror att det är när man minst anar det . 

Nu ska jag börja lägga mer tid på mig själv och få mig själv att känna att jag alltid är en fantastisk människa. 
Att man duger för den man är här och nu , ta vara på alla vänner jag har . 
Ta vara på min familj och på alla som betyder någonting för mig .

Ta vara på min innebandy, se till att jag utvecklas där på fler plan, och verkligen ta vara på mitt jobb. 

Har ett helt otroligt roligt jobb där jag får arbeta med människor som behöver hjälp i olika former, det är så olika från dag till dag och man har alltid ett leende på läpparna när man lämnar. Eller ja kanske inte alltid men oftast. :)

Nu känner jag att jag flummar lite här när jag skriver, ska ta och stänga mina blå och få en godnatts sömn innan det är dags för att ta tag i lite hemma sysslor här :)

Ha det så bra så hörs vi, ursäkta för att det blev lite upprepning men kände att jag verkligen behövde skriva av mig litegrann :)

L


Likes

Comments

Hej !

Nu sitter jag här och inväntar mamma, hon har varit och tränat innebandy och ska nu komma hit och låna mitt badkar och sedan blir det glöggmys och fika till Bonde söker fru :)

Har förbrett lite mys med ljus och tappat upp bad åt mamma så hon bara kan krypa ner och mysa en stund innan Bonde söker fru börjar 20.00 :)
Sedan jag skrev senast har jag jobbat ett helt dygn och det tar på krafterna att jobba intensivt men även väldigt skönt att vara ledig en längre period .

I dag har jag inte gjort så mycket varit in på möte med chefen och sedan blev det en lunch med lite bekanta, sen åkte jag hem för att städa lite inför att mamma ska komma :)
Nu är jag ledig i en vecka innan det är dags för att jobba igen och den ledigheten ska spenderas på bästa sätt, Bara ta det lugnt och inte göra alltför mycket mer än att träna innebandy.

Bjuder på två mysiga bilder, ha nu en bra kväll för det ska jag ha :)

Kram

L

Likes

Comments

​​

Nu kickar vi igång denna vecka !

Veckan började med en kanonstart, beställde en supersnygg kalender som jag designa själv med detta snygga omslag som ni ser här uppe :)

Helgen är nu passerad och den har bestått av massa roligheter..  Jag började i fredags med att spela match tyvärr blev det ingen vinst denna gång heller men nu satsar vi på en 6 poängs helg om 2 veckor då vi är spelledig i helgen :)

Lördag bestod av att jag for ut till Elgiganten och hämtade hem min nya dator (bild kommer i ett annat inlägg) sedan hem och göra mig i ordning för att först jobba på Brynäs- Mora och sedan lite party med min bästis :) 
Vi åkte upp till hockeyn och denna kväll så var det ÄNTLIGEN Brynäs tur att vinna 5-2. Härlig vinst ! 
Sedan bar det ner på stan för att ta sig nå gott att äta, vi tog oss till Cheers.

Efter en god bits mat så var jag trött och kände att det var dags att röra sig hemåt för att varva ner och sova innan söndagens jobb vänta.

Söndagen blev bara en slapp dag, med jobb och lite städ med hjälp av några vänner som sedan övergick till att bli en super skoj spelkväll som jag och bästis vann :)  Spelade även plump men där behöver vi inte gå in på vem som vann ! Helt oväsentligt.. 

Nu sitter jag på vallback och inväntar innebandyträning ikväll och sedan blir det jobb imorgon. 

Hörs vidare nu ska jag återgå till lite andra trevligheter. 
Ha det bra ! 

Linda 

Likes

Comments