Idag pratar vi ångest! Den jobbiga hemska och elaka, me också den som kanske kanske kanske kan göra gott! @berggrenjuliaöppnar upp sig❤️
Hon är stark och modig!

Jag själv pratar lite lycka och berättar om mitt nya husdjur Sammy!
Stöppa in en lur i örat och kör!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Du är så duktig, du kämpar du kämpar något enormt, du har mardrömmar, du är rädd, ängslig och orolig! Jag kämpar med att försök lugna dig och stilla din oro men jag räcker inte till!

Vissa dagar tar det över helt! Dom dagarna gör mig ledsen! Jag tänker att du missar så mycket men jag vet att utflykter, lekparker och restauranger får dig att bli stressad! Vissa dagar är solen för stark, vinden för hård och kläderna gör ont! Vissa dagar sitter vi bara inne och spelar spel på paddan för att det är det enda som fungerar! Jag börjar lära mig men det är svårt! Svårt och tungt att inse att du är så begränsad att livet är så jobbigt för dig! Det gör så ont så ont så ont i mitt mamma hjärta! Jag vill ta din oro, jag vill ta din rädsla, din beslutsångest och allt det jobbiga!
Som 4 åring ska man inte behöva bära det du bär. Som 4 åring ska man vara fri från bekymmer, man ska kunna springa med solen i ryggen och vinden i håret! Livet ska vara en lek!

Jag ska lära mig att ta bort det jobbiga! Om det så är det sista jag gör !!! I hela mitt liv ska jag göra ALLT som står i min makt för att varje dag ska bli lite lättare

Jag älskar dig så!!!!

Likes

Comments

I går styrde vi kosan mot smögen för ett dygn i mammas lägenhet! Skönt med lite miljöombyte! Det blev lekparkshäng och grill !

Idag åker vi tillbaka mot fjällbacka och seglarveckan :)

Likes

Comments

Idag åkte våra kära vänner hem! Men innan det hann vi med en räkafton som höll på ända fram till små timmarna!

Den varmaste kvällen på hela året! Vi satt ute till halv tre och bara pratade om livet!

Relationer, småbarns åren, det tuffa, det härliga och om det jobbiga! Lyssnade på Lasse Winnerbäck och drack rödvin! Lekte kloka och visa och trodde vi hade svaren på livets gåtor!

Det är en bra tradition vi fått till det här!
Tack Mastberg/wiig

Likes

Comments

Ja vi tar upp halva stranden men det är bara så det är!

Vilken härlig dag vi haft! Korvgrillning och häng! Wince som typ aldrig ens varit barfota badade i havet och mitt mamma hjärta dog av lycka när han provade på något som han tidigare tyckt va läskigt! Han ÄLSKADE det!


Ikväll kör vi skaldjursafton deluxe! Själv ska jag precis servera mig en sangria och stoppa min getingstyckna fot i en ishink

Likes

Comments

Killarna startade sin middag med att servera oss en fräsch iskall drink!

Sen satte vi oss vid bordet och blev serverade en toast Skagen! Och ett göttigt vin!

Sen kom dom ut med en riktigt god paella!

Vi satt och kollade in solnedgången innan vi förflyttade oss till brasan där vi fick Melissa horn, efterrätt, Baileys och kaffe! Och där satt vi framför brasan till 2 rycket! En helt magisk kväll som jag aldrig kommer glömma!

Nu är det fullrulle med kids, frukost och annat! Idag väntar krabbfiske och strandhäng innan vi tjejer ska rodda middag

Likes

Comments

Jag vill aldrig att det ska ta slut! Jag vill leva i min sommarbubbla med familjen i en idyll med en utsikt jag aldrig tröttnar på! Jag vill äta goda luncher, strosa, ta dagen som den kommer! Bara leva njuta och må bra!

För det är precis så jag har det nu!
Igår kom Rikardooo Maria och barnen hit! En tradition vi kört på i fyra år nu! En ny unge varje sommar so far! Ganska bra jobbat! Det är tur det byggs ut i fjällbacka annars hade vi fått ställa husvagnar på tomten med tanke på vår förökningstakt!

Vi startade dagen med en promenad ner till Ackes för lite lunch! Ja det är först vi lunch man kommer iväg med fyra barn, hur tidigt man än är uppe!

Efter det tog vi lekparken

Japp vi tog upp hela!

Senaste tillskottet Stine!

Jag och wince avslutar alltid "ute dagen" med en runda på klipporna! Han är dinosaurie och jag upptäckare!

Nu väntar den årliga middagen! Idag är det herrarna som fixar och imorgon är det jag och Maria! Mkt står på spel och det tas på så blodigt allvar att man näst intill får en lavett om man kliver in i köket! Vi ska bara lyckas med konststycket att lägga fyra barn först!

Puss

Likes

Comments

Idag öppnar jag upp mitt innersta och berättar om Wince förlossning! Lyssna på Måndagsmuttorna vi finns på iTunes /podcaster

Jag är så ledsen över förlossningsvården, så ledsen över att det ska snålas på det som är viktigast! För det finns inget som är viktigare än kvinnor som föder barn!!! Vi ska inte behöva vara rädda! Rädda för att det inte finns någon plats på BB rädda för att behöva föda i en bil eller att det inte ska finnas personal på plats!!!

Jag gråter varje gång jag tänker på min förlossning, jag känner mig så innerligt innerligt sorgsen över att det ska behöva vara såhär!!! 2017 i Sverige SKANDAL!

Likes

Comments

Hur söta? Man vill bara äta upp dom!

Anyway, idag har vi varit i tanums shoppingcenter och dödat lite spö-regns-tid! Jag shoppade lite smått och gott typ rosetten till Bianca,hur fin? Sen nya skor till Nicke och ett MIG till mig haha mig till mig det blev konstigt (MIG är ett spel och det köptes till mej)
Så det ska jag tvinga svärisarna att spela med oss ikväll. Ska bara lyckas lägga barnen vilket typ aldrig kommer att gå med tanke på att dom sov i bilen slänger väl upp det där spelet runt midnatt när hela fjällbacka sover!

Hursomhelst imorgon kommer Rickard och Maria från elstockholmo och då ska vi götta i mat vin och bus med fyra kids! Vi hörs då! Nu ska jag lägga wince

Likes

Comments

Igår mötte vi upp @Victorialindberg och Alex nere på "byn" vi åt magisk mat och skålade loss innan vi gick ner till bryggan för dans!

Jag åt en bläckfisk sallad och drack bubbel! Dom andra åt tonfisk! Super gött!

Till efterrätt blev det espresso martinis och ännu mer bubbel !! Magisk kväll där det skvallrades, pratades relationer och annat djupt innan vi dansade ner till bryggan och körde loss som om vi aldrig gjort något annat! Men det i ett senare inlägg

Likes

Comments