Idag sa jag tack & hej till mitt röda hår efter sju trivsamma år. Det känns helt sjukt ovant, känner knappt igen mig själv. Att gå från mörkrött till kopparblont är ju inte den minsta förändringen direkt. Men det känns roligt med något nytt, så får vi hoppas att jag kommer trivas. Alla kramar till er!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

Tänkte nu bildbomba er med bilder från våra två veckor i Thailand. För trots 90% regn så har jag lyckats fånga de övriga 10 procenten på bild. Vi har haft en helt fantastisk resa med varandra, men vi hade nog gjort allt för att fått slippa vår omtumlande hemresa.. Jag skickar er länken här, ifall ni vill veta mer om vad som egentligen skedde på hemresan. MASSA KRAMAR

LÄNK: ​Svenskar fast i Turkmenistan

Likes

Comments

I veckan bodde jag och min andra hälft på hotell i Stockholm. Ni vet ju vad jag tycker om att vardagslyxa. Shopping, vinlunch, middag, Armémuseum och en helt fantastisk hotellfrukost. Kan tipsa alla om Hotel with Urban deli alltså, jag kommer absolut att åka tillbaka.
Idag är det bara 10 dagar kvar här hemma i det gråa, sen bär det av till Thailand i två veckor. Nästan så att jag räknar ner timmarna haha, ni förstår säkert hur mycket jag längtar. Hoppas ni mår bra, jag mår fint förutom att jag saknar ihjäl mig efter min underbara familj. Massa kramar

Likes

Comments

Äntligen är jag hemma i Falkenberg med mina nära och kära. Ha en fantastisk jul alla fina!

Likes

Comments

Lördag. Dagen efter ni vet, dagen efter en sjukt rolig kväll. Middag, krök och spel med mina favoriter, en bättre fredag så att säga. Idag är det dessutom bara en vecka kvar till julafton och tills jag äntligen får träffa min saknade familj igen. Juldagen skall spenderas med världens bästa vän, och det kommer med all säkerhet bli en helt fantastisk helg. Längtar ihjäl mig!

Likes

Comments

Hej mina vänner!
Ikväll har jag och mina fina snäckor smygstartat julen. Grötmiddag, fika och massa julgott stod på bordet. Fick även årets första julklappar, det där med paketlek är allt för roligt. Man borde definitivt ge presenter fler gånger om året. En supermysig kväll, vardagslyx deluxe!
I övrigt så är jag så oerhört lycklig, att jag får dela mitt liv med en människa som ger mig så mycket energi varje dag. Uppsala är dessutom en stad som jag verkligen har fäst mig vid, här finns så mycket mer än vad jag någonsin trodde. Jag har startat ett liv här med mitt hjärta, och funnit så många fina vänner.
Men nu saknar jag ihjäl mig efter familjen och längtar tills jul! Puss och kram

Likes

Comments

Världens bästa människa. Min fantastiska pojkvän, bästa vän och sambo fyller år idag. All lycka i världen till min finaste människa!

Likes

Comments

Har legat sjuk i över en vecka och min kropp slutar inte svika mig. Huvudet sprängs, bokstavligt talat. Men var och såg turnover spela i lördags med Pontus & hans kompisar, riktigt bra spelning faktiskt. Snart skall jag iväg till jobbet, håller tummarna för att mitt huvud inte skall göra det omöjligt för mig. Puss & kram!

Likes

Comments

God eftermiddag!
Hur kallt börjar det inte bli ute? Det känns som att jag blir en annan person när vintern kommer. En tröttare och mindre energisk version av mitt riktiga jag, typ. Det gäller verkligen att göra hösten/vintern mysig för att inte bli helt nere. Mängder med varm choklad, baka mycket och tända så mycket ljus att man måste köpa nya tändstickor varje vecka. Eller är det bara jag? Ser dock verkligen fram emot jul, men en vintermånad om året räcker gott och väl tyket jag. Hoppas allt är bra med er förresten, och att ni håller humöret uppe trots kylan haha. Nu skall jag internetshoppa, klassiskt när det är för kallt för att gå ner på stan. Puss!

Likes

Comments

Spenderade en helt fantastisk dag & natt på Yasuragi med mitt hjärta förra veckan. Spa, japansk buffé och en helt makalöst god frukost. Vad mer kan man begära? Jag har helt klart världens bästa pojkvän som bjöd mig på det!

Likes

Comments