Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår satte jag mig i bilen och körde sju timmar söderut och överraskade min familj. Idag grillade vi hamburgare nere vid havet och jag njuter till fullo av varje minut.

Likes

Comments

Babyshower för vår fantastiska Evelina.

Likes

Comments

PRE-HÅKAN

Likes

Comments

Nu har jag tackat för mig, lämnat mina stjärnor på Ica Maxi för nya utmaningar. Hatar att säga adjö, det känns alltid så jobbigt. Försöker undvika dramatiska hejdå-kramar och ta allt med en nypa salt. Mina fantastiska kollegor på Ica har varit min stora trygghet, jag flyttade till en helt ny stad utan vänner och ni tog emot mig med öppna armar. Jag är evigt tacksam, men någon gång måste man ta sig vidare och våga chansa. På måndag börjar jag jobba på Zara, och jag skall äntligen få jobba med kläder.
Men nu ska jag och Pontus åka ner till Stockholm för att se Håkan ta stadion med storm!

Likes

Comments

Jag har världens absolut finaste lillasyster.

Likes

Comments

Godkväll!
Jag har ÄNTLIGEN bokat flyg till Falkenberg. Kan inte förstår att det var julafton när jag senast besökte lilla staden, tiden löper om mig. Världens finaste lillebror fyller år och det skulle jag inte missa för något.
För övrigt är jag helt överdrivet trött på vädret, hur kan det vara sol och 10 grader ena sekunden och snö och 5 minus andra? Alla undrar ingen vet. I helgen är det dessutom Valborg, och om det är någon stad som vet hur det skall firas så är det Uppsala. Champagnefrukost och dagsfest är mer än välkomnat!

Likes

Comments

Idag sa jag tack & hej till mitt röda hår efter sju trivsamma år. Det känns helt sjukt ovant, känner knappt igen mig själv. Att gå från mörkrött till kopparblont är ju inte den minsta förändringen direkt. Men det känns roligt med något nytt, så får vi hoppas att jag kommer trivas. Alla kramar till er!

Likes

Comments

Hej på er!

Tänkte nu bildbomba er med bilder från våra två veckor i Thailand. För trots 90% regn så har jag lyckats fånga de övriga 10 procenten på bild. Vi har haft en helt fantastisk resa med varandra, men vi hade nog gjort allt för att fått slippa vår omtumlande hemresa.. Jag skickar er länken här, ifall ni vill veta mer om vad som egentligen skedde på hemresan. MASSA KRAMAR

LÄNK: ​Svenskar fast i Turkmenistan

Likes

Comments