Härlig torsdags eftermiddag här hemma med sambon. Daniel har börjat att renovera nere i källaren där vi ska bygga ett bio rum och kontor på ca 50 kvadrat. Jag har hjälpt till en del men har även bakat lite fudge 😊 När han är klar ikväll så tänkte vi hoppa i jacuzzin och bara mysa ✨✨

Likes

Comments

Köket såg ut såhär när vi fick huset :) Tyvärr inga bra bilder men det är dem enda jag har kvar!

Köket innan från ett annat håll :)

Köket halvt utrivet och sprutning av tak pågår ! Mycket smidigt att sprutmåla tak då det går både fort och eftersom man inte behövde vara rädd om något så gick det super smidigt!

Köket insatt och Daniel ska bila ut för elen som ska gå i väggen under kaklet :) Köket gick smidigt att sätta upp då vi använde oss av en väggskena att hänga allting på och det rekomenderas verkligen för er som ska byta kök. Du mäter bara ut med laser exagt vad skenan ska vara och sen fäster du skenan i väggen och krokar på alla skåp! Super smart! Att bila ut för elen tar lite extra tid men samtidigt är det ju så mycket snyggare att dölja alla kablar!

Golv från Pergo (winter oak-longboard) inlagt och klart och vitvarorna från Norlanders i Mariestad på plats! Vi valde även att ha en inbyggd vinkyl då det både ser trevligt ut och är lyxigt. Nu är det kakel samt bänkskiva kvar och en massa små fix så klart!

Kaklet på plats! Kaklet ä från Konradssons kakel och vi köpte det på ottossons golv här i Mariestad. Vi valde att inte ha några överskåp för jag tycker det är stilerent och snyggt och passar in i denna moderna stil! När man väljer utan överskåp så tycker jag det är viktigt att man får till det där lilla extra så att det inte blir bara en tråkig vägg utan att det händer något i plattan. Vi har även satt upp 3 st ytterbelysning på väggen för att få lite liv i den och lamporna kommer från petrells elkedjan i Mariestad!

Köket nu när det är klart! :) Vi valde en stenskiva i Granit och det är verkligen super bra för det går att ställa varma grytor direkt på den utan underlägg. Vi valde även en inbyggd takfläkt för att få rymden i köket. Man styr den med en fjärrkontroll och den funkar faktiskt alldeles utmärkt.

En närmare bild på kaklet och bänkskivan! Vi valde även en infälld diskho så man slipper alla kanter där uppe och själv tycker jag det ser mer lyxigt ut att ha en infälld. Vi valde även en kran som går att ta bort själva slangen på så man kan spola vart man vill vilket jag också rekomenderar :)

Andra sidan på köket där vi har ett runt bord från MIO! Målade även väggen svart med en färg från Beckers som jag köpte hos härliga Helena på Happy Homes! Kände att jag ville ha något som bröt av lite :)

​Lite fina detaljer i köket :) 

Likes

Comments