Snart bär det av! Väskan har börjat packas och helgen har börjat planeras! På fredag tidig morgon sätter jag mig på en buss från Lyon för att några timmar senare (och endast 270kr fattigare(!!!!) t/r) komma till Paris! Inte mycket är spikat än, men då jag aldrig har varit där tidigare så står Eiffeltornet helt klart på min att göra lista!

Förhoppningsvis kommer vi att vi gå till Kong! Vilket ska vara en superfin restaurang i en glaskupol högst uppe i en byggnad - där man har utsikt över Louis Vuittons huvudkontor(och resten av Paris)! Låter det inte magiskt?!

Jag hoppas även att det blir lite macarons, shopping och vin! Update om helgen kommer så fort jag är tillbaka!!

Apropå macarons! Dessa bakade jag i våras - inte alls så svårt som jag trodde, och riktigt gott med chokladfyllning!

À BIENTÔT

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vart man än är i Lyon kan man se Basilique notre dame de fourvièr! Så fint, i och med att det ser ut som ett sagoslott! För att komma dit kan man gå upp för en väldigt lång trappa eller åka ett tåg. Så länge man inte har något emot att bli lite andfådd så är inte trappan ett problem enligt mig.

Så himla fin på både på ut- och insidan!

Och inte nog med detta så är utsikten inte alls dålig - här kan man se hela Lyon och de båda floderna Rhône och Saône!

C´EST TOUT - AU REVOIR

Likes

Comments

Jag lyckades inte hålla planen över huvud taget.... Detta är framförallt på grund av att så mycket har hänt! Men nu ska det bli ändring på detta!

Första veckorna har bestått av mycket sightseeing, skola, shopping, ost och vin! Och det tackar jag inte nej till! 

A U   R E V O I R

Likes

Comments

V Ä L K O M N A !

Mitt namn är Linda von Zweigbergk, jag är 22 år och läser numera tredje året på Handelshögskolan i Göteborgs ekonomprogram!

Denna hösten kommer jag att åka på utbyte till LYON för att plugga franska! Tanken är att ni kommer få följa mig på min resa här och att jag kommer visa er Lyon från mina ögon!

A U  R E V O I R !

Likes

Comments