Det är ungefär 5 veckor kvar till första advent och på rusta har vi fått in så många
fina advents ljusstakar i alla möjliga formar och färger. Man går förbi dessa varje dag
nu för tin och bara längtar tills man får tända det första ljuset.​

Här nedan är några solklara favoriter! 

Likes

Comments

Ikväll har jag pratat med mamma i telefon ett par gånger, hon hade så ont i sin mage, att hon grät i telefonen. Någon timme senare så kom Niklas springandes med sin jacka mot mig o säger att min mamma ringt han o frågat om han kunde skjutsa henne till akuten. Snacka om att man blev helt ställd!

Nu några timmar senare, ligger jag i sängen, kollar ivrigt på telefonen, o skickar sms till Niklas angående mamma. Niklas är ju så otroligt snäll, som följer med min mamma in till akuten. Alltså, vilken karl säger jag bara!♡♡

Läkarna tror mamma fick ett gallstens anfall idag, jag har ingen som helst kunskap om vad gallsten är så måste läsa på lite om de nu känner jag.

Ligger o väntar på att Niklas ska höra av sig, om vad läkarna säger. Så nu väntar vi o ser vad som sker. Hon blir säkert kvar över natten, skulle inte förvåna mig.

Älskade, älskade mamma ♡

Likes

Comments

Blev visst ingen lycklig dag för vår äldsta son idag. Han fick ett 'dags'-gips som han ska ha under dagarna för armbågen hade inte läkt helt. Så den 2e november ska vi tillbaka till läkaren och hoppas på djupet av mitt hjärta att han då får ta bort gipset helt o hållet.

Våran lilla kämpe!!!
♡ ♡ ♡ ♡ 

Likes

Comments

Sa Oliwer imorse när han vaknade. ♡ ♡ ♡

Det är idag som Oliwer förhoppningsvis, får ta bort sitt gips. Bara hoppas att allt läker fint och att det inte är snett eller nåt. Håller tummarna för det.

Vill inte ha operation på min snart 6 åring.  Nej, fan heller! Så nu håller vi tummarna lite extra hårt.

Just nu är pappa med Oliwer på röntgen och efter röntgen ska de träffa den läkaren som vi träffade. Så får vi se hur domen låter.

Själv har jag sovit så illa inatt, vridit o vänt på mig hela natten fy. O snart ska jag åka o jobba min sista stängning, innan jag är två dagar ledig.

Sen kör jag nästa vecka också sen är jag ledig i 10 dagar. Då ska vi göra massa roligheter. Men som sagt, hoppas gipset tas bort så Oliwer får njuta lite han med.

Mycket slarv kanske, men när man går o lägger sig igen o vaknar lite senare än man tänkt.. så blir de såhär. 😅 Som tur är så har jag min älskade mamma som skjutsar mig till jobbet idag. Men hon kommer om 40min så dags att göra mig klar!

Snart är det helg!
/ ♡

Likes

Comments

Imorgon får Oliwer förhoppningsvis ta bort sitt gips, håller verkligen tummarna för att allt går så himla bra!❤

Just nu sitter jag på lite rast, har precis druckit upp mitt kaffe o ska snart gå in o jobba de sista 5h :)

Ikväll blir det en lugn kväll o förhoppningsvis tidigt i säng, då jag är så himla trött. Imorgon stänger jag igen men är ledig fredag och lördag, ser fram emot de dagarna! 👍😊

Önskar er en mycket härlig onsdag!
/ L ♡

Likes

Comments

Ingen kan väl ha missat den förskräckliga clown trenden som tydligen är så inne just nu??! Jag skulle rättare sagt att den är Helt ute! För det är det sjukaste jag nånsin vart med om. Hemskt och så jävla orättvist mot våra små barn o alla äldre. Att låta våra barn, växa upp i tron om att clowner är elaka och dumma människor. Nej, det är inte den uppväxten jag själv hade och skulle Absolut inte vilja att mina barn växer upp och är rädda för clowner. Inte när någon idiot kommit på detta.. till vilket syfte liksom? Vad f*n vill de få ut av detta? Av att skrämma folk? Helt crazy!

Horrible and Sick people.
Som inte alls tänker på hur vi så kallade med-människor känner inför detta. Det finns de äldre som faktiskt är precis Livrädda för just clowner o kanske har varit hela deras liv och så finns det de barn som också är rädda sen innan, så det gör ju inte saken bättre att folk klär ut sig till clowner o går runt o skrämmer folk, snarare tvärtom. Har världen tappat hjärnan helt?

Vart är empatin? Har vi inga känslor kvar? Vart tar världen vägen? Hur ska detta sluta egentligen?

Fuck human being, fuck humanity.

Likes

Comments

Godmorgon fina ni! Sovit gott? Det har ta mig tusan jag gjort. Det var så länge sen jag sov igenom en hel natt så detta var så behövligt. Tänkte ligga kvar en stund o bara dra mig innan jag går o gör mig i ordning för jobb.

Hoppas er helg har varit fantastisk på alla sätt o vis. Och ha en toppen söndag!
👄   👄   👄   👄   👄   👄 

Likes

Comments

Köpte en Hoover Board igår.
Vet inte riktigt hur vi tänkte där.
Skapligt impuls köp.

😂

Likes

Comments

Godmorgon finisar! Hoppas ni sovit riktigt gott inatt. Själv har jag varit vaken titt som tätt under natten, sprungit på toa ett par gånger o bara haft allmänt svårt att somna om. Så idag är man sådär lite halv trött.. 😦😴

Idag står det iaf jobb på mitt schema!
Syrran, Liam, mamma och Oliwer ska åka till Linköping idag så passar på att ta skjuts till jobbet. :)

Blir inget märkvärdigt idag. Kanske ett bad när jag kommer hem. Kanske se en film eller någon serie, beroende på orken efter jobbet :) Och imorgon är det jobb igen. 9.45-17.20!
Aja måste göra klar nu! Önskar er en toppen lördag!
/ L ♡

Likes

Comments

Idag bestämde jag mig för att slå till och bli en Glossie :) Får min första box mellan den 24-28 oktober. Ska bli väldigt intressant o se vad detta nu är! Hoppas självklart på något bra! 👌😃

Börja prenumerera du också.
Länk ➡ här

Likes

Comments