Tycker så synd om min lilla grabb. Han har haft ont i magen vid två tillfällen under några dagar. Första dagen hade han ont hela dagen, misstänkte att det kunde vara blindtarmen som stökar. Han har ätit dåligt under helgen, samt inte gått på toaletten som han vanligtvis gör. Så efter jobbet idag så ska jag ringa 1177, höra vad de kan tro att det kan vara. Eller ge tips s vi kan göra under veckan då vi är lediga torsdag och fredag. 🖤

Håll tummarna för att det inte är något allvarligt!!!
/Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

God kväll fina ni! 🌸
Idag har vi legat sjuka hela dagen, både jag och min lilla mini.. med både feber, och hosta, Isak är förkyld också. Usch! Det är väl nån smeta som går antar jag, det är inte kul nånstans! Isak o jag har varvat med Netflix mellan soffan och sängen. Vi har försökt kurera oss så gott vi kunnat, imorn är det jobb igen för min del. Känns spännande att få vara med på en stängning - en lördag dessutom! Hoppas såklart att det kommer gå bra!

Har sett på två filmer under dagen som jag varmt rekommenderar. Så har ni Netflix, så se de där!! Den första jag såg heter "that awkward moment" med hottien Zac Efron. Den handlar om tre killar som plötsligt blir singlar alla tre, om hur de festar och spanar in brudar. Tills de en dag går bakom ryggen på varandra. Blev enormt mycket skratt under filmen, lite sådär "fånigt skrattig" men absolut visst är den sevärd!!

Och den andra jag såg heter "10years" med många kända ansikten men främst snyggingen Chunning Tatum. Filmen handlar om en reunion där gänget eller skolan ses 10år efter they graduated. Mycket men ändå lite har hänt under dessa 10år. Blev många tårar till denna fina film!! Varför har jag inte sett den tidigare liksom??!!

Ha en fortsatt fin kväll!
/ Linda 🖤

Likes

Comments

Contains affiliate links
I´m your tamagotchi, so happy that you love me... lala

Kommer ni ihåg? Ni som är födda innan eller på 90-talet har väl hållit i en sådan leksak,
ägt en sådan, eller sett någon som haft en sån. And guess what.. de kommer tillbaka!!!
Jag kommer så väl ihåg hur jag ÄLSKADE min! Hade en som jag verkligen älskade!
Jag gjorde allt för att den inte skulle dö :) Jag kommer garanterat köpa en till mina barn. :)

Det kommer bli sånt hype om detta, vilket jag har förstående för.
Kolla bara på Fidget Spinnern, den blev det hype om riktigt ordentligt!

Och låten då, den sitter i huvudet än haha! Jag sitter här och skrattar åt mig själv -
sjungandes med i låten! Galet att man kan den 20 år efter!

Likes

Comments

Likes

Comments

Yey, äntligen har jag hämtat ut paketet med barnens skor!

Nu har vi känt, luktat, testat, sprungit och gått i de. Eller vi? Nej mina barn såklart!! De är super nöjda över mammans val av skor! Mina små pojkar kommer Inte frysa om sina fötter denna höst! 🍁🍂🍃

You found them {HERE}

Likes

Comments

Morning 🌸
Blev väckt av min fin-fina man redan kl 6 imorse. Blev en mysig morgon - med frukost och Nyhetsmorgon tillsammans. Glömde dock tända ljusen, får göra de senare. Är så grått ute så blir tyvärr inte så mycket ute-lek idag. Isak är hemma idag, så vi ska göra det till en mysig tisdag! Funderar på om vi ska åka en sväng med min mamma, men inte förrän i eftermiddag! Vi får se vad orken klarar!

God morgon på er!
Hoppas ni sovit gott!
❤️

Likes

Comments

Har haft mitt livs "ledsnaste" dag.
Haft tåren i halsen hela dagen, ögonen har varit helt gråtfärdiga, krokodil tårar... ja! Såhär har min dag sett ut! Men! Jag har även haft barnen! Mina älskade barn! Hade inte klarat mig en dag utan er!

Jag visar sällan mina barn att jag är ledsen. Däremot idag så berättade jag för båda två att mamma inte mår så bra, att jag har en ledsen dag idag. Fick till svar från min lilla på 3 år "nej mamma inte ska du vara ledsen, vi ska göra dig glad mamma" 💗💗💗 Alltså! Hur fina!! Ni gör er mamma mer än lycklig och jag blir helt gråtig nu när jag skriver här till o med! Herregud! Vad är det för fel på mig?

Och min vackra man! Ja en dag så ska han ta mig tusan bli min man på riktigt, och jag kommer kalla han det ända tills dagen kommer!! Du är min sol i mörka dagar, mitt leende när jag är ledsen, min klippa i stormen, den stadiga grund när marken sviktar, min soulmate, min bästa vän! 💗 Utan dig är jag inget, utan dig är jag noll. Du och jag! Vi två! We make a pretty good team, baby 💗💗

Oliwer har varit hos tandläkaren idag igen. Plastat sina tänder. Och det gick fruktansvärt BRA! En high five på den! Blir eftermiddags tider framöver för den där grabben, vill jag lova. No more early dentist-mornings! 😅

Nyligen tagit mitt kvälls-piller, dags att dra igång tvn.
Godnatt på er / 🌷🌷

Likes

Comments