Nu är livet på topp.
Jag känner att Jag börjar må bra.

Mitt hjärta har fått ett plåster o börjat läka.
Min själ har börjat sjunga efter många år av tystnad.
Och jag.. jag njuter av varje dag med mina tre grabbar.

Jag har allt jag någonsin önskat mig o mer därtill.

Jag älskar livet.
Och jag älskar det här livet!

Likes

Comments

🌸 En ledig söndag. 🌸

Likes

Comments

❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

Likes

Comments

Idag tog jag tag i saken, idag börjar min resa mot ett "löpigare liv" 😄
Jag gillar inte att springa omkring överallt, har lite dålig fantasi gällande vart jag ska ha vägen osv.. så tänkte att back träning måste vara bra, och oj så rätt jag hade!!! Det var ju jätte jobbigt!! Sprang kortare och längre längder i intervaller i 20min. Det ni! Jag höll dock på att kräkas redan efter första långa längden 😅 Men det är en annan historia!

När jag var klar och skulle bege mig hemåt, så kom jag på mig själv med att le ett så stort leende. Flummigt värre! Tänk er en tjej i tränings kläder i skogen, kommer gående i rätt hög fart och med världens pepsodent leende! Ja pinsamt värre, o hoppas verkligen inte att någon såg mig! 😂

Jag kände mig jätte stolt som tog tag i detta.
Nu inväntar jag mitt svar från 24seven, då mitt kort hamnat nån annanstans så behöver ett nytt kort. Hoppas att de kan lösa det så fort som möjligt så jag kan börja gym-träna den här veckan! Skulle så gärna vilja börja redan imorgon 🙏💪

Härlig söndag! 🌷

Likes

Comments

Jag har skrivit ihop en liten lista på saker jag vill, tänkt eller vill förbättra under år 2017!

• TA KÖRKORT!

• Åka till det stora gula varuhuset 😉
• skapa fina minnen med barnen!!
• försöka tänka mer på mig själv, o på vad jag behöver. Tänker försöka hitta mig själv, den Linda jag är bakom den här mammans ansikte o kropp.
• börja gym träna igen.
• stressa mindre.
njuta av nuet.


jag drömmer även om att åka till New York, London eller Paris men tror inte det blir under det här året men drömma kan man ju alltid göra. 😊

Såklart finns det hundra andra saker man hoppas kunna göra, tjäna massa pengar, köpa nya vår kläder till mig själv, köpa de där skorna man länge velat ha osv.. men det är ju bara ting! Jag vill försöka få ordning på mitt liv, få ordning på saker o ting som sker hela tiden, så jag måste ju börja nånstans.. o jag väljer att börja arbeta med mig själv!Likes

Comments

Då var man anmäld till årets största löparupplevelse i Norrköping den 8 juli.
Tillsammans med mina fina brudar Lisa, Camilla och Becca. 😍
Vi ska köra lite hinderbanor och vid varje station blir man nedsprutad av massa färger så man kommer va en blandning av Regnbågens alla färger när man kommer i mål. 😜 Nu har man nåt att se fram emot i sommar.

8 juli.

Så fort snön är väck, så ska jag börja träna i backen, har hört att backträning ska va så sjukt bra för kroppen..😄

Likes

Comments

Hej på er!
Skulle varit ledig idag egentligen men blev lite extra jobb idag! En kanon bra dag har det varit!

Nu känns allt sådär bra igen när allt bara flyter på. Har även pratat lite med chefen, lite vad som händer här hemma osv.. o hon sa även att hon vill att jag ska ta truckkort, så hon bokade in mig den 2 februari tillsammans med 3 andra kollegor. Så jäkla kul!!! Däremot har jag inget läshuvud så det ska bli väldigt intressant de här känner jag haha! 😜 Aja, det går väl som det går men ska försöka få ett godkänt iaf.

Efter jobbet var vi o hälsade på släktens nya familje medlem, Sigge. Så himla söt!! 😍 Han somnade till o med i min famn 😉 Lilla sötfisen!

Just nu ligger jag i badkaret, varmt som satan!! Tänkte gå o lägga mig efter detta, kolla på ett avsnitt av Californication innan jag blundar mig till sömns.

Hoppas er tisdag varit toppen!
/ 😘😘

Likes

Comments