HEJSAN HOPPSAN​
Sitter på lite rast just nu, tar mig lite kaffe efter lunchen. Det går faktiskt rätt så bra på jobbet idag. Jag känner dock av min ena skinka/ben/fot... gör ont i mellan åt. Lite sådär störigt ont så man får skaka benet lite... man kan väl inbilla sig om att det "Går över".

Slutar 17:15 idag men i morgon är jag ledig igen. Då har jag tänkt o städa av lite hemma, samt ta all jäkla tvätt som bara byggs på hög. S U C K. Det värsta hemma arbetet. Hoppas det finns fler än jag som avskyr den sysselsättningen?

Helgen börjar gå mot sitt slut. Men ikväll hoppas jag på en film med min stora älskling. Hoppas ni har en skön söndag ✨

KRAM /L 💎

  • life

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar
1.) Lorèal Oslo Ljus Crystal Blond nr 11:11 här . 2.) Lorèal Silver mask för att ta bort de gula tonerna här . 3.) Mood Silver Blond nr 107 här

_________________________________________________________________

Jag vet inte varför det Jämt ska spekuleras i varför Man som gravid ska färga håret, bland annat. Helst ska man inte färga över huvudtaget. Pga alla kemikalier. Vilket i sig vore helt galet kan jag tycka. Mitt hår o mina celler, bebis ligger tryggt inne i moderkakan, med sina egna celler bland annat... Jag har väl inte läst på Just för jag Tycker det verkar helt konstigt.

Men jag tänker som såhär. Jag färgade håret med båda mina pojkar i magen och så vitt jag vet, är båda två helt friska. Visst att det låter som en självklarhet MEN är en graviditet en självklarhet i sig? Svar Nej. Finns ingen garanti för nånting förrän Bebis är född .. Om ens då? Skulle forskningeb däremot bevisa att det verkligen Är skadligt för fostret så hade det gjorts för länge sen...

Det är ju så sällan man färgar håret under dessa 9 månader.. Kanske uppemot två gånger. Tror inte helt på vad som sägs i alla trådar på familjeliv eller Fb-grupperna. Jag tycker man ska gå på ens egna känsla! För det finns helt ärligt varken ett rätt eller ett fel i att Färga håret själv, hemma.

_________________________________________________________________

This is only my  opinion.

Är du gravid o färgar håret?

Gillar

Kommentarer

◾Känner av något på höger sida av skinkan o ända ner på låret som gör fruktansvärt ont. Kanske kan vara ishias?
◾Fått foglossning även denna gång, mellan v 10-12, dock inte så jag inte kan gå som med Isak..hittills är den "mildare".
◾Mår fortfarande illa, dock inte i närheten av vad jag gjorde till en början o till ca v 16.. men ändå jobbigt med det förbaskade illamåendet.
◾Huvudvärk - en BM sa att man kan få gravidmigrän (and I guess I've got that!)
◾Har troligtvis fått sammandragningar redan - magen blir hård som en boll när jag ex går i trappan hemma, cyklar eller gör något som kroppen inte klarar av.

◾Är ofta yrslig, blir det även mer o mer för varje dag som går. Man kan ju undra hur detta ska sluta?! 

Men trots detta, så är måendet inte i närheten av hur jag mådde med grabbarna.. vi får väl hoppas att jag Bara får ha det såhär och att det inte blir värre. Jag är ju snart även halvvägs in i graviditeten så vad begär man liksom?🥰

Gillar

Kommentarer