Fredagsmys med mamma och Max 😊❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments


Min uppväxt har inte varit världens bästa, det är väl ingens egentligen. (familjen, skolan, vänner osv).

Jahapp, nu då? Vad ska man göra nu när skolan är slut?
Mina tankar efter skolan va slut och augusti närmade sig, man hade ju ingen skola att gå till.

Veckan efter studenten så skrev jag in mig på arbetsförnedringen (arbetsförmedlingen) sen tog jag sommarlov och försökte njuta och vara glad över att man äntligen hade tagit studenten som man längtat efter i så många år, men det var lite svårt då jag blev dumpad av mitt ex och mådde riktigt dåligt 😢

Jag försökte njuta och söka jobb osv men tyckte det var svårt då jag var väldigt knäckt efter mitt ex och så var jag väldigt inriktad på att bara söka såna jobb som jag hade utbildning inom men så kan man inte tänka och det har jag lärt mig idag 👌 Var några företag som hörde av sig och ville att jag skulle komma på intervju och det var självklart telefonförsäljarjobb, tänkte att det skulle ju vara super men det var det inte! Jag var på intervjun men gick inte dit nå mer o det var tur det, (kan kanske berätta i ett annat inlägg).

När Augusti/September började så började jag gå kurser på arbetsförnedringen, det var skönt att börja göra saker igen men tyckte att dom var helt meningslösa då dom inte gav någonting, kurserna pågick under 2 års tid men sen började jag plugga upp några betyg under ett år.

Har sökt jobb sen 2013 och inte fått ett enda skit, riktigt trött på att bara gå o söka en massa jobb men det ger INGENTING, började tappa lusten på ALLT och började må ännu sämre, började gå till olika killar för att få uppmärksamhet och jag lät dom utnyttja mig sexuellt, ja jag vet att det är riktigt fel men jag brydde mig inte, mina känslor var helt borta, kände mig typ mer död än levande, kändes som att jag gick runt som en zombie. Hade kontakt med en killkompis under den tiden och han sa att jag skulle gå till Capio för att göra en utredning och kanske få nå medicin för att börja må bättre, jag gjorde som han sa, jag gick dit, gjorde en utredning och fick antidepressiv medicin utskrivet.Likes

Comments


Min uppväxt har inte varit världens bästa, det är väl ingens egentligen. (familjen, skolan, vänner osv).

Jag vill inte, jag orkar inte, jag hoppar av. Jag vill, jag orkar, jag hoppar inte av.

Så gick mina tankar under hela gymnasietiden, första året var värst, jag pallade verkligen inte med skolan, jag ville bara hoppa av och börja jobba och tjäna egna pengar men jag visste också att om jag inte går klart gymnasiet och skaffar mig en utbildning så kommer jag få det väldigt svårt att hitta något jobb så jag gick klart skolan, visst..jag hade inte världens bästa betyg men är grymt stolt över mig själv att jag INTE hoppade av. Jag hade fått massa erfarenhet, praktik på olika platser och så hade vi UF (ungföretagsverksamhet) där fick jag ju lära mig hur man går till väga för att starta eget företag om man nu en dag skulle vilja göra det 😊

Om jag har några som läser min blogg som går i skolan och ska börja gymnasiet efter sommaren/några som går på gymnasiet och som är trötta.. hoppa INTE av! Det är ingen bra idé och du kommer känna dig så himla bra och bäst sen när du tar studenten och springer ut!

Likes

Comments


Ja..som rubriken lyder.. Det är superväder här nere, skulle gå på ett ärende o hade solen i ryggen typ hela tiden, när vi kom fram till platsen vi skulle till så var det tydligen lunchstängt så jag och Max gick på en liten promenad.
Jagade lite pokemon och skulle fightas så stod med ryggen mot solen i typ 10min max och resultatet ser ni på bilderna här nedanför hahaaha 😄

Jaa..som ni ser..VÄLDIGT fint, NOT! Hahaa. Glömde ta med mig linnen hit ner då det var ganska brådis och dom enda linnena jag har här nere är träningslinne 😞 Vill INTE se ut såhär till Gotland så blir att försöka sola bort detta så gott det bara går, men det får bli när rodnaden lagt sig.

Likes

Comments


Det har hänt massa saker den senaste tiden, eller inte hänt men saker man gjort.

Mamma har varit ledigt i tre veckor så i två veckors tid har vi passat på att rensa i vårat förråd som är fylld med massa gamla saker från man va liten, så som kläder, leksaker m.m, självklart finns det andra saker också men mest mitt o brorsornas gamla saker. Jag hittade massa gammalt som man totalt glömt bort så det var kul 😁
Vi ska ha en loppis hade vi tänkt, men är tyvärr inte klara på långa vägar men jag har fått lite kläder sålt men det finns MYCKET kvar!

Jag och mamma har också börjat att göra om inne på lilla toaletten, den hade en makeover men vi är inte klara än då det kommit annat emellan o först målade vi med en för mörk färg så va tvungna att åka o köpa ny ljusare färg.

I söndags ringde Max mamma till honom och var mycket orolig, det hade blivit kaos här nere i Kristianstad så vi var tvungna att åka ner akut hit, tänker inte gå in på detaljer men jag hopas och ber att allting här nere kommer att lösas 😢 Är fortfarande här nere och blir nog kvar några dagar till.


Så..ja.. det är lite av de som varit den senaste tiden.


FÖREBILDER INNE PÅ LILLA TOALETTEN (VIT TAPET SOM INTE ÄR SÅ VIT LÄNGRE MED EN BÅD, TOAHÅLLARE PÅ VÄGGEN)Likes

Comments


Min uppväxt har inte varit världens bästa, det är väl ingens egentligen. (familjen, skolan, vänner osv).

Enda sen jag var liten så har jag alltid varit för mig själv, man kunde sätta mig på ett ställe o sen satt jag kvar på just den punkten tills någon tog mig därifrån. I skolan så var jag också för det mesta själv, både på raster, i klassrummet och i matsalen.

Hemma var det bråk o tjafs mellan föräldrarna, i skolan från årskurs 4 upp till halva 9an vart man slagen, strypt, knuffad, släpad på golvet (går inte in på detaljer), hade kontakt med kurator under hela den tiden men hade också en underbar vän här hemma som hjälpte mig så mycket han bara kunde. Jag skolkade tyvärr massor, kom efter med pluggandet och det slutade med att man fick gå 1år på individuella programmet där jag pluggade upp kärnämnena, svenska, matte o engelska.
En stor del av mig ville bara hoppa av skolan och skita i allt som har med skola och utbildning att göra men jag vet att om man inte går klart skolan och skaffar sig en utbildning så kommer man inte så långt här i livet och det blir svårare att få ett jobb, så jag gick kvar det året och hoppade sen på Handelsprogrammet på Tyresö gymnasium i/utanför Stockholm.


Likes

Comments

Jaa jag suger verkligen på uppdatera bloggen! 😞

Det finns så mycket man har i huvudet som man vill skriva om men..får inte ner det helt enkelt, vill att bloggen ska bli som en dagbok med bilder osv som ni läsare ska kunna ta del av.


Likes

Comments


Idag har det varit en riktigt lång och seg dag, vaknade vid halv 9 tiden, var uppe någon timme men sen gick jag o la mig igen och låg där många timmar p.g.a smärta!
Förra veckan halkade jag på blankis och gjorde illa mitt vänsterben på något konstigt sätt, var o röntgade den förra söndagen men som vanligt så visas det ingenting... 😞 Läkaren sa bara att det kan ha blivit en rejäl stukning men jag tycker att det borde ha blivit bättre eftersom det gått en vecka men det har det icke! 😞

Vid 16 tiden gick jag upp o käkade, sen spelade lite fia med knuff och sen satte igång med ljustillverkning, jag och sambon håller ju på med lite egentillverkning av olika saker och just nu håller jag på med ljus, så om det finns några där ute som vill ha är det bara att beställa 😉 😄


Likes

Comments


Jag och min sambo har skapat en sida på Facebook där vi kommer att lägga upp egentillverkade saker och erbjuda olika tjänster inom fotografering, just nu håller jag på att tillverka egna ljus men kommer också börja tillverka egna smycken och sälja bilder.

Just nu är den under uppbyggnad så finns inte så mycket att kolla in än, men gå gärna in och gilla så kommer ni få uppdateringar om saker och ting 😃


https://www.facebook.com/Linmax9389/


Likes

Comments