Herregud om 118 dager skal jeg på min livs første konsert. Jeg har faktisk aldri vært på en ordentlig konsert, i en ordentlig stor hall. Så dette er virkelig noe jeg ser frem imot. Å jeg skal ikke på hvilken som helst konsert heller. Jeg skal nemlig på Enrique Iglesias i Telenor Arena. Herregud, som jeg gleder meg. Å tenk at jeg endelig skal få se Enrique. Jeg kan virkelig ikke tro det er sant, men jeg gleder meg virkelig som en unge.

Vi har bestilt stå plasser, noe som egentlig er helt greit. Jeg elsker jo å danse, så da har jeg jo absolutt muligheter for det da. Om vi ikke står som sild i tønne, men det håper jeg ikke. Men som sagt, jeg stor gleder meg og billettene har vi - så vi er garantert plass. Wooho! Noen andre som skal dit i Mars?

- Linda Taylor

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments


Fy søren. I går jobbet jeg hele dagen. Å når jeg sier hele dagen, mener jeg faktisk fra 06:00 til midnatt. Så om jeg var sliten da jeg var hjemme 00:31 tiden, det kan jeg skrive under på. Det er ikke ofte jeg jobber doble vakter, men det hender seg. Da jeg ser jeg kan klare det. Jeg klarte det i går, men jeg var rimelig fornøyd da jeg var ferdig i går kveld.
Jeg har dessverre arbeids helg denne helgen, så at det blir mye varierende innlegg fra meg. Det kommer nok ikke. Men jeg jobber fast hver tredje helg, så selvom det kan være slitsomt i blant - så pleier det å gå ganske så greit.

Så selvom jeg våknet med hode vondt og sulten som en hest i dag, så føler jeg meg ganske uthvilt. Jeg er riktig nok ikke helt klar for ei ny økt enda, men det kommer seg i løpet av noen timer.


Nei, nå ble det mye jobb snakk her. Noe jeg egentlig prøver å unngå så langt det er mulig. Så da bytter vi tema til noe som er litt mere relevant. Hvordan jeg har det!
Den siste uken har jeg faktisk hatt det utrolig bra med meg selv. Jeg har ikke noe utløsende faktor annet enn at jeg har jobbet overtid, men bort ifra det: så har jeg det utrolig bra om dagen. Både med meg selv og tilværelsen min. Så hver dag som har vært bra, håper jeg selvfølgelig at neste dag også blir det. I dag har jeg litt små vondt i hode og små sliten, men i løpet av dagen tror jeg virkelig at det kommer seg. Nå er det mat og sofa tjeneste som gjelder.

- Linda Taylor

Likes

Comments

Hverdag


Farget håret.
Håret mitt er noe jeg egentlig er veldig redd for. Jeg hater å klippe det, å jeg hater og ha ettervekst. Nå begynner etterveksten å komme snikende, så nå er det på tide og få farget håret igjen. Jeg farger det selv hjemme. Blir like fint. 

Kjøpe ferdig julegavene. Jeg har kun fått kjøpt en halv julegave, så jeg har da iallfall begynt.

Finne på mer. Egentlig syntes jeg det er veldig deilig å bare være hjemme, men samtidig så elsker jeg å finne på litt sprell. Så i November har jeg planer om å være mere sosial og kanskje finne på mere ting ute.

Kjøpe meg julekjole. Jule kjolene jeg har, har jeg allerede brukt ett par ganger for mye. Så i år har jeg planer om å investere i en ny kjole. Har dere noen forslag?

Handle mindre sminke. Er det noe jeg bruker mye penger på. Så er det sminke. Denne måneden har jeg faktisk ikke planer om å bruke noe penger på sminke, og så langt - går det veldig bra. Klarer jeg å holde meg resten av måneden da tro?

Få julestemning. Å ha julestemning er noe av det koseligste jeg vet. De siste årene har jeg ikke hatt noe julestemning. Så allerede har jeg drukket en julebrus, kjøpt en julenisse og hørt litt på jule sanger. Kanskje stemningen i år kommer. For vi har allerede fått snø. Trist, men sant.

Likes

Comments

Personlig


💙


Er det noen jeg virkelig elsker her i verden, er det den lille gutten her. Min lille hjerteknuser på 2,6 kilo. Lille Nemo. Min lille Chihuahua gutt. Nemo kjøpte jeg sammen med en da værende kjæreste, men da jeg bestemte meg for å gå ut av forholdet. Valgte jeg også å ta med meg Nemo. Å det angrer jeg ikke ett sekund på. Han er absolutt det beste som har hendt meg, og jeg er utrolig stolt over å være matmoren hans. Se så skjønn da.

- Linda Taylor

Likes

Comments

Hverdag


Ja, det er nemlig yrkestittelen jeg har hatt det siste året. For nøyaktig litt over 1 år og 1 måned siden ble jeg lærling som helsefagarbeider. Og om litt over 4 måneder går jeg opp til fagprøven som helsefagarbeider. Er det ikke bare det helt sinnsykt? At om 5 måneder kan det hende jeg har en utdannelse. En utdannelse jeg trives i og selvfølgelig kan bygge videre på om jeg måtte ønske det. Jeg syntes faktisk det er helt vilt. Jeg føler det ikke er lenge siden jeg satt på intervju på kommune huset i Nes og var drit nervøs. Å nå er jeg er. Lykkelig og tilfreds 1 år og 1 måned senere!!

Til de av dere som kanskje er små usikker på hva en helsefagarbeider er. Så er det omtrent det samme som en hjelpepleier. En helsefagarbeider har ikke like mye ansvar som en sykepleier når det kommer til stykke. Å jeg kan godt komme med 50 argumenter om hvorfor jeg ikke vil bli sykepleier selvom jeg har muligheten, men det tror jeg vi dropper. Så en helsefagarbeider kan jobbe så og si de samme stedene som en sykepleier. Selvfølgelig ikke med alt det samme, men mye av det. Også har vi ikke da ikke de samme ansvarene.


Grunnen til at jeg valgte å søke som lærling var fordi jeg alltid har elsket å jobbe med mennesker og jeg trengte å komme meg vekk fra Gardermoen. Så da følte jeg at det var det mest riktige valget for meg. Å det var det absolutt. Jeg føler overhode ikke at jeg har valgt feil på noen måte. Å jeg vet at når jeg blir ferdig, så har jeg så utrolig mange muligheter på hvor jeg kan jobbe og hva jeg eventuelt kan gjøre videre. Jeg vet selvfølgelig nå hvor jeg ønsket og jobbe, men det er jo uheldigvis ikke opp til meg.

Å være lærling har gitt meg så utrolig mye glede. Jeg tror faktisk dette året har vært det beste året på mange år - jobbmessig. Jeg har lært så utrolig mye. Jeg har lært så utrolig mye om meg selv. Jeg har blitt kjent med så utrolig mye enestående og flinke mennesker. Og jeg har fått venner for livet. Hva mer kan jeg egentlig be om?


Så når det er sagt vil jeg anbefale alle og velge den samme veien som meg. Jeg var kanskje litt eldre enn de fleste som velger å søke som lærling. Men helt ærlig, så spiller ikke det noen rolle. Jeg føler allikevel at jeg er en av gjengen på alle måter. Så hvis du trives i helsevesenet og om du også er skole lei - søk som lærling i din kommune. Du kommer virkelig ikke til å angre. Pluss at du får betalt under utdanning.
Så om snaue 5 måneder kan jeg være helsefagarbeider. Og om jeg gruer eller gleder meg mest - det er jeg usikker på.

- Linda Taylor

Likes

Comments


Jeg føler og får ett inntrykk av at mange der ute gjør ting for at andre skal være lykkelige og ha det bra. Men er det, det som er formålet med livet? Å tilfredsstille alle andre? Hmm. Jeg tror egentlig ikke det. Jeg tror vi egentlig bare burde gitt faen i det, og egentlig bare gjort ting som gjorde oss selv lykkelige. For etter hva jeg har lært med 24 års erfaring, så kan man ikke gjøre alle tilfreds. Noe som egentlig sier seg selv. Så av og til, må man bare være litt egoistiske og gjøre hva som føles riktig for en selv..

Jeg skulle absolutt ønske at det var like lett i praksis, som det er i teorien. Men sånn er det nok en gang ikke. Vi skal alltid tilfredsstille andre før oss selv. Å for en periode så fungerer det, men for en stund - så fungerer det ikke. Det sier stopp, og du selv trenger og føle på lykke. Så la oss gjøre det. La deg selv være lykkelig og leve litt. Lov meg det? Tenk på deg selv først. Sett deg selv i fokus og gjør noe med dine behov. Det er viktig. Å det er selvfølgelig viktig i lengden.

Det var dagens visdoms ord fra denne jenta. Nå skal jeg gjøre noe for meg selv. Å det er og se på bonde romantikken på tv2 sumo. Selvom det er en liten glede i hverdagen, så er det en glede.

- Linda Taylor

Likes

Comments


Fjhoooo. Da er jeg endelig ferdig med 14,5 time overtid denne helgen. Å det føles veldig deilig akkurat nå. Jeg angrer overhode ikke på at jeg sa ja til å jobbe denne helgen - for jeg trives veldig med å jobbe. Noe dere kanskje ikke visste om meg, men det er at jeg har tre jobber. Ja, du leste riktig. Jeg har tre jobber og jeg jobber alle tre stedene. 100% som lærling i hjem kommunen, tilkallings vikar på Gardermoen i den gamle jobben og tilkallings vikar på ett sykehjem i Eidsvoll. Så hvis dere lurer på hva jeg bruker dagene mine til når jeg ikke skriver til dere, så er det å jobbe. Haha. For ett liv. Men jeg har overhode ikke en plan om å leve slik resten av livet, men kun til jeg er ferdig utdannet som Helsefagarbeider og selvfølgelig får meg en fast jobb som det. Frem til det, får jeg bare jobbe ræva av meg.

Resten av denne hellige Søndagen har jeg planer om å ligge rett ut. Jeg har nettopp fått vrengt av meg klærne og ligger i sengen akkurat nå. Noe som var veldig deilig. Jeg har store planer om å ligge her en god stund, før jeg står opp og varmer meg litt pizza fra i går.
Formen er usedvanlig fin denne helgen, så om den kan holde seg slik kommende uke også - så skulle jeg blitt veldig fornøyd. Men nå føler jeg at jeg kun skriver tull til dere, så da avslutter jeg her også ønsker jeg dere en innholdsrik Søndag videre.

- Linda Taylor

Likes

Comments

Visste du noe av dette?


Jeg har silikon. Jeg tok silikon i 2012 og angrer ikke ett sekund på at jeg gjorde det. Jeg er takk og lov ikke en person som viser det, men det har hjulpet veldig på selvtilliten min.

Jeg er sinnsykt kresen. Jeg kan spise det meste, og smaker gjerne på mat jeg aldri har smakt på før. Men utenom det, så er jeg veldig kresen når det kommer til matveien. Finner jeg no jeg liker, kan jeg gjerne spise meg lei på det.

Jeg hater edderkopper, krypdyr og slanger. Er det noe jeg får helt frysinger av, så er det virkelig det. Får ikke sagt hvor ekkelt det er. Mennesker som har dette som husdyr, dere forstår jeg meg bare ikke på.

Jeg kjører som ett svin, men er livredd for å miste lappen. Jeg har riktig nok aldri fått en fartsbot. *Bank i bordet*. Men parkerings bøter. Det har jeg vell fått 3-4 stykker av. Men uansett hvor redd jeg er for å miste lappen, så kjører jeg ganske så brutalt.

Jeg elsker sjokolade. Dette er vell kanskje noe dere ser på meg. Haha. Men er det noe jeg virkelig elsker her i livet, så er det sjokolade. Å der har jeg heller ingen stor favoritt. Bare det er noe som helst med sjokolade - så kan jeg omtrent spise meg kvalm på det.

Tidlig i år tok jeg nesten selvmord. Jeg tenkte jeg faktisk skulle skrive ett eget innlegg på det, så her får dere bare en teaser.

Å være dømmende. Jeg har vært en veldig dømmende person, men etter som årene har gått har jeg virkelig lært at man ikke skal dømme før man kjenner noen. Så å dømme noen før jeg kjenner dem. Det gjør jeg ikke lenger!!

Jeg kan maule tacolomper. Er det noe som er min guilty pleasure, så er det absolutt taco lomper. Jeg kan kjøpe en pakke og små spise av den når jeg blir sulten. Med absolutt ingenting. Det er jo bare såå godt.

Likes

Comments

Kropp er topp.


I dag orker jeg ikke skrive noe. Hodet mitt er tomt for ider akkurat nå, og det eneste jeg trenger nå er jeg en dusj. Jeg forsov meg nesten til vakt i dag, og jeg har nettopp vært på trening. Så en dusj nå - det hadde vært knall.
Men jeg har det bra. Hatt det veldig bra i dag. Å jeg håper at helgen også blir bra. Så utenom at jeg lukter vondt, og har ett hår som ser ut som om det er på overtid - så ønsker jeg dere en flott Fredag videre.❤

- Linda Taylor

Likes

CommentsDa jeg skrev det siste innlegget i går, var det en tanke som gikk gjennom hode mitt. Medlidenhet!! For en snau uke siden fikk jeg beskjed at jeg skrev for sympati og medlidenhet. Å da tenkte jeg; oi! Noe her har tydeligvis blitt misforstått. Dere kan godt gi meg så mye hat og pes dere bare måtte. Men en ting skal være sikkert.
Medlidenhet!! Er virkelig det siste jeg søker. Jeg har aldri vært en person som vil at andre skal syntes synd på meg, og gi meg sympati. Jeg hater å stå i fokus med mine problemer da jeg vet andre der ute kan ha det værre.

Så når vi har det klart. La oss gå videre. Syntes du synd på meg. Takk for omtanken ❤️ Det setter jeg veldig stor pris på. Men jeg har aldri bedt deg om det. Jeg skriver for å lette tankene, jeg skriver for min egen del, jeg skriver for andre sin del. Jeg skriver overhode ikke for sympati og medlidenhet.

- Linda Taylor

Likes

Comments