Personlig


I mine øyne velger jeg en venninne fremfor en fyr. Blir en venninne dumpet, vil jeg hate eksen hennes like mye som henne. Sier hun at jeg gjør noe som sårer henne - vil jeg respektere det. Det i mine øyne er: ett ekte vennskap ❤

Sånn. Da er jeg klar for å dele min historie med dere. Historien som har gjort at jeg har mistet en stor del av meg selv. Men takk og lov har noen klart å fylle den plassen på nytt. 15 år med vennskap betydde mye for meg, og det sies at om ett vennskap varer over 11 år - så vil det vare livet ut. Nei, det stemmer dessverre ikke. For det er jeg ett levende bevis på. Jeg hadde en venninne. En venninne gjennom mange år. Nærmere 16 år med vennskap. Sterkt vennskap, iallfall fra min side. Men da fyren som fikk meg på antidepressiva, knuste hjerte mitt og fikk meg helt ned i grusen - dumpet meg. Da skjedde noe jeg overhode ikke hadde forventet meg.


Jeg hadde endelig en god periode. Jeg hadde bursdag og bestemte meg for å gå ut i Oslo, spise meksikansk mat og selvfølgelig drikke noen øl. Jeg avsluttet dagens telefon samtale med min daværende ¨beste venninne¨ for å gjøre meg i ordning til kvelden. Tiden og timene gikk. Jeg koste meg og hadde en ganske så behagelig feiring. Så skulle jeg sjekke sosiale medier og der ser jeg noe jeg overhode ikke hadde trodd jeg skulle se. Min daværende ¨beste venninne¨ brukte dagen sin sammen med min eks.. Da snakker vi om eksen som knuste hjerte mitt og fikk meg på tablettene jeg går på den dag i dag.
Hun visste hvor mye han hadde såret meg. Hun visste hvor knust jeg var og hun visste hva jeg mente om saken. Jeg følte en kjempe klump i magen og følte meg skulle spy. Jeg ble uvel og svimmel. Hva har skjedd?


Jeg lot være med å konfrontere henne den kvelden. Dette var min kveld, og jeg skulle nyte den - så langt det lot seg gjøre. Men jeg kunne virkelig ikke gi slipp på bildene jeg hadde sett, tankene jeg hadde gjort meg opp. Jeg hadde virkelig blitt svikta. 15 år? Og nå betydde de ingenting.
Jeg tok opp saken dagen etter og diskusjonen gikk over flere dager. Jeg fikk beskjed om at jeg overdrev og at det jeg sa bare var tull. Så utfallet ble: de er venner og her sitter jeg. Dolka i ryggen. 15 år med vennskap hadde ingenting å si.
Egentlig blir jeg litt stum over den saken her. For i mine øyne er det ikke slik det skal være. Man skal støtte hverandre oppover, respektere følelser og meninger. Å rett og slett være der for hverandre i tykt og tynt. Jeg trodde jeg hadde en slikt vennskap, men så feil kan jeg faktisk ta.

Jeg har bestemt meg for at dette er første og siste innlegget jeg skriver om denne saken. For denne saken, sånne personer fortjener faktisk ikke min energi. Jeg har andre ting jeg må fokusere på. Viktige ting jeg må fokusere på, så at dette skal ta energi fra meg. Det er jeg faktisk over. Jeg er over den saken her, og kan med dette innlegget omsider legge det bak meg. Så langt bak meg at jeg overhode ikke skal finne det igjen i arkivet.

- Linda Taylor

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hverdag


Herlighet, for ett snø ras det har kommet ute. Det er virkelig ikke til å tro hvor mye snø det har kommet de siste dagene. Jeg er litt usikker på hva jeg egentlig syntes om det, men sånn det ser ut ute nå så får jeg mest lyst til å gifte meg. Tenk dere de vakre vinter bildene da!! Jeg bare ser det for meg egentlig, men bryllup!!! Det kan jeg vell egentlig bare se langt etter. Så siden det ikke blir noe bryllup på denne frøkna, så får jeg vell egentlig mislike det. Så jeg misliker all den snøen som har kommet, egentlig ganske sterkt. Det er glatt, slafsete og umulig å ta seg frem noen steder. Og siden jeg jobber i hjemmetjenesten i Nes, er det veldig viktig at jeg kommer frem her og der. Men i går var ikke det kjempe lett.. Men sånn er livet, og vi bor i Norge - så egentlig burde vi bare være vandt med sånn det er ute her på Østlandet nå. Så klage? Det gidder jeg ikke. Selvom jeg egentlig har lyst til å klage som en gal... Hehe. Dobbel moralen slår inn.


Nå holder jeg på med det store oppussning prosjektet jeg har startet på. Andre strøk med grunning er snart på veggen, og det snart klart for farge. Selvom det ser helt jævlig ut akkurat nå, så vil jeg tro at det blir veldig fint da jeg blir ferdig. Selvom det bare er gangen opp i andre etasje, så er det jo litt viktig at den ser bra ut da. Eik er ikke helt min store favoritt, men takk og lov for at det finnes maling som kan skjule den grusomme eik fargen. Brrr.. Glad jeg ikke levde da det var inn. For søren. Det er ikke mye pent altså.
Men jeg lover å holde dere oppdatert på oppussingen jeg holder på med, så er jeg spent på å se hva dere syntes om gangen min.

- Linda Taylor

Likes

Comments

Personlig


Akkurat nå er jeg sinnsykt irritert, oppgitt og egentlig bare mest lyst til å gi faen i alt og alle. Beklager. Men jeg er så sinnsykt lei, og jeg er så ferdig med mennesker som ikke klarer å bevare ærligheten. Er det virkelig så forbanna vanskelig for visse mennesker og si sannheten. Det er snakk om små hvite løgner gang på gang på gang på gang. At jeg snart ikke klarer å telle antallet lenger. Eller vent. Jeg klarer ikke telle antallet lenger, for antallet er så høyt at jeg er usikker det finnes ett så høyt tall..
Søren ass.. Denne dagen har egentlig vært under middels bra, også bare eskalerer det nok en gang. Jeg ser at folk juger til meg, jeg har konfrontert folk med det - å enda så fortsetter dem. I det lange, og i det brede. Løgn på løgn. Skal det liksom aldri bli ærlighet!? Nei. 😡

Jeg er så sinnsykt tung i hode i dag, og øynene mine kjenner ekstremt tunge ut. Så tror ikke jeg skal presse kroppen så veldig mye nå, for da kan jeg fort bli syk. Egentlig hadde jeg x antall ting jeg skulle ha gjort og ordnet i dag, men hva gjør jeg? Ligger her. Ligger her og syntes synd på meg selv, for en hel haug med små ting. Men for meg så blir mange små ting over en periode, en ganske så stor ting til slutt. Å når tiden er inne, da klarer jeg ikke holde tett lenger..

Ærlige mennesker. Jeg forguder ærlige mennesker fra topp til tå. Om en person kan være 100% ærlig er jeg så utrolig takknemlig for det. For det er mye bedre å takle sannheten, enn å måtte leve på en løgn. Hvor er samvittigheten din når det kommer til andre mennesker? Nei, vet dere hva. Jeg gidder ikke en gang stille det spørsmålet. For de menneskene har antageligvis ikke noe samvittighet igjen. Den er råtna bort under all elendighet og løgn.

Nå lurer jeg faktisk på jeg skal lukke øynene ett par minutter i håp om at jeg våknet i bedre form/humør. For sånn jeg føler meg nå. Da er det ikke noe vits å ha meg våken. Tror jeg fungerer bedre som person i sovende tilstand akkurat nå.

- Linda Taylor

Likes

Comments

Personlig

Klokken er mye!
Ja, jeg vet det. Men jeg tenker for mye uansett, så jeg får ikke sove. Derfor har jeg bestemt meg for å virkelig begynne å skrive.

Har du glemt meg eller er du bare for opptatt? Greit, jeg kan innrømme det, jeg er lei meg. Det eneste jeg vil er å gråte, men samtidig er jeg for glad til å gråte. Men han har tatt min plass...
Det var jeg som skulle være sammen med henne, ikke du. Jeg hater deg for det, men samtidig var du en god venn. Du må skjønne at jeg elsker deg, for den du er. Selvom du velger han fremfor meg.

Jeg vil bort herifra. Til ett nytt sted og starte på nytt. For mitt liv her er kjedelig og dødt. Jeg vil ha mer spenning.

05. Oktober. 2008

Likes

Comments

Hverdag


Akkurat nå: ​Sitter jeg og ser på reprisen fra Farmen i går kveld. Planen var egentlig å komme seg opp tidlig og dra på trening, men så langt kom jeg dessverre i dag - da sengen var bedre.. 

Ukens opptur: Hva har jeg egentlig gjort denne uken da? Hmm. Jeg har vell egentlig ikke gjort så veldig mye spennende denne uken, men oppturen må vell være at jeg fikk lønning på konto. Så nå kan jeg bare kose meg.

Ukens begivenhet: Altså ingenting. Hva har jeg egentlig gjort? Jo, jeg har jobbet og det er det eneste jeg har gjort. Så dessverre ikke så mye å skryte av her heller.

Ukens nedtur: Det må være at det er lenge siden jeg har sett venninnen min. Å det syntes jeg er veldig trist. Det er en venninne jeg er veldig avhengig av og trives veldig godt sammen med. Så at vi ikke har hatt så mye tid sammen den siste tiden, syntes jeg er veldig dumt..

Mat opplevelse: Kylling paien jeg spiste på lørdag. Aldri spist før, men den smakte veldig godt. Ikke lignende noe jeg har spist før, så det falt virkelig i smak.

Denne ukens mål: Jeg kan ikke skryte av at det er så veldig mye spennende jeg har tid til, men jeg skal prøve å få gjort noe spennende. Om jeg får tid til, det vil uken vise.

- Linda Taylor

Likes

Comments

Hverdag


Altså, nå er snart denne helgen over også. Så da sitter jeg her og lurer på hvor ble egentlig denne helgen av? Jeg føler jeg ikke har fått noe ut av denne helgen, så her sitter jeg og føler meg relativt unyttig, bortkasta og æsj. Så nå er det snart uke, og det er full kjør igjen. Jeg skal jobbe hver eneste dag utenom fredag. Og hva kan man si? Jeg er en hardt arbeidene ungdom, og prøver å gjøre det beste jeg kan.

Kommende uke skal jeg faktisk prøve noe nytt. Jeg skal jobbe 1 natte vakt i hjemmetjenesten, og det ser jeg faktisk veldig frem imot. Blir spennende å se hva som skjer på natt, og kanskje jeg får noen nye utfordringer der. Spennende. Egentlig er livet ganske OK om dagen, men hadde vært morsomt om det skjedde noe spennende i hverdagen min snart. Er så kjedelig og ha ett så typisk og kjedelig liv. Men jeg står opp, smiler og møter dagen med ett åpent sinn.

Utenom at jeg har ett kjedelig liv, vanlige hverdager og åpent sinn - så er det 37 dager til jeg reiser til Thailand. Gleder jeg meg? JA, visst søren gjør jeg det. Da skal jeg sole meg, se landet og drikke øl. Haha. Takk og lov for at dere skal følge meg. Dere er jo best❤️

- Linda Taylor

Likes

Comments

Personlig


Gjentatte ganger har jeg fått spørsmål om hva som skjedde med mitt 15 år lange vennskap. Og gjentatte ganger har jeg sagt jeg ikke vil snakke om det. Fordi? Jo, nettopp fordi det er sårende for meg og det gjør vondt i sjelen min å snakke om det. Men akkurat nå ønsker jeg faktisk å dele denne episoden, eller jeg vurdere å dele den med dere. Ikke fordi jeg ønsker å henge ut noen, men jeg vil dele mitt liv. Mine erfaringer og mine sorger med dere. Og akkurat dette er en stor sorg jeg har bært med meg lenge.

Hva med nå? Jo, nå er jeg veldig over det stadige. Jeg har selv innsett at det er viktigere å ta vare på venner som vil deg godt, enn de som vil sikke deg i ryggen og le av det etter på. Hva tenker dere? Skal jeg sette med meg ned og få ordene på skjermen om hva som skjedde i mitt liv sommeren i fjord? Ikke bare på sommeren, men på min bursdag...Jeg kan godt syte, jeg kan veldig gjerne klage. Men vet dere hva! Det er sannheten. Sannheten er hard, brutal, sårende. Og sånn er livet. Så jeg skal tenke på det. Tenkte faktisk på dere og dette i går kveld, men kom aldri lenger enn ved tanken. Så nå har jeg drøfta det, og dere har fått høre hva jeg tenker. Også ser vi hva som skjer videre.. Nå skal jeg jobbe.

- Linda

Likes

Comments

PersonligÏ´m so sick of this shit¨

Jeg gjør faktisk ikke noe annet enn å ta i mot dritt fra alle rundt meg. Jeg er så møkk lei det at jeg nesten eksploderer. Vær eneste dag er det noe dritt som blir sleng til meg og er faktisk grenser på hva jeg tåler. Alt jeg vil er å flytte fra alt. Jeg er så sinnsykt lei dette hølet nå!!

Hvis det er noen som skulle finne disse brevene: vær så snill og ta vare på dem du er glad i. Jeg vet dem vil sette pris på det <3

27. Oktober 2008
- Linda Taylor

Likes

Comments

Hverdag


Ett hakk under her skrev jeg at jeg angret litt over at jeg hadde meldt meg på kurs i dag, rett etter jobb. Selvfølgelig var jeg trøtt som en spade når jeg kom ned til storsalen ved 14:00 i dag. Men jeg måtte jo bare stille opp når jeg først hadde kommet meg dit ned. Men over all forventning så var dette ett av de beste kursene jeg noen gang hadde vært på. Han var så engasjert, vittig og ikke minst humoristisk. Haha. For en kar. Virkelig min type mann altså.


Jeg er egentlig litt usikker på hva jeg skal si kurset handlet om, men det var veldig givende og vi fikk oss en skikkelig god latter. Så jeg vil virkelig anbefale alle som har muligheten til å gå på dette kurset og gå. Virkelig ett annerledes kurs, og du kommer garantert til å få deg en latter - ellers så har du dårlig humor!! Så dette var virkelig en god avslutning på dagen. Nå kan jeg ta lille helgen med god samvittighet.


Nå er jeg trøtt, sliten, fornøyd og egentlig ganske klar for å ta resten av kvelden fri. Fri og vekk fra dataen. I morgen har jeg 100% fri fra arbeid og skal nyte den med å sove lenge, og en Sverige tur med ei venninne. Akkurat sånn jeg liker Fredagen min. Så da nærmet denne kjedelig uken seg endelig ferdig. Takk gode Gud for det.

- Linda Taylor

Likes

Comments

Hverdag


Jeg skrev til dere i går og sa at dette var en kjedelig uke, og ikke nok med at den er så kjedelig som den får blitt. Så har jeg nemlig sagt ja til å bli med på kurs i dag. Frivillig. Etter arbeids tid. Altså? Hvor dum kan man egentlig være?? Jeg er stup trøtt og egentlig bare vil bli liggende på sofaen og syntes synd på meg selv. Men Neida, Linda skal leke vittig og melde seg på ett kurs hun ikke aner hva handler om en gang. YEEY ME!

Neida, nå hørtes jeg sinnsykt lei ut. Men jeg er litt lei om dagen. For å være ærlig er jeg jævla lei. Og alt av folk irriterer meg egentlig. Dem irriterer meg noe sinnsykt. Og ikke nok med at dem irriterer meg. Men samtidig så skal dem kverulere med meg. Uff, folk altså. Jeg trenger ikke sånne folk og dem trenger ikke meg. Så takk til dere.


Så nå mine flotte, trofaste lesere. Nå skal jeg kjøre videre i snø kaoset som er her i Nes i dag. Jeg nemlig på jobb i dag også. Men jeg liker jobben min, og trives veldig godt her jeg er. Pluss at jeg møter hyggelig pasienter som er hyggelig og gode. Så dagens høydepunkt er virkelig å være sammen med dem.

- Linda Taylor

Likes

Comments