Nu går jag över från SOLO till ett nytt företag, och inte visste jag att världens bästa kollegor hade planerat en fin avskedspresent till mig! Så himla glad är jag för denna fina drinkvagn från Madame Stoltz med gröna marmorskivor. Ser framemot att pimpa den ordentligt;)

Idag gick jag upp med tuppen och körde ur till stallet och red ut, vilken frihetskänsla det är att galoppera över åkrarna med livets häst!

Nu lördag utan planer, när hände det senast?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag reser väldigt mycket i jobbet. Det finns fördelar och det finns nackdelar med det givetvis, men jag skulle inte vilja ha det på något annat sätt som det ser ut nu. Jag är i ett skede i livet där jag gillar resandet. Jag känner mig fri och älskar att komma ut och träffa personalen i våra butiker, finns inget bättre.
Nackdelen är givetvis tiden man förlorar med sin familj, men då gäller det att kompensera detta när man väl är hemma. Att vara närvarande och lägga jobbet på hyllan där och då, och det har varit en rejäl utmaning för mig att kunna koppla av jobbet och koppla på, det tar tid men man lär sig...

Jag reser ofta ensam och då dinerar man ensam, som nu i skrivande stund sitter jag på en hotellrestaurang och iakttar alla gäster och tjuvlyssnar lite;) jag är född nyfiken och tycker det är så intressant att lyssna på folk och titta på folk.
Något som aldrig slår fel är att när jag sitter ensam så sätter det sig alltid en ensam man bredvid mig som vill prata och ha middagssällskap, jag må vara social men här blir det fasiken kalla handen direkt! Haha
Är alla män så? Med risk för att låta som Zara Larsson så bildas en inte alltför smickrande bild utav män som är på resande fot.

Likes

Comments

Godmorgon! Då sitter jag i mitt nystädade och rena hem och dricker mitt morgonkaffe. Hemmet luktar rent nästan lite för rent.
Igår runt 11 dundrade ett städteam på 3 damer in i vår lägenhet och körde igång någon form utav flyttstädning fast med möbler kvar, och vi ska inte flytta. En riktig grovrengöring. Det behövdes! Toaletterna och köket är där jag som sjuklig pedant ser riktig stor skillnad. I hela 5 timmar var dem här!
Jättebra och skönt känns det nu, men den där skaviga känslan består. Att ha någon som ska städa efter oss.
Jag trodde aldrig att det skulle ta så lång tid för dem eftersom jag själv anser mig vara en fena på att städa, å andra sidan har dem gjort allt. Väggar, tak och lyft på soffor och sängar och letat sig fram i alla skrymslen och vrår.
Vi ger detta året ut nu och ser om det känns bra och om det är värt det, så varannan vecka kör vi på med städhjälpen nu då.

Igår kväll fick jag craving efter Kalle och körde ut till ett nästintill tomt stall då alla inte kommit hem efter betet, kvalitetstid när den är som bäst.

Likes

Comments

Nu dricker jag mitt morgonkaffe och har alla fönster på vid gavel. Hatar när det känns innestängt och unket. Barnen har Barnkanalen på och än så länge är allt lugnt i vårt hem.
Om ett par timmar kommer ett städteam hem hit. Det är första gången vi har städhjälp. Det känns som var och varannan familj har det nu förtiden. Jag har nog aldrig haft en skön känsla kring det ämnet, städhjälp hemma -jag? Nej men jag kommer från en arbetarfamilj vi har inte städhjälp, vi gör allt själva. Känslan av att någon annan ska städa upp min skit är en otrevlig känsla, jag är uppfostrad att göra det själv, min pappa har alltid varit varit en sträng jävel men otroligt rättvis och ödmjuk och jag är honom evigt tacksam för min uppfostran. Det var hårda bud och att ha stökigt runt sig fanns aldrig på kartan hemma hos oss. Vi hade ingen städhjälp - det var sånt rika människor hade. Nu ligger landet annorlunda när det kommer till just ämnet städhjälp. Jag skulle kunna skriva en bok om detta, en bok om mina känslor för hjälp i hemmet. Vilken storsäljare!;)

Jag har nu kommit till en punkt i livet där både jag och J jobbar mer än heltid, vi har 2 aktiva barn, vi har hund och hästar i olika stall. Däremellan vill jag hinna ha ett liv med vänner och annat gött. Då är tiden knapp att hinna med städningen på den nivån jag vill att det ska vara..
Jag testar idag så för vi se hur det känns helt enkelt;)

En del av vår maskinpark här hemma, som ni ser finns det inte plats för en kaffebryggare också så jag kokar mitt morgonkaffe på ett lite annorlunda men old school sätt ;) för att lätta upp stämningen trycker vi in jordens största vas också.

Likes

Comments

En bröllopsdag är nu firad. Jag och han med stort H har nu varit gifta i 1 år. Vi har å andra sidan redan hunnit med att vara ett par i snart 18 år. En riktig high school sweetheart;)
Barnen stannade hemma med farmor och vi cyklade ner till
Bastard och käkade och drack. Välbehövligt och så nyttigt att bara vara vi helt ensamma om vi räknar bort alla 100 andra som var på stället givetvis;)

Livet som gift då? Det är ett papper och ett efternamn och lite annat juridiskt smått och gott som skiljer detta livet från livet som ogift- i övrigt precis likadant. Precis som vi vill ha det.

1 år;)

Likes

Comments

På söndagar sägs det att man ska vila upp sig inför en ny vecka.. Det har nog aldrig varit fallet i vår familj. På söndagar försöker vi klämma in allt och lite till, alla rider - minus min man. Det ska städas och organiseras och tvättas. Tack gode Gud för söndagar;)

Imorse vaknade jag av en sprängande huvudvärk och som grädde på moset en halsont som inte är av denna värld. Detta i kombination med en dundrande åska utanför och ett piskande regn. Så nu försöker jag kurera mig med strepsils, vitaminer, panodil och starkt kaffe. Jag har verkligen inte tid att bli sjuk nu...

Stallet och fixa "rosa hörnan" i köket står på agendan.

Likes

Comments

Idag var jag och red på en väldigt fin och välriden hopphäst vid namn Versace. Otroligt fin med kraftfulla gångarter. Jag är en riktig hästnörd och om jag någon gång vinner 250 miljoner ska jag köpa mig en stor hästgård med alla möjliga faciliteter man kan tänka sig, och många hästar. Ja drömma kan man eller hur? Tills dess nöjer jag mig med dem hästarna jag rider i dagsläget;)

Likes

Comments

Måste slå ett slag i saken för ICA MAXI. När jag var mammaledig för många år sen så var detta stället min bästa vän, att gå längs gångarna och bara vara är nog något som många ladies kan relatera till. Dem har ju allt! Jag har aldrig varit något fan utav att shoppa kläder där, det kan jag ärligt säga att det har nog varit väldigt långt borta, men plötsligt händer det. Ny inköpare och ekologiska kläder hänger nu fint i deras shop in shop i Västra Hamnen (Malmö) på barnavdelningen. Jag fastnade för denna Odd Molly kopian och fick med mig en hem till Filippa.
Odd Molly är för övrigt ett brand jag aldrig gillat, det är alldeles för pråligt och sött för min smak, men på kids är det mer ok;)

Bra kap 👆🏼

Likes

Comments

Ja det dröjer ju allt mellan inläggen här, och anledningarna är många. Jag ligger just nu mellan 2 jobb , mitt gamla och mitt nya. Riktigt knasig balansgång att vilja ge allt in i det sista på SOLO och samtidigt känna mig fräsch och pigg till det nya.. Sen vidare så har jag familj och hästar..
En annan anledning är att jag går och funderar på om jag ska nischa mig i bloggen eller bara köra livet som det är? Det tål att tänkas på antar jag..

Plötsligt var det sommar och stekande sol igen då? Samtidigt som jag älskar detta så var jag faktiskt ganska peppad på höst! Men tills hösten kommer så ska jag passa på att glida runt i mina fluffiga slippers signerad Rihanna.

Kan inte bli fel 👆🏼

Likes

Comments

Jag har fått total hang up på murgröna🍃, älskar gröna växter (kanske för att dem är enkla) men tycker dem värmer upp ett rum på nolltid eller en balkong. Jag körde till Ikea och köpte på mig ett gäng och nu går jag här och myser med mina blommor;) just denna vasen från svenskt tenn kan vara den svåraste att fylla med snittblommor eftersom den är så vid, så det krävs hur mycket blommor som helst och det kan gräva stora hål i ens plånbok kan jag lova;) så att sätta en murgröna i blev utmärkt känner jag.

Likes

Comments