Snön håller på att smälta bort. Om man ändå gjorde detsamma. Jag fryser konstant.

Men lite mysigt är det emellanåt. Det kan jag inte neka.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 119 Readers

Likes

Comments

... Vi fick tillbaka provet idag och det var ÖVER alla förväntningar. heja mig!

släng Hitler var här idag och slängde flera påsar ur mina skåp.  dvs matlådor utan lock, kaffemuggar som ska hålla värmen men inte gör det, gamla stekpannor osv. Sådant som jag tänker att jag kanske kommer att behöva i framtiden men ah... Nä.. Hon har rätt, jag har bara så förbannat svårt att slänga saker. ALLT kan användas till något, sen.

diskmaskinen är inkopplad.  befrielsen är enorm! äntligen kanske jag lagar mat ordentligt igen 🙈 jag är ju faktiskt rätt duktig i köket, om jag bara vill... Om jag bara vill är jag för övrigt nog bra på allt.

Resten av kvällen tänkte jag vara duktig på att tända ljus och ta ett glas vin. Det är jag expert på.

Likes

Comments

.... Vad vet ni om att vara såhär snygg?

Trots att det är kallt lyser solen och jag känner mig på nytt född. När det inte är mörkt och regnar älskar jag hösten.  Jag gillar sommaren också, men inte som hösten. Höstens kläder är helt klart snyggast och det jag känner mig mest bekväm i.

har fått något ryck att exprementera med håret igen.  vi får se hur långt jag hinner med det idag. 🙈

Likes

Comments

fy sjutton vad jag känner mig redo för fredag.

det har varit en intensiv vecka. Skola och prov, jobb och möten. 

Likes

Comments

.... herregud! jag har precis skrivit mitt första prov på kanske 14 år eller mer. Ja, förutom körkorts teorin då. Men det här var inga kryssfrågor, efter 4 sidor hade jag kramp i handen.... Jag skriver ju aldrig förhand längre.

trots att jag inte alls var så förberedd jag hade önskat tror jag att jag iallafall blir godkänd. Det kändes helt okej att lämna in det iallafall, jag skrev på allt och förklarade så väl jag kunde mer kunde jag inte ha gjort.

nåväl.  Nu släpper vi det och fokuserar på att läsa mer inför att muntligt komplettera ifall de behövs.

Nu efter lunch är det sex och samlevnad som gäller. Känner att jag behöver bli bättre där, så det ska bli kul.

Likes

Comments

Äntligen.. Tänkte jag säga. Satan vad helgen gått snabbt, snart är det tisdag och jag ska skriva prov.  Är sådär förberedd på det måste jag säga. jag skulle hinna plugga i helgen var planen.

skönt att veta vad man har att göra ikväll.

Vi hann med historiens enklaste Ikea besök också. Smutt! Nya ljus, nya doft grejer ifrån Mio och ny högtalare.  👌 äntligen har jag någon som överröstar min dammsugare.

tänkte köpa en matta också, men blev osäker på färgen, kommer hem och inser hur snyggt det hade blivit...  :/ Hoppas jag tycker så i morgon också. Då åker jag nog och köper den efter jobbet. 

Någon som har lust att komma  och diska?

Likes

Comments

Använd inte en body på ett lekland när könshåret håller på att växa ut.

Kliar, nej.. JAG önskar nästan de, det gör fan svin ont. kan knappt sitta. Tur att man inte har någon karl så att man slipper den biten så att säga.

hur som helst var jag ju supersnygg. Det känns som om det var det viktiga.  Jag hade inte riktigt räknat med att knapparna skulle göra skit ont. Hade iofs inte räknat med att åka till något lekland överhuvudtaget.  Men vad gör man inte för att lätta sin ångest över att ha känt sig som världens tråkigaste mamma?

Jag blir det på hösten. Tråkigt. Deppig. Bitter och sugen på öl.  Samma sak varje år.

PS.  de värsta med att äta på Max och inte ta med hem är att man inte kan knäppa upp brallorna hur som helst när man blivit för mätt.

Likes

Comments

.... Fyller snart 7 år. helt sjukt!

1 oktober idag, på riktigt snart kommer det snö. jag är inte förberedd för vintern ett dugg.  borde kanske se över vad som behövs införskaffas och vad som redan finns.

baaah  skoja! allt måste köpas. Ungen har växt som sjutton. Börjar tro att han står på gödselstackar när det regnar i smyg. Super kul att se honom  växa men assugit att köpa dyra vinterkläder 😉🔫 Only The best right? Antar att man slutat med overall när man är 7 år? Dock känns det ändå på något sett smidigast. Köper jag två delat sett så känns det som om termobrallerna kommer hänga kvar på hyllan, jämt. Det resulterar i kall och blöt unge och ännu fler trasiga brallor. 

Nåväl.. Får väl köpa en av varje. Ett ombyte lär jag ju se till att ha. Som han skitar ner sig.

Likes

Comments

...lägga det här på min blogg.

haha, jag orkar inte med mig själv. Träffade på några vad jag minns sköna lirare igår. Dom ville såklart vara med på bild.

Jagg kände mig lite som Sara Larsson tror jag. känd och snygg... Ja tills jag såg bilderna idag då förstås.

Nåväl... Idag mår jag som jag förtjänar. Ni kan ju tänka er baksmällan när man tydligen var för full för att ens fylleringa någon. Ett par samtal blev det, självklart.  Men helt klart kunde det ha varit värre. 😣

Hånglade lite gjorde jag också. Inte med en främling, direkt.
Vi har gjort det förut.  Jag är nog lite hemligt förälskad i honom. Hade aldrig vågat skriva det om jag inte visste att det minst kommer ta ett halvår innan vi ses igen. ✌

PS. Är lite för sexig i vit boddy faktiskt.

Likes

Comments

.... av bästa slag.

kvällen kunde inte ha börjat bättre. 

Likes

Comments