nouw, hej!

nu har inte jag bloggat på ett tag. och det känns, det känns i fingrarna för jag har också haft uppehåll från skolan ett tag och fingrarna smeker inte macen som de sig bör. det här är ju dock mitt första inlägg här, så HEJ.


jag är mitt i det där tjugotvå-åriga kaoset som jag knappast tror jag är ensam om att genomleva. där ena halvan av de en känner skaffar hus och skapar nya människor medan den andra halvan pillar navelludd och bor hos föräldrar och är immuna att känna stress. 


jag tänkte att det skulle bli kul att presentera sig, för på det sättet ser jag ju var jag står här i livet! det är inte alltid en stannar upp och faktiskt sätter ord på exakt platsen tiden rollen en är i. men jag är i alla fall inne på andra terminen på sjuksköterskeprogrammet, jag lever på ca 70kvm - ensam. jag har en så kallad pojkvän som bor 9729km ifrån mig och det är en lång historia men när vi är tillsammans är vi jäkligt fina. jag frågade precis min bästis om hon tror att de tar in tjugotvå-åringar på demensboenden om det är akut men nu pratar vi om att den av oss som först märker av att den andra i hög ålder börjar bli dement, har ansvar att se till att vi snabbt som satan tar ut vår jäkla pension och lämnar landet för att aldrig återvända, så vi kan leva lyckliga i resten av våra förvirrade dagar.

 har insett att en asbra sak med att bo ensam är att en kan sitta på kvällarna och klinka på gitarren och sjunga. det gör mig lugn. i plugghysterin och identitetskrisarna. försöker lära mig att säga nej, att jag inte räcker till åt alla hela tiden och det är väl livets hårda skola för min del. samt att ge fan i att spontant boka biljett till Filippinerna och dra om fem minuter. men aja, kriga med mig. WE GON HAVE SO MUCH FUN.


Laters
L

Likes

Comments