Header

Igår blev det Date med Jenny!! Hon bjöd på bio och Pinchos, det blev annabelle 2! Tycker det är så svårt med skräckfilmer men de som lyckats är ju annabelle, conjuring och insidiousfilmerna. Tack för en supermysig kväll!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I helgen blev jag 22!!!! hade lite grillfest hemma sen vidare mot stan, omringad av mina närmsta och var så lycklig, synd att det är över men firandet fortsätter i barca HAHA

Likes

Comments

Sarahs familj har en mysig stuga ett x antal meter från havet, så då bestämde vi att äta lite kräftor och bara umgås, så mysigt!!

Likes

Comments

Igår blev det skitsnack och vin på zigges rooftop bar. Så mysigt ställe! Önskar det fanns fler såna sommarkvällar men det har ju knte varit bra väder eller så har man jobbat! Men tacksam för att man får såna stunder ändå

Likes

Comments

tack NRJ!! för en minnesvärd helg! Jag skulle egentligen tävla till WOW men hamnade på bigslap istället där jag skulle svara på frågan " vilken är axwell och ingrossos sommarhit?" svarade "more than you know" lite nonchalant och tänkte inte mer på tävlingen förrän jag fick ett mail med två biljetter bifogade till mig " grattis och tack för du lyssnar på NRJ". Ville egentligen gå på denna festivalen redan innan jag vann men behövde spara till barcelona samt att jag jobbade hela helgen, så de va jävligt kul att vinna!! Innan var jag så skeptisk mot att vinna då det känns omöjligt, men detta är andra festivalen jag vunnit och man vet ju inte förrän man testar!!

Första dagen åkte jag med tojjy, vi stannade på emporia för att äta bubblewaffle!! eller vad dom heter..

Likes

Comments

Vi är inne i augusti och det innebär countdown till min födelsedag!!!!!!!

Det finns tre typer av människor, den typen om inte bryr om sin födelsedag, de som bryr sig och så finns det Linda Nguyen som bryr sig för mycket. Min födelsedag betyder allt för mig!!! De två senaste åren har jag flytt utomlands men iår är jag hemma på min födelsedag?! vilket innebär att jag bör planera något, men jag vet inte vad.... grillfest? brunch? hemmafest=?? ska fira min födelsedag i barcelona hade jag tänkt hehe sorry sarah, men min födelsedag är hela augusti. Sitter och planerar och funderar men det står still.... saknar vegas förra året!!

Likes

Comments

Så taggad inför dag 2, sista dagen, vi hade fixat upp oss, och LANA DEL REY!!!!!! Vi hade även armbandet med pengar vi skulle slösa upp så då blev det vin! Vi träffade nya kompisar som vi hängde med hahahah, lana var så bra live, grät hela tiden och vill se henne igen nu på way out west men ingen vill gå oxh måsye spara pengar till Barcelona..... ibland måsye man nöja sig och leva på minnena. Jag har ju en sjukdom jag vill göra och ha allt hela tiden. efter alla tårar avslutade dj snake kvällen i kaos med regn. Vi fick iaf tag på en buss då vi gick lite tidigare från festivalen, så värt

Likes

Comments

Efter en snabb visit hos mormor blev det Uber till festivalen, vi räknade med att vara där runt 17 men efter VÄLDIGT mycket gående in mot ingången så hann vi till oliver heldens spelning. Vi hade missat informationen där det skulle vara kontant OCH kortlöst och man måste ladda på sitt armband. Så vi var utan mat och dricka i tre timmar men de löste sig. Vi slapp även gå på de äckliga toaletterna HAHA vi är två pryda brats på festival, ingen skit under naglarna tack. För att komma hem var tanken att ta en Uber, men det fanns ingen täckning så vi gick hem hela vägen (5km!!!!!!) det tog oss ca 2 timmar men men. Perfekt första dag med the weeknd som avslutade! Älskar min kameras inzoomning HAH

Likes

Comments

Igår hade jag och girlsen bokat bord på pios och vi alla beställde den kända söndagsplankan. Snackade lite skit och catch up lite, alla lever ju så olika liv men det är samma när man väl ses ändå!

Likes

Comments

Denna gången har jag gjort något annorlunda, kanske beror på att jag har den mest ultimata "Vlog"-kameran som alla bloggerskor har, eller så testar jag något nytt jag vet inte. Brukar ju oftast klippa ihop fina och roliga klipp med en fin låt i bakgrunden. Denna gången får ni följa med oss till lollapalooza och jag har inte klippt bort ljudet!! vet inte varför jag leker värsta bloggerskan för ni är typ 5 personer som läser HAHA. men att fota/filma och klippa är en hobby för mig, plus, en bild säger mer än tusen ord, vad säger då min vlog?! kan gå tillbaka och kolla när jag är gammal hehe. Sätt på HD kram.


Likes

Comments