En bild som min bror delade med sig till mig med ett grymt bra budskap! ❤️
När dagarna ibland känns tuffa så tar jag fram denna bilden för att påminna mig själv om att livet är så jävla mycket mer!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har idag haft en grym dag med bästavän. Vi åkte till Triangeln inne i Malmö för en dag med shopping och lite mat. Jag lyckades fynda en hel del, det mesta på rea. Så helt enkelt en lyckad dag! ❤️

Nu avslutar jag dagen med Maria Wern på TV4 och ett glas vitt vin! För det är jag tamejtusan värd.

Likes

Comments

Idag var så dagen äntligen kommen, dagen som jag hade längtat efter. Jag hade ställt väckarklockan för att kunna ta mig upp i tid men orolig som jag var över att jag inte skulle vakna så ringde min bror mig också kring 08:15 för att kolla av att jag verkligen hade vaknat. Jag skulle hinna med att både äta frukost och duscha innan jag skulle iväg. När jag var klar och redo för avfärd så gick jag bort mot busshållplatsen, bussen gick 09.35 och resan mot Malmö påbörjades. När jag kom fram dit jag skulle så sprang jag in på en kiosk för att köpa mig en dricka som jag kunde ha med mig dit jag skulle och när jag väl var klar inne på kiosken så var det nu dags att försöka leta mig fram till stället som jag skulle till. Det var faktiskt relativt enkelt att ta sig dit så det var inga problem. När jag väl hade hittat fram så var jag tvungen att röka en eller två cigg innan jag kunde gå in. Jag hade ju ändå bra om tid innan det var dags för mig. När jag hade fimpat ciggen så klev jag in genom dörren och plötsligt var jag där - hos Bröderna Bläck och just idag skulle en speciell tatuering komma på plats. Jag har varit väldigt hemlighetsfull när det gäller vad jag skulle tatuerara. Bara några få visste.

Han som skulle tatuera mig var grymt trevlig så jag kände mig rejält trygg. Sedan var det dags, han tryckte dit själva mallen på huden, jag kollade och godkände. Och innan vi började så sa han: Jag beklagar.
Jag tackade och la mig på britsen.
Sedan hörde jag honom säga: Är du redo i så fall kör vi!
Därefter var vi igång.

Medan han jobbade med tatueringen så låg jag där och tänkte på pappa. Älskade underbara pappa. Och ja, tatueringen var en minnestatuering. Efter lite drygt två timmar var vi klara och när jag äntligen fick se den så vart det ett hav av känslor inom mig. Både glädje och sorg.

Pappa kommer nu vara med mig hela tiden och jag hoppas att han ler från sin himmel! För han är saknad, grymt saknad. 🖤

Likes

Comments

Så där nu har man bakat 7 sorters kakor eller näe, nu skoja jag men bakat har jag gjort i alla fall. Så nu är allt fikabröd klart tills på lördag när det är dags för inflyttningsfest med underbara människor. Ser verkligen framemot det.

Det som har bakats är följande:

× kärleksmuffins (första gången som jag provade på att baka dessa, lite svårt att få till garneringen men jag tror jag lyckades i alla fall.)
× morotskaka (också första gången som jag provade på att baka, det var enkelt men kladdigt. Dock så blev den tunn.)
× vaniljbullar
× rosa maränger

Så ja, nu är det bara att invänta lördagen och gästerna för att få höra hur allt smakade.

Likes

Comments