Header

Livet

Tack för er omtanke igår. Tack alla för det. Att ha vänner omkring sig som visar omtanke, både "in real" och i cybervärld, betyder hur mycket som helst. Det ni visar är för mig viktigt och enormt betydelsefullt. De flesta av er vet hur nära jag och min mamma var och hur tomt jag fortfarande tycker det är.

16år är lång tid, det har hänt så mycket i mitt liv, samtidigt som det känns som igår, som tiden stått still sedan 2002. Tidsperspektivet i sorg är konstigt. Man förstår det inte. Idag skulle min mamma fyllt år, idag skålar vi med henne, känner hennes närvaro och som en klok vän sa igår, imorgon är en ny dag med nya möjligheter. Denna känslan behåller jag idag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Livet

Idag är en tuff dag för mig. En dag som river i mig varje år. En dag med mycket känslor. Jag kan hitta tillbaka till den känslan när pappa kommer hem till oss, knackar klockan fem på morgonen. Han kommer med budskapet jag visste skulle komma men som jag ändå aldrig var redo för - mamma har somnat in nu, taxin väntar, vi ska åka in och se henne! Va? Hände det verkligen. För mig är den dagen ett töcken. En dag jag vill glömma. Förtränga. Låta vara ogjord. Fruktansvärt.

ETT MISSLYCKANDE I LIVET, jag kunde inte påverka det, det var inte mitt fel, jag hade aldrig kunnat göra det ogjort, men det känns som ett stort misslyckande att inte få låta sina egna barn få ha sin mormor i livet. Hon som var så betydelsefull, som jag vet hade varit där för mig oavsett. Att inte få ha henne kvar, att få ha henne levande längre än till en ålder av 47 - det är ett misslyckande. Ett misslyckande som gör ont. Fortfarande, 16 år senare. Jag vet att jag inte kunnat påverka det. Jag vet det. Men ändå.

Såklart är jag idag glad att pappa har en annan fantastisk kvinna vid sin sida, en plastmormor till mina
barn, en som bryr sig om mig på riktigt, jag vet att min mamma gillat henne för det hon gör, jag vet det!

Detta är en del av @victoriajongard och @moafidelie
Januariutmaning är för att kickstarta bloggåret. Vill du också delta? Klicka - HÄR

Likes

Comments

Välmående, Inredning

Att välja fem favoritsaker i vårt hem. Specifika detaljer, delar av rum och platser. Man kan väl tolka det lite hur man vill. Fem favoritsaker hos mig, jag älskar ju inredning och detaljer, genomtänkt och passande. Harmoni i både hem och stjäl.

- Sideboard i vardagsrum med karta över New York, älskar denna.

- Hall mot vardagsrum med slitsad spegel i guld, en favorit.

- Metallbyrå vid matplats med min guld flamingo, en gåva av kärlek

Tavlan sjuttonåringen ritade när han var typ fyra, porträtt på hela familjen, denna älskar jag så.

Radion i köket, moderniserad 50-tals radio, detalj jag gillar.

Finns ju mer att välja ut som jag gillar, men denna gången valde jag dessa fem...

Detta är en del av @victoriajongard och @moafidelie
Januariutmaning är för att kickstarta bloggåret. Vill du också delta? Klicka - HÄR

Likes

Comments

Nouw Magazine